CARA BUAT $1000 ONLINE PERCUMA TANPA MODAL DENGAN SURVEY , BAGI COMMENT DAN REVIEW.
bebossathome blog Make Money 💰

CARA BUAT $1000 ONLINE PERCUMA TANPA MODAL DENGAN SURVEY , BAGI COMMENT DAN REVIEW.

Reading Time: 3 minutes

 

Hei guys , I am Weng Honn, dalam video ini Weng nak kongsi cara yang anda boleh buat up to $1000 usd sehari dengan beri review , opinion ataupun survey
Buat RM500 – RM 1000 Drosphip Digital Product
➡️ https://buatduitshopeedropship.gr8.com/
Subscribe Untuk Menerima Info Buat Duit Youtube Percuma
➡️https://youtubegiler.gr8.com/
Anda tidak perlu apa-apa experience , tidak perlu modal , anda boleh start online business ini duduk kat rumah jer.
Sebelum kita mula jangan lupa , subscribe ke youtube channel Weng ini ya.
Take a look at current and past projects from our clients
Semua project ini adalah project yang disenaraikan oleh company company around the world. Nampak , duit yang dibagi oleh company ini untuk project -project ini , adalah , 1600 , 1600 , 1600 . 800 semua ini adalah di USD.
Anonymous company ini, mereka tidak mahu orang awam untuk mengetahui nama company mereka .
Company -company yang besar seperti pepsi , miscosoft , nestle , coca ,cola , facebook ,adidas, juga guna website ini untuk list project mereka kat sini , supaya dapat bantu orang ramai untuk menjana duit , dan jugak dapat membantu company mereka .
Fo example , Can you help us offer tasty, nutrient-dense foods?
Duit yang dioffer adalah usd 1600 , untuk top 22 ,terdapat 111 submissions dan project ini sudah pun habis 30 hari yang lalu.
Over the past few years, we’ve seen consumers increasingly prioritize health and wellness when it comes to their food choices. Blah blah blah
Ini adalah soalan yang anda perlu jawab . Give your opinion and sent that is it.
Considerations , we are not looking for recipes. So , before anda submit answer untuk mana-mana project , make sure that you read all the instrustions sini terlebih dahulu ok.
Inilah semua pemenang , 10 winners shares $1000 dan 12 honorable mentions share $600
Jangan lupa like dan subscribe ke youtube channel Weng ini ya.
The website that we are going to use is called mindsumo.
MindSumo was created out of the Stanford Student Startup Accelerator, StartX, by three friends who wanted to change the way that creative thinkers and companies worked together.
Click kat login sign up
Click di don’t have an account yet.
Fill up kesemua informasi yang diperlukan untuk join mind sumo.
Creativity marketing dan technical skill ini just letak above average proficiency.
Click kat sign up when you are done.
Pas tu you are in!
Pada sebelah kiri sini , kita boleh pilih category project yang kita nak take part.
For example , what does haircare look like in 2030?duit yang dibagi adalah $11,000
Jom click in.
$11,000 untuk top 3 , setakat ini sudah ada 126 submission dan 6 days left.
Some introduction of the project.
Ini adalah semua criteri ,
Special note : Winning solutions must include a short video, PowerPoint presentation, or an original drawing/visual. We want to see your ideas in addition to text responses. Your video, presentation or visual must be 100% original!
Juding critetia
1st prze is 6k , 3.5 then 1.5k
Jika anda familiar with this topic , by all means go ahead and submit your proposal mana tahu dpat menang 1st prize kan.

All you need to do is to answer question sini .
Jom kita tengok apakah project yang active yang kita boleh buat.
Click di active , at the moment Cuma ada 3 project yang active ,that you can take part.
Beware, bukan semua project buka kepada international level , sesetengah project is only for certain country.
For example Unfortunately, you are not eligible to participate in this challenge.
It is only available to problem solvers located in targeted geographic regions.
So project ini adalah untuk mereka yang tinggal kat tempat yang company aini set sahaja yang boleh take part.

Anda boleh click di Email me about new challenges! So that mind sumo will sent you an email apabila ada challenges yang baru .
OK , so untuk mereka yang nak buat duit dengan car aini , anda boleh register account anda . all da best take care.

WENG DA BOSS
Learn everything about online business , start one and freaking fire your boss ,and BE YOUR OWN BOSS.
https://bebossathome.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *