Cara BOOST VIEW DAN SUBSCRIBERS DI CHANNEL YOUTUBE Malaysia ANDA
bebossathome blog Youtube Marketing

Cara BOOST VIEW DAN SUBSCRIBERS DI CHANNEL YOUTUBE Malaysia ANDA

Reading Time: 2 minutes

Cara BOOST VIEW DAN SUBSCRIBERS DI CHANNEL YOUTUBE Malaysia ANDA

Cara BOOST VIEW DAN SUBSCRIBERS CHANNEL YOUTUBE ANDA
Youtube Ninja 1,000,000 Views Video Programme
➡️https://shopee.com.my/product/141191918/3445466221/
Cara Buat Duit Dengan Youtube
➡️https://youtubegiler.gr8.com/

Hi guys Weng sini.
So , Weng nak kongsi lagi beberapa tips dan trick yang Weng guna untuk mendapatkan lebih banyak views dan subscriber yang harap harap juga dapat membantu anda dalam membina youtube channel yang Berjaya.
Subscribe ke youtube channel ini , untuk belajar cara buat duit secara online dan juga berita yang hot yang sedang berlaku di Malaysia.
Jom kita mula .

First of all , masa untuk post video anda memain peranan yang penting dalam membina views dan subscribers youtube channel anda.
Anda tidak nak upload youtube video anda pada masa yang tak ada orang tengok kan?
So , weng bagaimana saya nak check pukul berapa adalah masa yang paling baik yang upload video saya supaya boleh dapatkan lebih baik views ?

Cara pertama ,masa bangun, masa yang paling jam , lunch time ,tea time dan sebelum tidur merupakan masa yang boleh capture paling banyak views.

Masa bangun , apakah perkara pertama yang anda buat? Scroll phone .
Masa paling jam , iaitu masa pergi kerja , naik lrt ,apa yang anda buat scroll phone.jangan pandu dan main phone ya.
Lunch time , tea time , apa anda buat , scroll phone
Sebelum tidur apa anda buat ? scroll phone jugak.

So , ini adalah masa masa yang anda post video anda kat youtube untuk mendapatkan lebih banyak views dan subscribers.
Anda juga boleh check apakah masa yang optimum untuk youtube channel anda.
Youtube channel yang tidak sama , akan mendapat traffic yang berlainan pada masa yang belainan.
Ia bergantung kepada apakah topic video anda. Sebagai contoh youtube channel yang tentang berita pagi , memang traffic paling banyak masa pagi dan kurang pada tengah hari dan malam kan?
So , bagaimana anda nak check , apakah masa yang paling optimum untuk youtube channel anda?
Sangat senang .
Bawah analytics dan audience youtube akan tunjuk jadual ini , di mana youtube akan suggest apakah masa yang paling banyak orang tengok video anda pada hari yang tertentu.
Purple gelap maksud yang views paling tinggi dan purple putih maksudnya tidak banyak orang tengok .
So Monday pukul 9pm terdapat paling banyak orang tengok video Weng , dan pukul 12 petang kurang .
Anda boleh guna guide ini , untuk strategically plan video anda untuk upload.

Secara jujur , tidak selalu ikut jadual ini , kerana , saya hari Weng akan upload 3-5 videos .tak kan semua nak upload kat masa yang sama kat.

Nanti penonton muntah tengok video Weng .

Weng akan schedule post dalam masa yang selang 2-3 jam selepas satu video.
Jika Weng post pada masa 10 am , next video will be 12-1pm then 2-3pm last video akan upload pada masa 9-10pm .
Ok , anda boleh juga try guna strategy ini untuk boostkan views dan subscribers anda.dan beritahu Weng bagaimanakah resultnya ya.
See ya

WENG DA BOSS
Learn everything about online business , start one and freaking fire your boss ,and BE YOUR OWN BOSS.
https://bebossathome.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *