CARA BUAT RM1000-RM 2000 SETIAP BULAN DUDUK RUMAH SECARA ONLINE TANPA MODAL
bebossathome blog Make Money 💰

CARA BUAT RM1000-RM 2000 SETIAP BULAN DUDUK RUMAH SECARA ONLINE TANPA MODAL

Reading Time: 3 minutes

CARA BUAT RM1000-RM 2000 SETIAP BULAN DUDUK RUMAH SECARA ONLINE TANPA MODAL

CARA BUAT RM1000-RM 2000 SETIAP BULAN DUDUK RUMAH SECARA ONLINE TANPA MODAL
MAKE $1000 A MONTH ⤵️
https://1percententrepreneur.com/
LIKE MY FACEBOOK PAGE⤵️
https://www.facebook.com/Weng-Honn-104581724608685
JOIN MY YOUTUBE CEO⤵️
https://www.facebook.com/groups/848093692379069
PROPERTY MURAH DI MALAYSIA⤵️
https://propertyharimau.gr8.com/

Nak buat RM1000 – RM 2000 duduk rumah buat posting jer? Jom tengok video ini .

Hi guys my name is Weng Honn , hari ini , Weng nak kongsi cara buat duit berulang-ulang setiap bulan dengan buat posting sahaja.

Subscribe ke youtube Weng untuk menoykong channel si anak Malaysia ini ya .

Dan tolong Weng share video ini ya.

Jom kita mula .
Dalam video ini , Weng akan kongsi apakah product yang Weng sedang jual dan juga cara yang Weng guna untuk jual product ini tanpa bayar apa-apa .

Website yang kita akan guna untuk buat duit hari ini adalah clickbank.
Dalam video ini anda dapat belajar cara buat duit tanpa modal .
Jika anda nak belajar cara buat duit di rumah dan juga cara buat duit tanpa modal di Malaysia , video ini CARA BUAT RM1000-RM 2000 SETIAP BULAN DUDUK RUMAH SECARA ONLINE TANPA MODAL amat sesuai untuk anda.

Apakah clickbank?
Clickbank adalah satu platform yang mempunyai pelbagai jenis products , kebanyakannya adalah digital products seperti ebook , online courses yang anda boleh jual dan dapat commission.

Clickbank bukan company yang baru ,ia telah di market lebih daripada 20 tahun dah , so memang company yang mantap.
Antara sebab kenapa banyak orang suka guna web site termasuk Weng , adalah kerana commisionnya adalah di USD dan commisionnya tinggi giler up to 400-500 RM per product memang gao gao giler.

Clickbank adalah 100% free untuk register , tak perlu bayar apa-apa member fees .
Bukan kesemua products di clickbank boleh menjana duit .Weng akan kongsi products yang Weng sedang promote dan sudah pun sedang menjana passive income untuk Weng.

Ok , jom kita mula.
Apabila anda login ke clickbank , click di markerplace sini.
Di sebelah kanan sini , terdapat banyak products kategori yang anda boleh pilih .
As a general guideline , product yang boleh menjana income adalah product dalam category:
1) Business/investing
2) Ebusiness dan e marketing
3) Health and fitness
4) Self helps
5) Parenting and families

Ini lah 5 category yang berpotensi untuk menjana income.
Terdapat beberapa products yang Weng sedang promote .Weng akan kongsi 2 products dalam video ini.

Commision yang pertama anda akan dapat adalah usd17.90 lebih kurang 80RM . di sini ia berkata Make Up To $185 Per Sale ,ini bermaksud products ini terdapat upsale juga setelah client beli product ini .
Sekarang jom tengok cara yang Weng guna untuk promote product ini.
Cara yang pertama adalah tulis blog tentang life coaching ini . Tidak semestinya tentang product ini , tetapi life coaching as a general .
Web site yang Weng guna untuk promote products ini adalah psychodemy.com
Di website ini , ada article yang Weng tulis ada yang Weng beli daripada freelancer . For an example , dalam article ini , How Do You Become A Successful Life Coach .

Weng telah letakkan link untuk ke product affiliate .So apabila pembaca click di sini , dan beli product ini , Weng akan dapat commission.
Ok , mungkin anda sini blur ,macam mana orang dapat cari Web site ini ?
Senang sahaja , apabila anda nak beli sesuatu benda yang baru , pasti anda akan buat research di google terlebih dahulukan?
Sama juga dengan orang yang nak beli course life coaching ini.For example , apabila anda type in TOP ONLINE LIFE COACHING CERTIFICATION , so , ini adalah web site Weng .

Ini semua juga adalah affiliate product daripada clickbank.
Apabila pembace click di link ini , ia akan bawa mereka ke product page ini , dan apabila orang ini bayar , saya akan dapat commission juga.
Ok cara kedua yang anda boleh buat duit dengan affiliate product di clickbank ataupun dengan mana-mana affiliate product adalah post di quora.

Quora merupakan forum yang sangat popular .
Cara Weng drive traffic ke product affiliate saya adalah dengan posting di Quora.
Depends on what products you are selling . for example jika anda jual weight loss products , anda type in maybe like how to loss weight fast. Terdapat banyak soalan yang anda boleh jawab .
Weng tunjuk bagaimana anda boleh jana traffic ke product anda.
For example , how does someone become a successful life coach.
So Weng , jawab soalan ini how does someone become a successful life coach .
and along the answer , saya letak link ke affiliate products saya.
Inilah dua cara yang paling senang dan effective untuk pemula buat duit dengan affiliate products. Jika anda nak Weng tunjuk cara buat website untuk promote jual product affiliate comment di bawah video ini , dan Weng akan buat class untuk mereka yang nak belajar ya.Jangan lupa tolong Weng share video ini ya.

IMAGE ON THIS VIDEO”S THUMBNAIL CREDITED TO:
Photo by cottonbro from Pexels

WENG DA BOSS
Learn everything about online business , start one and freaking fire your boss ,and BE YOUR OWN BOSS.
https://bebossathome.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *