cara buat duit dengan paypal dan youtube malaysia
bebossathome blog Make Money šŸ’°

CARA BUAT DUIT ONLINE TANPA MODAL UPLOAD VIDEO , MAIN GAMES BUAT SURVEY DI MALAYSIA l WENG HONN

Reading Time: 3 minutes

UDE PRO JANA RM 1000 ā¬‡ļø

https://buatduitshopeedropship.gr8.com/

PAIDERA REGISTERā¬‡ļø

https://paidera.com/?r=1788820

Follow Facebook pageā¬‡ļø

https://www.facebook.com/WengHonnOfficial

Hi guys Weng sini , dalam video ini saya nak tunjuk satu website yang anda boleh jana duit uploading setiap video yang anda upload ke youtube , anda tidak perlu ada subscribers yang banyak , tidak kira account baru ke ataupun sudah hit youtube 1000 subcribers, ia buka kepada semua youtuber.

Peidera merupakan web terbaik yang menghasilkan dolar secara nyata tanpa tipuan , adapun kesan dari web ini memberikan pengalaman yang sangat besar dalam proses pencarian uang online dan untuk itu buruan teman silakan mainin web ini yaitu web paidera

Kecuali ini ,anda jugak boleh buat duit dengan survey dan install apps ok.

Untuk mereka yang tidak tahu , Ā untuk kita mula buat duit dengan youtube ads , kita perlu hit certain criteria youtuber seperti 1000 subscribers dan jugak 4000 watch hours .

Sebelum anda capai target ini , memang anda tidak akan dibayar oleh youtube .So , while waiting to hit target ini untuk mula jana duit , anda boleh try cara ini untuk mula jana duit dengan channel anda terlebih dahulu.

Jom kita mula.

So website yang kita nak buat review hari Ā ini adalah paidera.

Klik kat create an account kat atas sini , ia memang senang untuk register . just fill up all the needed information over here.

Lepas tu pergi ke inbox email yang anda register tadi dan verified your account.

So this your dashboard.

Memang terdapat banyak task kat dalam paidera ini.

Sebelum kita mula , kita perlu set payment settings ini terlebih dahulu.

Semua bayaran akan dibayar ke dalam paypal anda .

Fill up your paypal email dan nama anda .

Dan minimum anda pelru $30 untuk cash out.

Ok ,next jom explore sikit apakah task yang kita boleh buat.

So dalam website ini , juga ada task dimana anda akan dibayar duit dengan main apps ataupun install apps.

Jika anda nak tanya Weng bolehkah install app ini boleh buat duit , Weng mmg tidak galak.

Saya sudah buat banyak review yang tentang cara buat duit dengan install app yang seperti ini , memang tidak baloi dari segi masa yang anda guna dan gaji yang anda dibayar.

So , no for me.

Ok next survey , yes website ini jugak ada provide cara yang anda boleh buat duit dengan survey , dan saya pun pernah buat review dengan survey yang similar , and I wont suggest as well.

Anda boleh try if you want.

So Weng apakah yang special dengan Website ini yang boleh buat duit dengan upload video ke youtube?

Pergi ke submit video.

Create a Video using your Native Language in the following topic and let people better understand how to use paidera.com.

Anda boleh create video ini dalam bahasa-bahasa yang anda fasih , that you good at.

apakah video yang anda perlu buat?

Terdapat banyak jenis video yang anda boleh buat .Dan setiap video ini sudah pun ada informasi yang jelas apakah isi kandungan yang anda perlu buat dalam video anda .

And then minimum berapa panjang video anda .so 4 minutes video you will get 0.20 usd.

So soalan.

Bolehkah anda buat duit dengan cara ini?

Just to give you a brief idea about youtube ads payment.

On average,Ā YouTubeĀ monetization forĀ 1000 viewsĀ (also known as CPM – CostĀ PerĀ Mille) rangesĀ fromĀ 0.5 to 6 USD based on the location of viewers and the target audience. The numbers vary a lot, but most channelsĀ getĀ paid 0.5 USDĀ per 1000Ā videoĀ views.

So , in general 0.5usd per 1000 video views.

Jika channel anda adalah baru , tidak ramai subscribers , memang nak jana 1000 views on your video adalah sangat susah kan.

So , instead of tidak dapat jana apa-apa duit dengan youtube channel anda , why not upload video ini ,dan mula jana duit terlebih dahulu ?

Anda boleh jana 0.30 cents , ada yang 45usd .

Lebih baik daripada tidak mendapat apa-apa.

Dan anda jugak boleh buat duit dengan referral programme mereka dengan letak referral link ini kat video youtube anda , di mana anda dapat jana usd0.10 per referral kan?

So jika anda adalah youtube pemula , you can try this method . Untuk youtuber yang advance anda boleh jugak boleh buat video ini , tetapi cara yang anda buat duit bukan 20 , 30 cents ini , tetapi duit yang dijana daripada referall ini .

Ok , so Weng harap video ini dapat bantu anda.

 

 

 

WENG DA BOSS
Learn everything about online business , start one and freaking fire your boss ,and BE YOUR OWN BOSS.
https://bebossathome.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *