CARA BUAT $2.50 -$22 PERCUMA DENGAN PAYPAL TANPA MODAL ONLINE BUSINESS l WENG HONN
$1000 CHALLENGE bebossathome blog Make Money 💰

CARA BUAT $2.50 -$22 PERCUMA DENGAN PAYPAL TANPA MODAL ONLINE BUSINESS l WENG HONN

Reading Time: 3 minutes

Free Training Buat RM1000 Dropship Ebook Di Shopee⬇️

https://ebookdropship.gr8.com/

Buat RM 1000 Dropship Digital Products (Ajar Sampai Pandai)⬇️

https://bit.ly/3ndsp45

REGISTER SHRINKME.IO⬇️

https://shrinkme.io/ref/teamweng

Follow Facebook page⬇️

https://www.facebook.com/WengHonnOfficial

Hi guys Weng Honn , dalam video ini  , Weng nak kongsi satu cara yang kita tidak perlu jual apa-apa , , pun boleh buat duit dengan paypal.Anda akan dapat duit apabila ada orang klik kat link anda . Itu sahaja , mereka tidak perlu beli apa apa.

Terdapat banyak orang telah pun sedang menggunakan cara ini untuk mula buat duit dah.

Semua ini adalah bukti payment dari member-member yang sedang guna cara ini.

Peluang buat duit ini sangat sesuai untuk semua orang. Dan anda tidak perlu ada knowledge tentang online business , tidak perlu apa-apa experience jugak dalam online business.

Payout rate ini adalah bergantung kepada negara ,kita akan dapat jana $22 usd lebih kurang RM 100 , dengan seribu views apabila orang dari Greenland  click kat link kita . negara lain anda akan dapat payment yang berlainan . Weng akan tunjuk bagaimana kita nak cari orang dari Greenland untuk klik kat link kita ini.

Dalam video ini saya jugak akan kongsi dimanakah anda perlu share link ini supaya banyak orang akan klik ke link anda ini.

Website yang kita nak guna hari ini adalah shrinkme.io

Anda boleh register kat link bawah video ini .

Klik di register.

Isikan semua details di sini.

Username , email , password.

Klik di register when you done.

Then reenter username dan password anda.

Ok , sebelum we go any further, Weng nak kongsi cara bagaimana kita boleh jana duit dengan car aini.

First kita perlu pilih category apakah yang kita nak.

Weight loss ke , business ke , online business ke?

Lepas tu kita akan cari soalan yang ditanya

Dalam forum.

Pas tu kita pergi ke youtube untuk cari video yang dapat menjawab soalan yang ditnaya.

Dan last guna shrinkme.io ini untuk jana link dan post.

Weng akan tunjuk complete step by step bagaimana anda buat .

First of all , for example , Weng pilih weight loss category.

So all we need to do is type in weight loss forum kat google.

Dan pilih forum yang anda nak post.

So , as you can see banyak soalan kat sini .

All we need to do is look for questions and answer it , dengan link shrinkme.io ini.

For example workout bloating ini.

Jadi , anda perlu pergi ke youtube, dan cari youtube video yang tentang workout bloating ini.

Click dalam ke video ini , copy link ini dan paste ke sini dan klik shorten.

So ini lah link yang anda perlu letak kat forum sini.

Of course anda tidak boleh direct letak link ini sahaja, you will need to write something first.

Sangat senang just pergi ke google , and type in , workout bloating.

Pilih mana-mana article sini.copy sebahagian article ini.Tidak perlu copy semua.

Article yang terlalu Panjang tidak ada orang nak tengok

Then go to article spinner ini .

Paste kat sini , klik di spin , dan spinner ini akan automatically recreate a new article

Lepas tu , copy dan paste article ini kat sini Bersama dengan link ini.

Then you are done.

So , apabila ada orang klik ke link kita ini , kita akan dapat jana duit.

Next as we know country seperti kat Greenland has the highest pay .

Dimanakah kita nak cari forum yang terdapat di Greenland ini?

Weng akan kongsi trick ini.

Balik ke google.

Type in forum yang anda nak post.

Click kat setting

Klik di advance search.

Kat region ini , pilih Greenland.

Dan google akan automatically tunjuk website yang terdapat di Greenland.

Ok.

Weng harap video ini dapat menolong anda . tq

 

 

 

WENG DA BOSS
Learn everything about online business , start one and freaking fire your boss ,and BE YOUR OWN BOSS.
https://bebossathome.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *