GAMER KAYA SOLOZ BELI KERETA MUSTANG RM 461,271++ PAKAI SELIPAR JER !!
bebossathome blog

GAMER KAYA SOLOZ BELI KERETA MUSTANG RM 461,271++ PAKAI SELIPAR JER !!

Reading Time: 2 minutes

GAMER KAYA SOLOZ BELI KERETA MUSTANG RM 461,271++ PAKAI SELIPAR JER !!

GAMER KAYA SOLOZ BELI KERETA MUSTANG RM 461,271++ PAKAI SLIPPER JER !!
Connect With Me ⤵️
https://www.facebook.com/Weng-Honn-104581724608685
MAKE$1000/MONTHLY⤵️
https://1percententrepreneur.com/
Hi guys nama saya Weng Honn , dalam video ini saya nak kongsi cerita tentang seorang gamer Malaysia Soloz beli mustang .Jom tengok cerita yang di hot di social media ini.
Subscribe ke youtube channel saya untuk menyokong si anak Malaysia ini ya.
Siapakah Soloz ini?
Nama sebenar Soloz adalah Faris Zakaria, jika anda bukan dalam e-sport anda mungkin tidak tahu siapak dia.
Soloz adalah Bekas pemain profesional Mobile Legends Mysterious Assassins dan kini sah menyertai AirAsia Saiyan. (MyA)
Solzo mempunyai fans yang giler banyak dalam social media dia , social media peminatnya yang kini mencecah sehingga 1.3 followerslike di FB dan 716000 ,710ksubscribers di Youtube.
Cerita yang hot tentang Soloz beli mustang ini apabila dia Sempoi pergi beli Mustang pakai selipar shaja .Tahukah anda berapa harga kereta mustang ???
Weng sudah check , kereta MUSTANG ini sekurang kurangnya 400k lebih beb.
Banyak orang ingat main game memang senang sahaja.Gamer ini main game macam belajar di university jugak . nak practice hari hari , 10-12 jam main game sahaja.
Tetapi gaji yang mereka dapat memang giler lumayan
Jom tengok berapa gaji gamer Malaysia ini dapat jana.
Yang top 3 ini millions of usd !!
Yang lain pun ratus ribu usd jugak , tukar ke ringgit memang millionaire dah.
Jika dibandingkan dengan gaji seorang doctor pakar , top pakar doctor Neurosurgeon gaji $575,000 memang tinggi giler . Tetapi untuk menjadi doctor pakar ini , anda perlu belajar dan kerja di hospital lebih kurang 8-10 tahun ,sebelum dapat jana duit itu sudah pun berpuluh-puluh umur. dan jugak belanjar berratus ribu untuk pelajaran anda sebelum dapat lessen doctor ini.
Gamer Cuma perlu handphone sahaja .Kos yang rendah , tetapi duit yang mungkin dapat dijana adalah lebih daripada pakar-pakar ini .
So , tahniah abang Soloz dapat beli mustang . work hard and keep grinding.
WENG DA BOSS
Learn everything about online business , start one and freaking fire your boss ,and BE YOUR OWN BOSS.
https://bebossathome.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *