BUAT $25 DENGAN CONVERT PDF FILE ONLINE DUDUK RUMAH! (BUAT DUIT SECARA ONLINE DUDUK RUMAH)
bebossathome blog Make Money 💰

BUAT $25 DENGAN CONVERT PDF FILE ONLINE DUDUK RUMAH! (BUAT DUIT SECARA ONLINE DUDUK RUMAH)

Reading Time: 3 minutes

 

💰💰BUAT $25 DENGAN CONVERT PDF FILE💰

💰 🔥CARA BUAT RM1000 DIGITAL PRODUCT ⬇️

REGISTER https://ebookdropship.gr8.com/

🔥Fiverr⬇️

https://track.fiverr.com/visit/?bta=10553&nci=7416&campaign=27327

🔥Guru⬇️

https://www.guru.com/

🔥Upwork⬇️

www.upwork.com

🔥Freelancer⬇️

https://www.freelancer.com/

🔥Follow My Facebook Page⬇️

https://www.facebook.com/WengHonnOfficial

Hi guys Weng sini , dalam video ini , Weng nak kongsi cara yang anda boleh buat duit dengan upload , klik dan download and bomb anda akan dapat jana $25 usd , $31usd , $80

Memang kerja yang semua orang boleh buat , tanpa modal dan paling best anda boleh mula online business ini duduk kat rumah sahaja.

Weng akan kongsi 4 website yang anda akan dibayar $25 usd , $31usd , $80 dengan convert file pdf ke words .

Cara buat duit hari ini yang Weng nak kongsi adalah convert pdf file ke words.

So , what we need untuk mula jana duit dengan cara ini adalah website yang boleh bantu kita convert pdf file ke words.

Terdapat banyak website yang free . All you need to do is just type in pdf to words .

Website yang Weng guna paling kerap adalah I love pdf ini.

So all you need to do is , upload file pdf ini ke I love pdf website ini , pas tu download file ini , and you are done .

So memang cara yang buat duit yang sesuai untuk semua orang.

Next , dimanakah kita boleh jana duit dengan cover pdf ke words ini ?

Dalam video ini Weng akan kongsi lima website yang anda boleh mula business online yang percuma , tanpa modal ini.

#1  www.guru.com/

Guru.com ini merupakan website yang terdapat banyak freelancer around the world yang post service mereka kat dalam guru.com ini.

Jom tengok berapakah bayaran yang anda akan dapat dalam guru.com ini untuk job converting pdf ke words ini.

$8/hr  , Starting at $25

$7/hr   ,Starting at $25

$20/hr  ,   Starting at $25

$10/hr ,   Starting at $35

 

Platform freelancer ini adalah seperti marketplace shopee dan lazada. In general customer yang beli barang kat Shopee expecting product jual dalam harga yang murah , dan in Lazada product boleh jual kat harga yang tinggi berbanding di Shopee.

Website freelancer ini sama jugak.

Website seperti fiverr ini adalah seperti Shopee . Murah , murah dan murah.

#2 Fiverr

Compare with guru.com yang anda customer perlu bayar $25 dollars , kebanyakan task di fiverr adalah dibayar lebih murah compare with guru.com , like $5 most of it.

 

Advantage of fiverr ini adalah , ia adalah sangat sangat popular dan traffic yang datang ke fiverr adalah sangat tinggi .

 

Weng pun guna fiverr untuk freelancing job for my online business.Unutuk pemula , Weng memang suggest start dengan fiverr .

 

Saya akan letak semua link ke website ini kat bawah comment box video ini.

#3 Upwork

Jika fiverr adalah seperti shopee then upwork adalah seperti Lazada .

Berbanding dengan fiverr , in general , gaji yang anda boleh dapat kat upwork adalah lebih tinggi berbanding dengan fiverr untuk kerja yang sama.

And in general freelancer kat upwork adalah lebih professional.

Dan customer kat upwork jugak adalah lebih professional jugak.

#4 https://www.freelancer.com/

Freelancer.com ini , anda boleh dapat job yang 344usd , 25usd , 17usd .

Weng pernah guna freelancer ini untuk job editing , walaupun harga untuk job ini nampak tinggi , tapi anda actually boleh dapatkan harga 50% lebih murah daripada ini.

Freelancer akan pm anda dan offer kerja dengan harga yang murah giler.

Jika anda nak mula business online ini , Weng cadang 2 website yang anda boleh go for it.

#1 fiverr

#2 upwork.

 

Upload services anda ke kedua-dua website ini .

Alright ini adalah cara di mana anda boleh mula online business anda dengan convert pdf ke words .

Harap video ini dapat membantu anda .

See ya

 

 

 

 

 

 

WENG DA BOSS
Learn everything about online business , start one and freaking fire your boss ,and BE YOUR OWN BOSS.
https://bebossathome.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *