Lazada affiliate adalah business model dimana anda boleh jual mana-mana product di Lazada tanpa memiliki product itu , tanpa bayar apa-apa in advance .
bebossathome blog Make Money 💰

CARA BUAT RM50- RM 100 DENGAN LAZADA AFFILIATE TANPA MODAL – Mula Online Business Tanpa Modal

Reading Time: 3 minutes

 

Hi guys Weng sini , dalam video ini , Weng nak kongsi cara mula business affiliate Lazada anda tanpa modal , tanpa product sendiri.

Buat RM500 – RM 1000 Drosphip Digital Product
➡️ https://buatduitshopeedropship.gr8.com/
Belajar Buat Duit Dengan Youtube:
➡️https://shopee.com.my/product/141191918/3445466221/
Subscribe Untuk Menerima Info Buat Duit Youtube Percuma
➡️https://youtubegiler.gr8.com/
LAZADA AFFILIATE REGISTER:
➡️https://member.lazada.com.my/user/register?spm=a2o4k.login_signup.0.0.325649fbDzGczB&redirect=http%3A%2F%2Fadsense.lazada.com.my%2F%3Fhybrid%3D1%26spm%3Da2o4k.11616511.icms-5024198-1527838746659.1.47d83009xU4IBz

Untuk mereka yang tidak tahu , Lazada affiliate adalah business model dimana anda boleh jual mana-mana product di Lazada tanpa memiliki product itu , tanpa bayar apa-apa in advance .
For example , anda nak promote product ini , anda Cuma perlu promote link product ini , dan apabila ada orang beli products ini , anda akan dapat commission daripada Lazada directly.
Ini bukan dropship ini bukan mlm .
Ini memang business legit daripada Lazada.
Jom tengok dimanakah kita boleh join programme Lazada affiliate ini.dalam video ini , Weng jugak akan tunjuk cara-cara yang anda boleh promote product link ini , supaya anda jugak boleh jana duit dengan programme Lazada affiliate.
Cara sign up dengan Lazada affilitate programme ini boleh dibahagikan kepada 2 Jenis:
Direct sign up dan indirect sign up.
Anda boleh directly sign up with Lazada kat affiliate link ini . Weng akan letak sign up link ini kat bawah comment box video ini.
Anda jugak boleh sign up kat website seperti involve asia dan jugak accesstrade .
Apakah perbezaan antara dua jenis sign up ini?
Jika anda sign up dengan Lazada affiliate , anda Cuma boleh buat business affiliate ini dengan Lazada sahja .
Tetapi , jika anda sign up dengan accsstrade ataupun involve asia , anda boleh buat business affiliate ini dengan beribu -ribu business yang berlainan seperti Watson , yes anda boleh jugak promote business kat watsoon dan buat duit!
So the choice is yours .
Bagi Weng , saya ada account involve asia dan jugak involve asia.
Kedua -dua account ini adalah free to use. Anda Cuma perlu register dengan website jika anda ada , jika tidak ada , anda boleh register dengan facebook or Instagram anda pun boleh.
Dalam video ini , Weng akan tunjuk dengan involve asia .
So , lepas sign up dengan involve asia , account anda will need to wait about 48 hours untuk diactivatekan .so sabar ya.
now , berapa saya boleh jana , dana bagaimana saya boleh jana duit dengan involve asia ini?
Forum , facebook , review, youtube
So , setakat ini Weng telah Berjaya menjana 127.80 dengan affiliate .
Berapakah commission yang anda akan dibagi?
The highest one is up to 14% which is on fashion category.
So can you promote your affiliate so that people will buy from you?
The easiest way is to look for people that is asking for products recommendation.
For example I am selling air purifier.
What I will do is I will join group that is potentially people will ask for recoemmendation of air purifier such as this cat group . As animal will definitely have the smell , so an air purifier will definitely help , in take away the smells .
So , all you need to do is just join the group , and look for posting that people are asking fro air purifier recommendation .
For example this post over here. What air purifier is okay and cheap? Want to use for cat room. The cat has grown, feels like it smells like it Any suggestions?
What you can do is that you can put affiliate link untuk air purifier ini ke dalam comment post ini .
Cara yang kedua adalah dengan buat review video kat youtube channel .
For example , video ini adalah tentang handphone . so kat bawah link ini adalah semua affiliate link untuk handphone yang ada dalam video ini.
So , apabila ada orang click ke link sini , dan beli I akan dapat commission .
Bagaimanakah anda nak dapat kan link affiliate ini.
Senang sahaja .copy link product ini .
Balik ke involve asia , click di promote .
Paste link tu ke sini .
So ini adalah link affiliate yang anda boleh promote.
Apabila ada orang click kat link ini , mereka akan direct ke page Lazada ini .
If they buy you will get the promotion . ok
So , Weng harap video ini dapat membantu anda . Thanks you.

WENG DA BOSS
Learn everything about online business , start one and freaking fire your boss ,and BE YOUR OWN BOSS.
https://bebossathome.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *