cara buat duit dengan paypal dan youtube
bebossathome blog Make Money 💰

Buat Duit RM 0.012 Percuma Setiap Clicks . Cara Buat Duit Online Tanpa Modal Review l Weng Honn

Reading Time: 2 minutes

⭐ADA WEBSITE YANG NAK WENG BUAT REVIEW ? COMMENT BAWAH ⭐

🔥CARA BUAT RM1000 DIGITAL PRODUCT ⬇️

REGISTER https://ebookdropship.gr8.com/

Follow Facebook page⬇️

https://www.facebook.com/WengHonnOfficial

Hi guys Weng sini , so web site ini dikatakan boleh jana $0.03 usd setiap kliks kat iklan , jika tukar ke ringgit ia adalah Rm0.12 setiap clicks .Memang sangat tinggi .

Watch YouTube Videos and get paid for that .

Earn up to $0.03 per click

Earn up to $0.02 per sign up

Earn up to $20.00 per referral upgrade

Upgrade Plans

Safest and Easiest way to earn online

Click ads daily and get up to $0.03 per click

We have already paid $5,684.86 to our 61467 registered members

Sebelum Weng mula , bagi mereka yang nak belajar jual digital product online seperti ebook , video programme dan jana RM 1000 sebulan anda bolah join free training Weng ini ya .

Link untuk join training ini ada kat bawah Video ini .

so anda mesti pernah tengok iklan kat youtube , kat facebook ,dimana website -website yang dikatakan boleh menjana dengan buat survey , kliks kat ads dan duit akan auto masuk , beli rumah besar kereta besar ,anda boleh letak link ke website tu kat bawah video ini ya , Weng boleh buat review tentang website itu ya.

So web site yang kita buat review hari ini adalah , swingbux .

Click di register.

Key in kesemua informasi anda kat sini.

Please take note kat payment method sini , pilih mana-mana payment method yang anda guna , jika payment method yang anda guna tidak ada di sini , anda perlu apply ya.

Next , lepas sign up , anda akan menerima email confirmation di email anda.

Klik kat link sini .

Dan klik kaat sent.

Pas tu log back into your account.

Ok , sekarang jom kita tengok apakah cara yang kita boleh jana duit dengan website ini.

Klik kat view advertisement.

So semua ini adalah task yang dikatakan akan membantu anda menjana duit online.

Jom kita try.

All you need to do is just klik on it , dan tunggu lebih kurang 5-10 saat , klik di image yang terbalik then you are done.

So , kebanyakan task ini akan bayar , usd 0.0001 hingga tertinggi adalah usd 0.0025 memang rendah giler.

So , dimanakah Earn up to $0.03 per click tu ?

Anda perlu upgrade account anda untuk dapatkan $0.03 per click ini.

Baloi ker ? Pada pendapat Weng , yes for short term no for long term.

Cara yang betul-betul buat duit dengan website ini is actually referral .

Ok so tadi Weng sudah guna around 10 minutes untuk klik kat ads yang dikatakan boleh buat duit ini , dan jumlah yang Weng dapat adalah ,  $0.007500 lebih kurang  0.030 dalam ringgit.

Jadi adakah ia berbaloi? Memang tak jika tak upgrade membership anda.

Dan nak upgrade kena bayar $280.00

Seribu lebih ringgit , memang tak lah Weng akan bayar seribu lebih untuk bend aini.

Lagi satu masalah adalah , cara pembayaran dalam website ini memang tidak common di Malaysia.

Paypal pun tidak ada. Memang sudah nak keluarkan duit nanti .

So overall , Weng tak suggest .Waht about you ?

 

Ok , so the choice is yours .

 

WENG DA BOSS
Learn everything about online business , start one and freaking fire your boss ,and BE YOUR OWN BOSS.
https://bebossathome.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *