9 CARA BARU BUAT $100 SECARA ONLINE 2021 TANPA MODAL MALAYSIA l WENG HONN
bebossathome blog Make Money 💰

TANPA MODAL! 6 CARA BUAT DUIT ONLINE FIVERR (BUAT DUIT SECARA ONLINE DUDUK RUMAH)

Reading Time: 3 minutes

Salah satu cara paling senang untuk mula menjana wang dalam talian adalah dengan menggunakan Fiverr. Dalam tutorial ini saya akan menunjukkan cara-cara terbaik yang anda boleh lakukan untuk menjana wang sebagai freelancer tanpa kemahiran dan alat PERCUMA!

Cara Yang Weng Guna Untuk Buat Duit⬇️
Full RM 1000 UDE Training 👉https://ebookdropship.gr8.com/
Full Ultimate Digital Empire 👉https://bit.ly/3ndsp45

Hi guys , Weng sini , dalam video ini , Weng nak kongsi 6 cara yang anda boleh buat duit online tanpa apa-apa knowledge dan jugak tanpa modal di fiverr .

Fiverr merupakan antara salah satu freelance website yang paling popular di seluruh negara .
Duit yang anda jana kat fiverr , akan dibayar ke paypal akaun anda.

Ok , jom kita tengok 6 cara yang anda boleh buat duit di fiverr tanpa apa-apa knowledge dan jugak modal.
Yang pertama taglines.

Taglines ini adalah seperti slogan untuk business. For example , tagline untuk nike adalah just do it .
So people are actually paying for tagline .

For example , I will provide you with 10 catchy slogans or taglines.
Anda mungkin tanya Weng , macam mana saya nak dapatkan taglines ini?
Jika anda bukan creative sangat , anda boleh pergi ke designhill , all you need to do is just letak kata kunci di sini dan ia akan auto generate tagline untuk anda .OK senang.

Kedua , Naming business.
People are actually paying untuk dapatkan nama untuk business mereka.
I will think of amazing original name ideas for your business.
Dan ia terdapat 1000 lebih reviews dan harga mula dari $95 , lebih kurang 400 ringgit.
Jika anda adalah seorang yang creative this is the job for you.
Jika bukan is ok , anda boleh pergi ke https://namelix.com/ ini , dan letak kata-kata kunci business anda.
Dan namelix ini akan generate business name untuk anda.

#3 Next seo audit
Bagi mereka yang ada website , memang mereka tahu apakah itu SEO dan juga kepentingannya untuk drive traffic ke website mereka.
Anda boleh guna site checker untuk membantu anda.
For example , dropshipmme.com ini adalah website i.
All you need to do is just letak url ini di sini.
Dan site checker akan automatically check website ini.
Ia akan tunjuk apakah SEO yang kita perlu improve at , link mana yang boleh improve lagi .
Dan best of all ia jugak tunjuk bagaimana nak fix the problem .
So ,you will get all these SEO data .

#4 User testing
Next ,user testing ini .
User testing ini , adalah anda akan dibayar untuk testing apps , website dan bagi feedback.
Yes ini memang adalah kerja yang legit dan sah.
Jika anda suka buat apps testing , website testing , go for this .

#5 Background remover
Background remover ini memang senang .
So customer akan bagi gambar kepada kita untuk remove background .
Jika anda tahu guna photoshop , anda boleh guna photoshop untuk buangkan background.
Kalau tidak tahu , anda boleh guna background remover ini.
All you need to do is just upload gambar customer and atas sini and remove the background , and you done.
#6 Social media ads design

Next social media ads design ini anda mungkin fikir Weng susah la , I tidak tahu design .
Jangan risau anda Cuma perlu guna canva.
Canva ini memang senang giler untuk guna.

All you need to do for example , customer anda nak facebook posting design.
So , all you need to do is , key in facebook di sini , dan pilih mana -mana format yang customer anda nak.
Dan di sebelah kiri sini , canva sudah ada pun template yang anda boleh guna dan tukar images dan perkataan yang customer anda nak.
Anda that is it.

Nenek I yang umur 80 pun boleh buat.
Ok , so ini adalah 6 cara yang anda boleh mula buat duit online tanpa modal hari ini. See ya.
#carabuatduitonline

WENG DA BOSS
Learn everything about online business , start one and freaking fire your boss ,and BE YOUR OWN BOSS.
https://bebossathome.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *