BUAT DUIT ONLINE TANPA MODAL
bebossathome blog Make Money 💰

BUAT $5.00 SETIAP 30 SAAT SECARA PERCUMA CARA BUAT DUIT ONLINE TANPA MODAL l WENG HONN

Reading Time: 2 minutes

Free Training Buat RM1000 Dropship Ebook Di Shopee⬇️

https://ebookdropship.gr8.com/

Follow Facebook page⬇️

https://www.facebook.com/Weng-Honn-104581724608685

Hi guys Weng sini , dalam video ini Weng nak kongsi cara yang anda boleh jana RM 40 , Rm60 ,RM 120 dalam masa beberapa saat jer secara online tanpa modal.

Subscribe ke youtube channel ini , untuk belajar cara buat duit secara online .

Cara yang Weng nak tunjuk dalam video ini , anda tidak perlu apa-apa technical knowledge degree di university , cara ini Cuma perlu click click dan click jer , nenek I pun boleh guna cara ini untuk buat duit secara online.

Cara buat duit online online yang Weng nak kongsi hari ini adalah buat duit dengan remove background gambar.

Dun worry anda tidak perlu guna photoshop , adobe illustrator yang complex giler untuk belajar untuk buat duit dengan business ini .

All you need to do is just guna website yang yang Weng tunjuk dalam video ini untuk remove background gambar ini. Senang .

Website yang pertama adalah clipping magic .

All you need to do is just upload image yang anda nak remove background ke website ini .

Dan dengan beberapa click jer , background bunga ini dapat diremove.

Yang hijau ini adalah unutk keep image yang anda nak keep dan merah adalah untuk background yang anda nak remove.

Nampak dalam beberapa saat jer background dah removed .

Anda boleh download image ini.

Next another method adalah dengan menggunakan remove bg . remove bg ini boleh remove simple image”S background dengan  upload dan click kat remove.

Remove bg ini memang cara yang paling senang untuk remove background image tetapi , untuk image yang terdapat background yang lebih complex memang ia tidak dapt membantu dan anda pelru guna clipping magic ini .

Anda boleh download hd images ini secara bayaran.

Jika tidak images ini tidak akan dalam hd format.

Alright , next kat manakah anda nak cari customer yang nak cari remove background ini .

Terdapat banyak tempat yang anda boleh promote business ini .

Yang pertama adalah Fiverr .

For example ini , I will change or remove image background .

Remove background simple 10 Images Delivery 24 Hours untuk 5usd

Remove background complex 10 Images Delivery 2 days 30 usd

Another platform will be upwork.com dimana anda akan dibayar ikut hours or per project.

Terdapat banyak lagi platform yang anda boleh guna untuk promote business anda ini , seperti freelancer.com, peopleperhour .

So , untuk mereka yang tidak tahu macam mana nak mula online business untuk buat duit , anda boleh try guna cara ini. Weng harap video ini dapat membantu anda.

See ya

 

 

 

WENG DA BOSS
Learn everything about online business , start one and freaking fire your boss ,and BE YOUR OWN BOSS.
https://bebossathome.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *