APPS YANG BUAT DUIT DENGAN PHONE MAIN GAME DAN TONTON YOUTUBE VIDEO TANPA MODAL DUDUK RUMAH JER .
bebossathome blog Make Money 💰

APPS YANG BUAT DUIT DENGAN PHONE MAIN GAME DAN TONTON YOUTUBE VIDEO TANPA MODAL DUDUK RUMAH JER .

Reading Time: 3 minutes

APPS YANG BUAT DUIT DENGAN PHONE MAIN GAME DAN TONTON YOUTUBE VIDEO TANPA MODAL DUDUK RUMAH JER .

APPS YANG BUAT DUIT DENGAN PHONE MAIN GAME DAN TONTON YOUTUBE VIDEO TANPA MODAL DUDUK RUMAH JER .
LIKE MY FACEBOOK PAGE⤵️
https://www.facebook.com/Weng-Honn-104581724608685
Make Money Apps

Hi guys my name is Weng Honn Dalam video ini , Weng nak kongsi app yang anda boleh menjana duit dengan download dan main game sahaja .

Subscribe ke yotube channel saya untuk menyokong si anak Malaysia ini ya.
Applikasi yang saya akan kongsi adalah Make Money apps ini.
Make money app ini terdapat review yang sangat baik di google apps store berbanding dengan applikasi yang so called boleh buat duit dengan applikasi mereka.

Make money apps ini memang sesuai untuk mereka yang suka giler main game .Ini adalah kerana anda akan dibayar dengan main game yang terdapat di dalam applikasi ini.
Jom kita tengok review untuk applikasi ini.

Dalam article ini onemorecupof-coffee.com/ writer ini telah kongsi semua informasi tentang applikasi ini dan juga berapa yang dia dapat semasa main dengan applikasi ini.
So based on review dalam article ini , I roughly calculated roughly how many points I thought I could earn in one week if I worked pretty hard… and I came up with about 10,000 . so dalam satu minggu dia dapat 10,000 point daripada applikasi ini dapt 10,000 point ini apabila ditukar ke duit ialah lebih kurang 10 dollars iaitu lebih kurang Rm44 .
Writer ini turut berkata ,
Now, keep in mind that that is, according to my calculations, about how many points I could earn in a 7 day period—if I got a couple of spare hours to work on it throughout the course of the day. So , dia Cuma main game di applikasi ini dalam masa lapang sahaja.

Is The Free Cash App Legit?
Yes, the Free Cash App is legit. You can earn points, get paid in real money, and they actually pay out. This is why they have good reviews on the Google Play store!

So applikasi ini memang legit. Sekarang jom kita tengok bagaimanakah anda boleh jana duit dengan applikasi ini.
Just download applikasi ini di google store anda.
Ok when you are in , terdapat banyak games yang anda boleh download , main dan buat duit dengannya .
Yang 6400 , 2560 , ini semua adalah point.
5$ adalah sama dengan 5000 credits , 10$ adalah sama dengan 10k credits, 20$ sama dengan 20k credits 50$ adalah sama dengan 50k credits.

For example , applikasi yang worth 6400 point king of Avalon :dragon war.
Anda Cuma akan dapat 6400 points ini lebih kurang 6 dollars , RM25 apabila anda complete stronghold level 13 .ok, so anda perlu main game ini baru boleh dapat point ini. As I said earlier on , applikasi ini memang untuk mereka yang suka main game .
Terdapat juga game yang tak perlu main , download sahaja dah boleh dapat duit.Seperti lord mobile ini . install open redeem your points. Weng download applikasi ini.
Selepas download . balik ke make money apps . congrats 65 credits telah pun masuk.
Jika anda tidak suka download apps ataupun main game , applikasi ini terdapat juga task untuk tengok video pun anda boleh buat duit .
Pergi ke more task.click di watch videos.tengok video ini selama 30 saat dan anda akan dapat menjana 2point.
So , jika anda nak buat 10$ lebih kurang 45 ringgit and perlu tengok 5000 buah 30 saat punya videos iaitu , lebih kurang 41 jam .
Satu jam lebih kurang RM 0.90 , lagi baik kerja di kfc , boleh dapat lebih banyak dan ada free ayam lagi.
Weng nak nasihat , semua applikasi buat duit ini ,memang bukan skim cepat kaya , in fact tidak ada business yang boleh jana duit dengan sekelip mata.
Anda boleh guna apps begitu untuk jana duit masa lapang untuk mengisi masa .
Kalau nak buat duit yang banyak , buatlah online business.
Wen harap video ini dapat membantu anda terima kasih.

WENG DA BOSS
Learn everything about online business , start one and freaking fire your boss ,and BE YOUR OWN BOSS.
https://bebossathome.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *