3 CARA BUAT $150 MENAIP DUDUK RUMAH1 (BUAT DUIT SECARA ONLINE DUDUK RUMAH) l WENG HONN
bebossathome blog Make Money 💰

3 CARA BUAT $150 MENAIP DUDUK RUMAH1 (BUAT DUIT SECARA ONLINE DUDUK RUMAH) l WENG HONN

Reading Time: 2 minutes

💰Cara Yang Weng Guna Untuk Buat Duit⬇️

Full RM 1000 UDE Training 👉https://ebookdropship.gr8.com/

—————————

⬇️ SUPPORT CHANNEL SI ANAK MALAYSIA ⬇️

https://www.youtube.com/channel/UCLYxyxBAYB2s1TCjgUa5ujQ/join

==============================

Full Ultimate Digital Empire 👉https://bit.ly/3ndsp45

Follow My FB Page 👉https://www.facebook.com/WengHonnOfficial

REGISTER FIVERR👉 https://bit.ly/3u2W1Ww

Hi guys Weng sini dalam video ini Weng nak kongsi cara di mana anda boleh buat duit dari $15 -$22 dolar per audio hour and top monthly earnings at $2200 iaitu lebih kurang RM8800 .

average monthly earnings jugak ada  $250 iaitu RM1000 sebulan.

Dan dengan business ini you can work from home , bila-bila masa dan jugak seberapa yang anda nak

Alright jom kita tengok website-website yang kitab oleh buat duit dengan typing sahaja.

#1 Transcribe me!

Terdapat 4 cara typing yang kita boleh buat duit dengan website transribeme ini.

Data annotation , transcription , translation, dan jugak AI datasets.

Kita fokus adalah di transcription dan translation.

Kat atas sini klik on jobs.

We have the industry’s best rates, with earnings starting at $15 – $22 per audio hour and top monthly earnings at $2,200 (average monthly earnings are $250).

 

Work from the comfort of your own home, whenever you want and how much you want.

Jom kita register .

Klik kat getstarted.

Fill in all your personal details , so anda akan dibayar dengan menggunakan paypal.

Lepas habis isi matlumat anda klik kat create profile and you are done.

Next , another website yang saya nak kongsi untuk job typing ini adalah fiverr.

Anda boleh jugak post job typing ini di fiverr.

Bagi mereka yang tidak tahu , Fiverr ini adalah website dimana kita boleh post dan jual services kita .

So for example freelancer yang buat kerja typing ini , I will transcribe audio and do video transcription dan charges dia adalah di antara 10 to 45 usd .

Bagi 70 minutes transcription sellers ini charge $45 usd .

So setiap 70 minutes iaitu sejam lebih , sellers ini jana RM130 setiap jam.

Not bad kan.

Dan tengok review dia , giler  tinggi dan 18 orders in queu , business memang letup.

 

Untuk register account fiverr , clik kat join atas sini dan register dengan facebook anda , gmail ataupun apple anda .ok

Link untuk register fiverr ada kat bawah video ini.

 

Website yang ketiga adalah upwork.

Another website yang anda boleh mula buat duit dengan typing adalah dengan website upwork.

Upwork adalah similar with fiverr , tetapi upwork lebih “atas” sikit , freelancer dalam upwork lebih professional dan mereka boleh charge lebih tinggi berbanding dengan fiverr.

Klik kat sign up kat atas sini , anda boleh sign up dengan gmail anda.

Pas tu isikan kesemua informasi anda.

Pilih work as freelancer, dan tick kat yes , I understand anda agree.

Klik kat continue.

Start my profile,jika anda ada linkind just upload linkedin profile anda sini

Jika tidak ada just fill out manually sini , dan isikan semua informasi yang diperlukan and you are done.

Memang upwork perlu isi lebih banyak matlumat untuk jamin quality freelancer yang join in.

 

 

WENG DA BOSS
Learn everything about online business , start one and freaking fire your boss ,and BE YOUR OWN BOSS.
https://bebossathome.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *