BUAT $150 SETIAP 10 MINUTES TANPA MODAL
bebossathome blog Make Money 💰

BUAT $150 SETIAP 10 MINUTES TANPA MODAL CARA BUAT PASSIVE INCOME -BUAT DUIT ONLINE TANPA MODAL

Reading Time: 2 minutes

Buat RM500 – RM 1000 Drosphip Digital Product

➡️ https://buatduitshopeedropship.gr8.com/

Belajar Buat Duit Dengan Youtube:

➡️https://shopee.com.my/product/141191918/3445466221/

Subscribe Untuk Menerima Info Buat Duit Youtube Percuma

➡️https://youtubegiler.gr8.com/

 

Hi guys Weng sini , dalam video ini , Weng nak kongsi cara yang anda boleh jana $15 dollars hingga $150 tanpa modal .

Anda tidak perlu ada apa knowledge ,tidak perlu keluar apa-apa modal, tidak ada product sendiri .

anda Cuma perlu tahu copy and paste untuk buat duit dengan online business ini.

Cara buat duit online yang Weng nak kongsi hari ini adalah fiverr affiliate .

Fiverr adalah platform yang paling besar untuk freelancer list services mereka .

Jangan risau , nanti Weng akan tunjuk bagaimana anda boleh cari customer yang memerlukan services kat fiverr ini , dan anda Cuma perlu share link fiverr ini untuk menjana duit up to $150.

Ok .first of all jom kita register sebagai seorang fiverr affiliate.

Pergi ke fiverr.com

Scroll all da way down , dan click kat affiliate.

Fill up all the needed details kat sini untuk register.

Click kat next when done.

Tell us alittle about yourself.

Just pilih mana-mana yang sesuai , ia tidak akan affect your account.

When done click di register.

So you will get to see platform like this.ok

Jom kita tengok terlebih dahulu ada apa services kat fiverr yang kitab oleh promote.

Kat fiverr terdapat macam-macam services yang kitab oleh promote such as graphics & design , digital marketing , writing and translation video and animation.

Services yang senang untuk promote adalah graphic design seperti logo design , brochure design semua ini , adalah services yang banyak orang sedang cari.

Just click on graphics and design.banyak different services under graphics and design.

Pilih logo design.pilih pro services as you can get up to $150 commision apabila ada customer yang beli services ini.

So terdapat banyak pilihan yang anda boleh pilih untuk promote dengan fiverr ini.

Jadi anda sudah ada product yang anda boleh jual next , kat manakah anda nak promote product ini untuk menjana duit?

 

Ok website yang pertama yang Weng nak kongsi hari ini adaah reddit.

Reddit merupakan antara forum yang palin besar di dunia .

For example , kita nak cari orang yang sedang cari services logo design ini.

Ok , so all you need to do is just type in looking for a logo designer.

Di sini anda dapat lihat posting orang yang sedang cari logo designer.

For example post ini.

Di comment sini anda boleh letak link fiverr anda kat sini.

Anda example , sama juga , anda boleh letak link fiverr anda kat sini jugak.

Nampak banyak orang actually tengah cari logo designer di mana anda boleh promote link anda.

Next , adalah facebook group.

Just type in looking for logo designer . dan pilih post.

So anda dapat lihat semua post yang orang sedang cari logo designer.

Next bagaimana anda nak buat link affiliate ini.

For example , anda nak promote services ini .

I will design a professional brochure

Terdpat 3 differnet packages

Copy link kat atas sini.

Pergi ke marketing tool.

Click di lp ini url dan paste link  tu ke sini.

Next , just clik di copy .

Anda boleh jugak shorten link ini.

Ok .

So ini adalah cara dimana anda boleh buat $15- $150 usd tanpa modal .Hope you enjoy .thanks you for watching.

 

 

 

 

 

 

 

WENG DA BOSS
Learn everything about online business , start one and freaking fire your boss ,and BE YOUR OWN BOSS.
https://bebossathome.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *