Buat RM2,617+ PayPal Duit Dengan Google News
Uncategorized

Buat RM2,617+ PayPal Duit Dengan Google News! Cara Buat Duit Percuma Online l Weng Honn

Reading Time: 3 minutes

Hi guys Weng sini  , dalam video ini , Weng nak kongsi cara buat 2000++ usd dengan menggunakan google news tanpa modal.

Free Training Buat RM1000 Dropship Ebook Di Shopee⬇️

https://ebookdropship.gr8.com/

Follow Facebook page⬇️

https://www.facebook.com/Weng-Honn-104581724608685

Untuk mereka yang nak belajar dropship ebook kat shopee , anda boleh join free training ini dengan tekan link kat bawah comment box video ini .

Subscribe ke youtube channel ini untuk belajar cara yang anda boleh guna untuk jana duit secara online.

Cara yang Weng akan kongsi dalam video ini , tidak memerlukan apa-apa technical knowledge dan jugak tidak perlu guna apa-apa modal untuk buat duit .

Anda Cuma perlu ikut step kat video ini  , copy , paste and click jer.

So ,cara yang kita nak guna hari ini untuk jana duit adalah dengan menggunakan google news.

Google news ini merupakan article yang quality tinggi yang kita boleh reproduce dan jual kat pelbagai website yang berlaianan.

Sudah tentu anda tidak boleh  buta-buta jual original article ini ,nanti kena sue pula. anda perlu gun acara copy , paste and click yang Weng tunjuk seterusnya untuk restructure the whole article untuk tukar ia menjadi article yang baru.

Tak paham ?

No problem jom , Weng terangkan.

For example article ini , anda Cuma copy article ini , dan paste kat spinbot.click I am not a robot , dan go.

So spin bot ini akan automatically recreate article ini , kepada article yang baru .

Terdapat banyak article spinner yang anda boleh guna , all you need to do is just google article spinner .OK , terdapat banyak spinner yang anda boleh guna.

Selepas spin , baca article ini sekali lagi make sure grammar adalah betul and you are good to go.

Alright , next , kat manakah kita boleh jana duit dengan menggunakan cara ini ?

Dalam video ini Weng akan kongsi 3 tempat yang anda boleh mula online business ini .

Sebelum kita teruskan jangan subscribe ke youtube channel Weng ya.

Website #3

Text broker.

Kat atas sini click di I write content then payment .

Scroll all the way down.

Text broker bayar iut quality of your order. Starting from 0.7cents usd /word ke 5.ocents /words

Article yang kita dapat kat google news memang high standard article so , it will be at 1.4cents/wrods

Jangan risau anda tidak perlu tulis apa-apa article , anda Cuma perlu guna cara yang Weng kongsi tadi untuk create article anda.

Jom tengok berapa total yang kita boleh buat.

You can check approximately berapa anda boleh jana.

Lets say 4 stars dengan 11ribu perkataan kita akan dapat jana $168 USD iaitu lebih kurang RM675 .

Top #2 adalah I writer .

  • Build Your Own Client Base.
  • Earn Up To $80 Per 500 Words Once Promoted Up The Ranks.
  • Write As Much Or As Little As You Want Each Day.
  • Choose The Topics That Best Match Your Background.

Berapakah yang anda boleh buat

Terdapat 4 level , different level different payment.

Untuk anda yang baru join ia akan kat level standard.

150 words anda dapat jaan $1.40

6000 words $46.50

Untuk Elite Plus 150 words sudah pun dapat jana $13 usd

Dan 6000words sudah pun $435 usd iaitu lebih kurang Rm1749

Jangan lupa subscribe ke youtube channel Weng ini ya.

 

Next Top#1 Fiverr                                                               

Fiverr.

Fiverr merupakan website yang paling besar untuk freelancer.

Type kat article writing di atas sini.Terdapat banyak writer kat fiverr sini.

Jom tengok berapakah anda boleh jana .

I will write a well researched original blog post or article

500 words untuk $50 usd aroung RM200

I will write your seo blog post

500 words untuk $45usd

I will do article blog post writing or content writing

500 words $25 usd.

Ingat anda tidak perlu tulis apa-apa article ,all you need to do is  just copy and paste article kat google news ataupun kat mana-mana website ke article spinner .

Weng harap video ini dapat membantu anda.See ya.

 

 

 

 

 

WENG DA BOSS
Learn everything about online business , start one and freaking fire your boss ,and BE YOUR OWN BOSS.
https://bebossathome.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *