CARA GABUNGKAN AKAUN PAYPAL DENGAN AKAUN BANK , SENANG JER...
Make Money 💰

CARA GABUNGKAN AKAUN PAYPAL DENGAN AKAUN BANK , SENANG JER…

Reading Time: 2 minutes

CARA GABUNGKAN AKAUN PAYPAL DENGAN AKAUN BANK , SENANG JER…

More Money Making Video On Our Youtube Channel

 

Join Our Facebook Mastermind Group

Hei guys nama saya Weng Honn , so saya receive komen ini Hi.. Weng , macam mana nak gabungkan akaun paypal dengan akaun bank.. Maaf lari soalan .Tak pa , saya boleh kongsi ya.

Jangan lupa subscribe ke youtube channel saya , terima kasih.

Dan tolong saya share video ini kepada mereka yang tidak tahu ya. Terima kasih

Jom kita mula.

First sekali pergi paypal.com

So ,saya akan kongsi dari step pertama bagaimana sign up sampai ke gabungkan akaun paypal dengan akaun bank.jika anda telah sign up dengan paypal , anda boleh skip sini dan terus ke belakang video ini ya.

Ok , di sini anda boleh pilih buy with paypal ataupun receive payment.

Untuk kegunaan am , buy with paypal dah cukup .unless anda ada buat business online then anda perlu pilih receive payments with paypal , dan document seperti ssm perlu dihantar.

 

Ok , click on next.isi semua butiran peribadi anda.selepas habis tekan next.

Tick sini .pilih yang benar.

Isikan semua butiran di sini.

Ok , cara nak gabungkan akaun paypal dengan akaun bank senang sahaja , pergi ke wallet,

So , di sini anda boleh gabung credit card anda dan jugak bank account anda .

So link a bank accunt maksud gabungk akaun paypal dengan akaun bank.

Click masuk .Di sini isikan bank akaun anda , MEPS bank code ,jika anda tidak tahu bank code , anda boleh hunbungi bank ,dan yang last isikan account number anda ,dan click di link your bank.

Ok , so ini adalah cara bagaiman anda boleh gabungkan akaun paypal dengan akaun bank.

Harap video ini dapat bantu anda. Terima kasih dan jangan lupa share video ini kepada mereka yang tidak tahu ya. Terima kasih

 

 

 

 

WENG DA BOSS
Learn everything about online business , start one and freaking fire your boss ,and BE YOUR OWN BOSS.
https://bebossathome.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *