BUAT $1- $5 TENGOK VIDEO ONLINE TANPA MODAL
bebossathome blog Make Money 💰

BUAT $1- $5 TENGOK VIDEO ONLINE TANPA MODAL , CARA BUAT DUIT ONLINE l Weng Honn

Reading Time: 3 minutes


Free Training Buat RM1000 Dropship Ebook Di Shopee⬇️

https://ebookdropship.gr8.com/

Follow Facebook page⬇️

https://www.facebook.com/Weng-Honn-104581724608685

Buat RM 1000 Dropship Digital Products (Ajar Sampai Pandai)⬇️

https://bit.ly/3ndsp45

hi guys Weng sini dalam video ini , Weng nak kongsi cara yang anda boleh buat duit dengan tengok video , click kat ads .

jangan lupa subscribe ke youtube channel ini ya .

Untuk mereka yang nak belajar cara buat RM 1000 dengan dropshipping digital product seperti ebook dan video programme , anda boleh join free training ini di link bawah comment box video ini .

Dalam video ini Weng akan kongsi cara yang anda boleh buat duit secara online tanpa modal dengan tengok video yang anda suka .

Sebelum kita mula , cara  buat duit dengan tengok video online , ataupun mana-mana cara buat duit seperti ini , bukan untuk jangka masa Panjang , dan definitely bukan untuk fulltime job .

Cara ini Cuma untuk masa lapang jika anda ada masa kelapangan  . Ok , Jika anda betul-betul nak buat duit , Weng suggest mula bisness seperti youtube , ataupun dropshipping digital products di Shopee .

Alright , jom kita mula.

Website yang Weng nak kongsi hari ini adalah lite GPT.

Dengan website ini , kitab oleh buat duit dengan tengok video , click kat ads pun boleh dapat duit.

So dengan website ini kitab oleh :

✓ More than 8 earning ways
✓ Only 0.5$ minimum withdraw
✓ Withdraw in $ or BTC
✓ Unlimited direct referrals
✓ Cheap and profitable upgrade plans
✓ Daily bonus
✓ Passive income

Ini adalah jumlah members dalam platform ini , total earned dan jugak total payout.

Ini semua adalah bukti pembayaran.

Banyak website , akan tunjuk bukti pembayaran seperti ini , betul ke tidak bukti-bukti ini , ia Cuma boleh disahkan apabila kita keluarkan duit ok.

Clik kat register atas sini dan register account anda.

Pas tu , pergi ke email account anda dan verify email anda.

Pas tu , login balik ke liteGPT anda.

You will get to see this homepage over here.

Kat sebelah kiri sini , terdapat banyak function yang kita boleh guna.

Untuk membership ini , apabila upgrade anda boleh dapat lebih banyak commission untuk setiap task yang anda complete dalam website ini.

However , Weng tidak galak anda untuk upgrade ke mana -mana package ini .

Kat earn sini , terdapat banyak cara yang anda boleh guna untuk buat duit dengan website ini.

Jom kita try.

PTC ini adalah dimana anda boleh jana duit dengan klik kat advertisement.

Jom kita try.

So lepas klik in, tekan watch . anda akan dibawa ke website ads ini.

Anda perlu tunggu lebih kurang 10 saat untuk dpatkan duit ini.

Click or touch the airplane.

Pilih airplane and click send.

Ok , so anda dapat jana 0.00070 cents usd lebih kurang 0.0028 ringgit Malaysia.

Memang terdapat banyak iklan yang anda boleh klik dan menjana duit , tetapi dengan duit yang sikit giler ini , memang bukan satu business yang long term yang anda boleh gantung untuk bayar lifestyle anda.

Next kita try video pulak.

Anda jugak boleh dapat menjana duit dengan tengok video di daily motion .

For example , I will just randomly pick one video.

So anda dapat jana 0.00030 usd dalam lebih kurang 10 saat .iaitu 0.0012 RM.

Untuk video ini , walaupun anda boleh pilih video yang anda nak tengok , tetapi anda Cuma akan dibayar sekali sahaja iaitu 0.00030 usd . So , no matter how long is the video you watch , anda jugak Cuma akan dapat jana 0.00030 usd sahaja.

Next , cam mana anda nak dapatkan duit yang dijana?

Bawah profile anda , klik kat settings.

Klik di payment.

So ini adalah semua cara yang anda boleh dapatkan duit yang anda jana dengan  website ini .

So , jika anda nak tanya weng , bolehkah website ini jana duit , memang Weng kata boleh.

Jika anda nak tanya Weng , adakah ini cara yang baik untuk buat duit , Weng akan kata tidak.

Alright , Weng harap video ini dapat membantu anda . Thanks you.

 

 

 

WENG DA BOSS
Learn everything about online business , start one and freaking fire your boss ,and BE YOUR OWN BOSS.
https://bebossathome.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *