RM 5.00 MASUK MAIN GAME , BUAT SURVEY DAN KLIK KAT ADS ,CARA BUAT DUIT ONLINE TANPA MODAL WENG HONN
bebossathome blog Make Money 💰

RM 5.00 MASUK MAIN GAME , BUAT SURVEY DAN KLIK KAT ADS ,CARA BUAT DUIT ONLINE TANPA MODAL WENG HONN

Reading Time: 3 minutes

🔥CARA BUAT RM1000 DIGITAL PRODUCT ⬇️

REGISTER https://ebookdropship.gr8.com/

🔥Follow My Facebook Page⬇️

https://www.facebook.com/WengHonnOfficial

 

Hi guys , Weng sini , welcome to another review video.So , Weng receive email ini daripada subscriber yang nak Weng buat review tentang Web site yang dikatakan boleh jana ,dengan main games , klik kat iklan secara percuma .

Dan ramai sudah pun terima duit daripada Web site ini .Jom kita tengok betulkah website ini boleh buat duit tak.

Jika anda tahu apa -apa website yang dikatakan boleh buat duit , tapi tidak tahu betul ker tidak , anda boleh comment kat bawah dan Weng akan buat satu review.

 

Website yang kita nak kaji hari ini adalah Scarlet clicks.

Total Paid: $2,469,313.41 Total Members: 1074347

Dan semua ini adalah duit yang member sudah dapat.

Not too bad.

Jom kita register.

Fill up all the information over here.

First things , payment option yang terdapat di ini untuk kita withdraw duit is not something that banyak Malaysia ada .

So anda perlu apply for this payment method . for example , jika anda nak terima duit ini dengan skrill , just go to skirl dan register account anda.

Ok.pas register , lets log back in.

Under earn more sini , terdapat beberapa options yang kita boleh pilih untuk jana duit.

Lets look at view ads.

Ia lebih kurang sama dengan website yang Weng buat review semalam tu.

Just that ini anda akan dapat extra point

Let us try

So , click kat ads ini . tunggu about 10 seconds , click di image yang terbalik and you will receive the money.

Duit yang dijana memang sikit giler is about 0.001 cent usd, tukar ke ringgit satu click Cuma 0.004 cen ringgit, click sampai mouse battery habis, duit yang dijana pun tidak cukup untuk beli battery baru.memang tak berbaloi.

Next

Jom tengok apakah yang kitab oleh buat dengan website ini.

Pergi ke earn more ini,

Scarlet grid ,

Scarlet grid ini cam lucky draw , click to win up to $1.00

So just pilih mana-mana petak kat sini , then you will be redirect ke ads , tunngu ads ni habis, you were not a winner.

Kita ada 19 chances lagi untuk meangn up to $1.00 . So it up to $1.00 .ini bermaksud anda mungkin menang 0.001 cent , 0.0002 cent .

Memang tak lah weng akan bazir masa untuk buat ini.

Apa lagi yang interesting.

PTP leaderboard ini adalah ranking mereka yang buat referral programme .

Next offer 4 all

You can do survey , sama jugak cliks kat ads. Duit yang dibagi memang too little.

Medium path.

Dalam medium path ini ada survey , ada game yang anda boleh main , boleh install dan jana duit  .

Jika sini terdapat game yang anda suka , anda boleh install dan main . at least dapatkan sikit duit , lebih baik daripada tidak dapat apa-apa jika download dekat apps store.

Next skippy ads.

Skippy ads , buat duit dengan ads lagi , memamg Weng tak berminat dah.

Wannads ini , anda akan dibayar dengan sign up ke programme yang ditawarkan ., buat survey dan tasks.

Jom kita try.

Jawab soalan-soalan ini.

Kita dapat prize Samsung galazy s20

Klik kat choose

So kita perlu bayar RM8.60 dan kita mungkin akan dapat phone ini.

Weng memang tidak percaya dengan ini.Dan Weng tidak galak untuk sesiapa pun bayar apa-apa kat website yang tidak sah .

Last adalah flip the coin.

So anda boleh bayar untuk main game inin.

Memang tak la weng akan main game ini .

So in overall , betulkah website ini boleh jana duit , memang boleh .

Tapi sikit giler.

Bagi saya , memang tak lah saya akan spent time on making money using this website .what about you?

 

 

WENG DA BOSS
Learn everything about online business , start one and freaking fire your boss ,and BE YOUR OWN BOSS.
https://bebossathome.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *