BUAT $15- $50 SETIAP BULAN DENGAN PAYPAL SECARA COPY & PASTE AUDIOBOOK BUAT DUIT ONLINE l WENG HONN
bebossathome blog Make Money 💰

BUAT $15- $50 SETIAP BULAN DENGAN PAYPAL SECARA COPY & PASTE AUDIOBOOK BUAT DUIT ONLINE l WENG HONN

Reading Time: 2 minutes

BUAT $15- $50 SETIAP BULAN DENGAN PAYPAL SECARA COPY & PASTE AUDIOBOOK BUAT DUIT ONLINE l WENG HONN

REGISTER SPEECHLO CONVERT AUDIOBOOK⬇️

https://bit.ly/2NoGzn7

REGISTER INDIGITAL EBOOK PERCUMA⬇️

https://www.indigitalworks.com/members/aff/go/wenghonn

Buat RM 1000 Dropship Digital Products (Ajar Sampai Pandai)⬇️

https://bit.ly/3ndsp45

Free Training Buat RM1000 Dropship Ebook Di Shopee⬇️

https://ebookdropship.gr8.com/

Follow Facebook page⬇️

https://www.facebook.com/WengHonnOfficial

Hi guys Weng sini , dalam video ini Weng nak tunjuk cara yang anda boleh mula online business anda dengan paypal .Anda tidak perlu modal yang tinggi untuk mula online bisness ini.

Online bisness ini sesuai untuk semua orang termasuk mereka yang tidak tahu tentang online business , beginner yang baru nak start buat online business mereka .

Saya buat bisness ini secara part time , setiap bulan saya Cuma guna masa 2-3 jam shaja .

Dan inilah total yang saya dapat jana.

Jika anda nak buat banyak duit lagi , anda boleh spent more time dalam business ini.

OK.

Cara buat duit dengan paypal yang saya nak kongsi hari ini adalah bisness audiobook.

Jangan risau saya akan kongsi step by step cara ceate audiobook ini ,dan kemanakah kita boleh jual audiobook ini dan mula jana duit.

First sekali apakah itu audiobook ?

Berbeza dengan ebook dimana kita baca , audiobook adalah seperti music yang kita dengar .

Anda tidak perlu tulis audiobook , anda Cuma perlu ikut cara yang Weng kongsi dalam video ini , untuk create audiobook ini.

Process untuk bisness ini adalah dapatkan ebook secara percuma , saya akan tunjuk kat mana anda boleh dapatkan ebook secara percuma, then convert ebook ini ke audiobook dengan speechlo software,then jual kat marketplace seperti shopee dan findaway.

Ok jom kita mula.

First of all , pergi ke indigital High quality PLR products you can feel good about selling to your customers .

Register account percuma indigital ini. Di sinilah yang kita nak dapatkan ebook yang berquality ini secara percuma dan convert ke audiobook.

Anda boleh jugak join membership indigital ini , tak mahal pun , unutk dapatkan lagi banyak ebook yang berquality.

Once you logged in pergi ke atas sini dan pilih ebook.

Terdapat banyak ebook yang anda boleh pilih .

Tetapi bukan semua ebook kita boleh download dan tukar ke audiobook.

For example , ebook ini cannot modify/change the main product.

So memang kita tidak boleh tukar product ini ke bentuk audio.

What we are looking for over here is , ebook yang kita boleh modified .

For example sugar is it the new enemy.

Scroll down so yes , can modify/change the main product.

Can modify/change the grphics and ecover

Yes can be sold.

Inilah criteria yang kita nak cari.

Next just download ebook ini.

Next macam mana kita bak tukar ebook ini ke audiobook dan mula buat duit?

Kita perlu satu software untuk complete task ini.

Dengan software ini ,

 

Ok , so you are done .Senangkan .

Kat manakah anda boleh jual ebook anda ?

Terdapat banyak tempat yang anda boleh jual audiobook ini.

Tempat #1 yang Weng suggest adalah findaway. Anda boleh upload kesemua audiobook anda ke findaway ini , dan findaway akan automatically jual audiobook anda ke beratus -ratus website di seluruh dunia.

Dan duit yang dijana akan dibayar kepada anda dengan menggunakan paypal.

Anda boleh jugak jual audiobook anda kat Shopee . Anda Cuma perlu upload audio ini ke google drive dan share audiobook ini apabila ada customer beli dengan anda.

Alright , so cara buat duit ini memang legit dan sudah banyak orang dah guna cara ini buat duit .ok I hope you enjoy this video. See ya.

 

WENG DA BOSS
Learn everything about online business , start one and freaking fire your boss ,and BE YOUR OWN BOSS.
https://bebossathome.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *