cara buat duit dengan paypal dan youtube
$1000 CHALLENGE bebossathome blog Make Money 💰

CARA BUAT DUIT ONLINE TANPA MODAL 2021 DENGAN AFFILIATE ACCESSTRADE/INVOLE ASIA l WENG HONN

Reading Time: 3 minutes


🔥CARA BUAT RM1000 DIGITAL PRODUCT ⬇️

REGISTER https://ebookdropship.gr8.com/

⬇️REGISTER ACCESSTRADE PERCUMA⬇️

http://bit.ly/39tUTTN

⬇️REGISTER INVOLVE ASIA PERCUMA⬇️

https://invol.co/cl2jd6r 🔥

Follow My Facebook Page⬇️

https://www.facebook.com/WengHonnOfficial

Hi guys Weng sini dalam video ini ,saya nak kongsi cara affiliate marketing yang anda boleh buat duit apabila ada orang click kat link yang anda bagi ataupun register kat link anda baagi .

Cara ini memang sesuai bagi mereka yang nak buat di secara online di Malaysia.

Customer tu tidak perlu beli apa-apa dengan link yang anda bagi  , dia Cuma klik kat link yang anda bagi then you will get to have that commission  .

Terdapat 2 website yang kita boleh jana duit dengan cara ini  yang pertama adalah accesstrade.

So accesstrade ini memang company yang legit dan office mereka ada kat mid valley .

ACCESSTRADE is the largest CPA affiliate marketing network in Japan & Southeastern Asia operated by Interspace Co,.Ltd. since 2001 and now operating in Japan, Indonesia, Thailand, Vietnam, Singapore & Malaysia.

Untuk register anda Cuma perlu guna social media account anda seperti facebook , instaGRAM ataupun youtube.dan ia adalah 100% percuma

Link untuk register accesstrade ini ada kat bawah video ini.

Lepas log in , bawah campaign anda boleh promote pelbagai company  yang popular di Malaysia.Kebanyakan ini anda Cuma akan dapat commission apabila ada customer beli daripada link anda.

Untuk video ini , Weng akan tunjuk cara dimana customer Cuma perlu register ataupun clik kat link yang dibagi anda jugak akan dapat commission ok.

Pergi ke advance search , dan pilih CPA , CPA maksudnya cost per action .

So kita ada pelbagai jenis company yang kita boleh promote.

For example carsome ini.

Registeration kita dah dapat jana RM 115 .

Klik masuk.

Ok , ia adalah sangat penting yang kita check conversion journey ini.

Conversion journey ini adalah step yang customer perlu buat apabila klik kat link yang anda bagi , supaya anda boleh dapat commison RM115 ini.

So

Conversion Journey:

1) Land to https://www.carsome.my/buy-car from ACCESSTRADE affiliate link

2) Select desired car model

3) Click ” free test drive ”

4) Enter mobile number and get and key in OTP

5) Log in an account

6) Select appointment date and time and hit submit

Ok so , customer tidak perlu beli apa-apa , as long as they register dan book masa then commission akan dibagi.

Next kita tengok pulak RinggitPlus  dimana anda akan dapat 19 MYR

Kita perlu tengok conversion journey ,

User land to the campaign website, follow the steps and answered all the questions from the chatbot Link untuk register accesstrade ini ada kat bawah video ini check it out.

Another website yang kita boleh guna adalah involve asia .

Ia adalah lebih kurang sama dengan involve asia . dan office involve asia ini adalah di Menara MBMR .

Cara register adalah sama dengan accesstrade all you need is just your social media cam facebook ataupun Instagram dah boleh register account involve asia.

Terdapat pelbagai jenis company yang top top kat Malaysia di sini yang anda boleh promote.

what want kat more option here is earn per action dan earn per click.

So , terdapat beberapa company yang kitab oleh pilih .

For example beauty nation ini.

Klik di view more.

Dan scroll down ke convertion flow.

Conversion Flow

Step 1

receive unique click on link

Step 2

receive 100 unique clicks

 

so , customer Cuma perlu clik kat link jer then you will get pay.

 

Sebelum anda boleh mula promote company ini , anda perlu apply terlebih dahulu .

Sama juga dengan accesstrade anda perlu apply jugak.

Pas apply anda boleh mula promote dengan link yang dibagi.

 

 

Sebagai contoh , ini adalah semua company yang Weng apply untuk promote.

 

Anda  nak promote product kat shopee Weng laman lega ini, klik kat shopee.

Inilah product laman lega yang anda nak promote.

Copy link atas sini dan paste ke sini dan tekan generate.

 

SO ini adalah link yang anda nak promote .adna boleh post kat macam-macam facebook group page , ig , whatsapp group dan sebagainya .

 

Alright ,please take not ,  make sure anda read through conversion flow ini  , dalam kedua -dua website ini , sebelum anda mula promote.

 

That is it for now , Weng harap video ini dapat membantu anda. Thanks you.

 

WENG DA BOSS
Learn everything about online business , start one and freaking fire your boss ,and BE YOUR OWN BOSS.
https://bebossathome.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *