BUAT DUIT ONLINE TANPA MODAL
bebossathome blog Make Money 💰

Cara Buat Duit Online Tanpa Modal 2021 UPLOAD FILE JER!! – BUAT DUIT ONLINE TANPA MODAL PERCUMA

Reading Time: 3 minutes

Free Training Buat RM1000 Dropship Ebook Di Shopee⬇️

https://ebookdropship.gr8.com/

Follow Facebook page⬇️

https://www.facebook.com/WengHonnOfficial

Buat RM 1000 Dropship Digital Products (Ajar Sampai Pandai)⬇️

https://bit.ly/3ndsp45

UP4EVER FREE MEMBERSHIP ⬇️

https://www.up-4ever.org/free1008520.html

INDIGITAL FREE MEMBERSHIP⬇️

https://www.indigitalworks.com/members/aff/go/wenghonn

Hi guys , Weng sini , dalam video ini saya nak kongsi cara buat duit dengan uploading products .

Ramai orang yang telahpun guna cara ini untuk mula buat duit 1usd, 4 usd ,50usd dan banyak banyak lagi . Lagi banyak file yang anda upload lagi banyak duit yang anda akan dapat jana.

Dun worry Weng akan kongsi mana nak cari product-product ini secara percuma untuk upload ke website ini supaya anda dapat buat duit online tanpa modal.

Jangan lupa subscribe ke youtube channel Weng ini dan juga like page facebook Weng ini ya.

Website yang kita nak guna hari ini untuk buat duit adalah up4ever.

Website ini adalah untuk upload file dan kita akan dibayar berdasarkan tier ini.

Tier 1 adalah download daripada US , Canada , tier 2 adalah dari Australia ,tier 3 saudi arabia dan united arab emirates , country yang lain adalah dalam tier 4

Tier 1 bayara paling tinggi iaitu $7 iaitu Rm28 setiap download . imagine 10 downloads sehari dah Rm280 dah!gao betul.

Sekarang jom kita register.register link weng sudah letak kat bawah comment box video ini, lepas klik kat link bawah video ini, anda akan dapat lihat page ini.

Register is 100% free dan senang.

 

Just fill up kesemua butiran anda kat sini.

Letak paypal account anda kat sini , supaya duit yang dijana akan dibayar ke paypal account anda.

Klik kat sign up when you done.

Ok so you will get to see this page over here.

Ok next , kita perlu cari product yang chun , yang banyak orang akan download, untuk kita upload ke website ini .

Pergi ke indigitalworks .

Kita akan guna ebook dalam indigitalworks ini untuk upload ke up4ever.

Website ini terdapt high quality plr poruducts yang kitab oleh guna untuk upload.

Link untuk register ada kat bawah video comment box ini jugak.

Klik di register for free.

Terdapat 4 package yang anda boleh pilih. Jika anda nak banyak lagi products boleh join gold lifetime ini Cuma 74 usd jer , so anda dapat jana lagi banyak duit dengan lagi banyak product dapat upload ke up4ever website.

Bagi pemula , kita Cuma perlu free membership ini sahaja.

Pilih free membership.

Dan isikan kesemua informasi di sini.

Saya sudah ada account ini , so I wont go through this again.

When you are done , inilah home page yang anda akan dapat lihat.

Kat atas sini free products sini , ada free ebooks , free software , free videos macam macam lagi.

Anda boleh pilih dan upload mana-mana category ini.

Untuk video demo ini , kita nak pilih free ebooks.

Terdapat banyak ebook yang kitab oleh guna  untuk upload.

Let us try the warrior marketer.

Ia adalah sangat penting yang kita baca terms and condition ebook ini terlebih dahulu.

So , as you can see , product ini tidak boleh give away for free .

Jadi kita tidak boleh upload product ini untk download percuma.

Is ok , terdapat beratus-ratus product lain yang kita boleh pilih.

Lets try how to create your own physical video product .

Scroll down . ok it says yes can be given away for free.

Inilah yang kita mahu.

Download products ini.now go to upload files kat sebelah kiri sini.

Terdapat 2 warning yang anda mesti nak ikut.

Kita tidak boleh upload pornographic , dan juga disbling adblock jika anda tidak dapat upload.

Ia adalah sagat penting untuk kita ikut terms ini , jika tidak account kita tidak akan dapat jana duit nanti.

Clik di choose file

Pilih file yang kita download tadi.

Dalam descritiopn ini kita nak letak tajuk ebook ini dan jugak letak perkataan ebook kat sini , si that people know that it is an ebook.

Show advance sini , we can put link password , we just ignore all this .

Make sure it is on public , if not file ini tidak dapat di download .

When done klik start upload .

Alright.

Anda boleh juga share link ini kat facebook , ig , whatsapp , just mana-mana jer untuk jana duit dengan lebih cepat.

So , what you need to do now , if balik ke indigital works dan pilih products yang lain dan start uploading!

All the best to you , see ya.

 

WENG DA BOSS
Learn everything about online business , start one and freaking fire your boss ,and BE YOUR OWN BOSS.
https://bebossathome.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *