Affiliate Marketing bebossathome blog

Cara Daftar Afiliasi BINOMO

Reading Time: 2 minutes

Cara Senang Daftar Afiliasi BINOMO

Register Binomo Join Our Facebook Mastermind Group More Money Making Video On Our Youtube Channel BELOW IS THE TRANSCRIPT OF ABOVE VIDEO.FOR A BETTER LEARNING EXPERIENCE WATCH ABOVE VIDEO.

Dalam episode youtube ini , saya akan mengajar anda Cara daftar afiliasi BINOMO .

Terima kasih atas sokongan anda.Kalau ada apa apa yang nak saya videokan beritahu ya 😊Hei guys , nama saya weng honn .dalam episode youtube ini , saya akan mengajar anda Cara daftar afiliasi BINOMO

Sebelum kita mula , seperti biasa ,jom subscribe youtube channel saya ramai-ramai ya .

Ok , untuk mereka yang tak tahu apa itu binomo,Binomo adalah satu online trading platform untuk option traders .anda boleh start trade dengan $1 sahaja.
Kalau anda tak bisa dengan trading tak apa jugak ,kerana binomo akan bagi anda pelbagai promosi material yang anda boleh guna , seperti video , banner dan landing page .

So , sebagai afiliasi marketer , awak cuma perlu promotekan binomo dengan menggunakan video , banner yang disediakan.

Ok , langkah pertama , pergi binpartner.com/en.
Anda boleh tukar ke bahasa indonesia ataupun bahasa negara lain dari sini .

BinPartner affiliate program offers up to 70% of the revenue
from every attracted client!
Binomo bayar setinggi 70% commision .

The RevShare up to 70%
Weekly payments (binomo bayar setiap minggu)
Commission is on us
Unique promo materials on demand
5% referral program
CPA\CPL available
CPA maksud click per action.So , awak akan dibayar juga kalau ada orang tekan link yang awak promote , tak bayar atau tak register pun tak apa . cpl maksud click per lead . Ini maksud kalau ada orang tekan dan register dengan afiliasi link BINOMO anda , awak akan dibayar jugak walaupun orang itu tak invest .

Sekarang jom register binomo sebagai afiliasi .dalam sign up sini , isikan email address anda dan set password.So ini adalah dashboard afiliasi binomo .
Benda pertama yang awak mesti buat adalah set cara bagaimana binomo bayar commision anda.pergi atas sini dan tekan icon orang ini.
Tatl bawah .ok , cara pembayaran binomo mmg tak sama dengan applikasi lain .
Jika anda adalah orang baru dalam afiliaisi investment awak mmg tak ada account semua ini . so ,cara yang paling senang adalah google mana account yang awak nak apply dan register.

Kedua,pergi promos . di sini , awak akan dapat pelbagai jenis afiliasi binomo yang awak boleh promote kat social media awak , seperti youtube , facebook .Binomo ada video , ada landing page ,ada artikle macam macam ada.

Jadi , ini adalah langkah langkah bagaimana anda boleh register sebagai afiliasi BINOMO.

Nama saya weng honn . Terima kasih

WENG DA BOSS
Learn everything about online business , start one and freaking fire your boss ,and BE YOUR OWN BOSS.
https://bebossathome.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *