BUAT $25 DENGAN CONVERT PDF FILE ONLINE DUDUK RUMAH! (BUAT DUIT SECARA ONLINE DUDUK RUMAH)
Affiliate Marketing bebossathome blog

CARA BUAT DUIT ONLINE DENGAN CLICKBANK ONLINE BUSINESS 2021 TANPA MODAL l WENG HONN

Reading Time: 3 minutes


🔥CARA BUAT RM1000 DIGITAL PRODUCT ⬇️

REGISTER https://ebookdropship.gr8.com/

🔥Follow My Facebook Page⬇️

https://www.facebook.com/WengHonnOfficial

🔥Panduan Buat Duit Dengan Affiliate Clickbank 🔥

https://bit.ly/2Z9g3k5

Hi guys Weng sini , first of all gong xi fatt chai kepada mereka yang menyambut tahun baru cina.

Dalam video ini , Weng nak kongsi peluang online business dimana anda boleh jana 300 usd iaitu sama dengan 1200 ringgit setiap sales yang anda dapat.

Jangan risau , anda tidak perlu website , tidak perlu apa-apa technical knowledge untuk mula online business ini .

Weng akan tunjuk bagaimana anda boleh mula online business ini . All you need is just internet anda a laptop, dan cara yang Weng kongsi dalam video ini sesuai untuk pemula.

Jom kita belajar.

Website yang kita nak guna hari ini adalah clickbank . Clickbank ini memang dah dalam market lama dah . Weng guna clickbank ini untuk jana part time income jugak.

Registeration untuk clickbank adalah 100% percuma.

Untuk Malaysia , gaji yang anda dapat adalah dalam bentuk cheque , yang clickbank akan kirim ke rumah kita ,dan kita perlu perlu ke bank untuk bank in kan cheque ini .

Clickbank ini adalah website yang terdapat macam-macam affiliate product yang kita boleh promote.

Sudah pasti bukan semua product di clickbank ini senang untuk jual especially if you are a beginner.

Weng akan tunjuk apakah product yang anda boleh pilih . Apakah product yang lebih senang untuk promote.

OK.

Jom kita mula.

After you register dan log in , pergi ke marketplace.

Di marketplace anda akan dapat macam-macam product yang anda boleh pilih dan promote.

Kat sebelah kanan sini terdapat pelbagai jenis product ketegori yang anda boleh pilih untuk promote.

Category yang hot adalah product yang related kepada :

  • Relationship
  • Ebusiness and e marketing
  • Health and fitness
  • Self help
  • Games

For example , kita nak promote ebusiness and e marketing product

Terdapat beberapa metric yang kita harus tahu supaya kita boleh dapat product yang lebih senang untuk kita jual.

 

#1 Gravity

Gravity is a performance statistic – a number which represents a unique calculation by ClickBank that takes into account the number of different affiliates who earned a commission by promoting this product over the past 12 weeks.

Gravity yang terlalu tinggi ,ia jugak bermaksud product ini terlalu hot , dan banyak competitors.

Gravity yang terlalu rendah , ia bermaksuh tidak banyak orang promote , mungkin produc ini tidak ada market demand.

Gravity yang kita nak adalah diantara 20 and 100 tidak terlalu panas , tidak terlalu sejuk , ngam ngam ho.

Next must have affiliate tools page. Ini adalah sangat sangat penting .

Affiliate tools page ini adalah alat yang boleh tolong kita untuk promote product affiliate ini.

Affilaite tools ini merangkumi , email swipe , video , article , free eboook dan macam -macam lagi alat yang dibagi oleh produt creator ini kepada marketers untuk tolong marketers product product mereka dengan lebih effective.

  • For example ,saya nak promote programme yang tentang affiliate marketing bawah Ebusiness and e marketing

Gravity I will put 50 and must have affiliate tool for support.

Ok 12 minute affiliate system.

Jom check out the affiliate page yang dibagi oleh product ini .

Click kat affiliate links swipes and graphic ini

Ini adalah semua promotion material yang dibagi oleh product creator ini.

This is more towards email marketing.Jika anda ada buat email marketing you can use this.

Try ini.

Jika anda ada website anda boleh letak banner ini kat website anda.

Weng jugak ada promote product ini .

Weng letak banner ini kat website bebossathome.com ini.

Jika anda tidak ada website dan tidak ada email marketing , no problem jugak.

I am pretty sure that product ini ada link ke free webinar , dimana , anda share webinar yang percuma , when they buy programme dalam webinar tu anda akan dapat jugak jana duit.

Ok ini on demand auto webinar .

So ini adalah link anda.

All you need to do is just promote link ini.

So apabila customer click kat link ini , mereka akan dibawa ke webinar yang free ini.

Apabila mereka join webinar ini , dan beli programme yang promote kat dalam webinar ini , anda akan automatically dapat commission jugak.

Terdapat satu lagi webinar .

One tricks for you guys , link ini memang Panjang giler dan macam spam.

So what we want to do is , pergi ke bitly copy link ini dan paste ke bitly , click on create.

Dan link ini akah dipendekan.

Nampak , much more tidy.

So kerja anda adalah kongsi webinar yang percuma ini kepada mereka yang berminat yang nak buat duit dengan affiliate .anda boleh share kat social media anda , whatsap group telegram dan sebagainya.

 

Webinar yang free memang senang lebih senang untuk promote.

Berapa duit anda boleh jana dengan setiap sales yang anda Berjaya jana dengan product ini?

Initial conversion adalah usd 17.09 dan ia juga terdapat recurring/rebill di mana dalam programme ini terdapt jugak upsales yang customer bayar bulanan.

If you notice , gravity untuk product ini actually is 161 dan bukan 50 . ini adalah kerana di gravity sini , Weng letak 50 – 100++

So , you will need to take note to letak 50 to 50 ,no product is ok we can try 20-99.

Anda boleh try cara ini untuk mula online business anda.

 

 

WENG DA BOSS
Learn everything about online business , start one and freaking fire your boss ,and BE YOUR OWN BOSS.
https://bebossathome.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *