5 CARA BUAT RM 100 SHOPEE AFFILIATE TANPA MODAL
bebossathome blog Make Money 💰

5 CARA BUAT RM 100 SHOPEE AFFILIATE TANPA MODAL l CARA BUAT BISNESS ONLINE MALAYSIA l WENG HONN

Reading Time: 2 minutes

⬇️ SUPPORT CHANNEL SI ANAK MALAYSIA ⬇️
https://www.youtube.com/channel/UCLYxyxBAYB2s1TCjgUa5ujQ/join
—————————-
⬇️REGISTER ACCESSTRADE PERCUMA⬇️
http://bit.ly/39tUTTN
⬇️REGISTER INVOLVE ASIA PERCUMA⬇️
https://invol.co/cl2jd6r
========================
💰Cara Yang Weng Guna Untuk Buat Duit⬇️
Full RM 1000 UDE Training 👉https://ebookdropship.gr8.com/
==========================
Full Ultimate Digital Empire 👉https://bit.ly/3ndsp45
Follow My FB Page 👉https://www.facebook.com/WengHonnOfficial
REGISTER FIVERR👉 https://bit.ly/3u2W1Ww
======================================

Hi guys Weng sini , so anda nak buat duit dengan Shopee affiliate marketing , jom tengok video ini.

Dalam video ini , Weng akan kongsi cara bagaimana anda boleh buat duit dengan Shopee affiliate marketing ini ,dan jugak cara yang Weng guna untuk promote Shopee affiliate ini di Malaysia.

So , first sekali terdapat beberapa tempat yang anda boleh mohon untuk jadi shopee affiliate , anda boleh register sebagai Shopee affiliate kat involve asia ataupun di accesstrade .

So bagaimanakah Shopee affiliate ini berfungsi .

After register , anda boleh pilih mana-mana product yang anda nak promote kat shopee .generate link tu kat involve asia ataupun accesstrade .

In this video Weng guna involve asia.

Pas tu , apabila ada orang clik dan beli kat link ini , anda akan dapat commission.

Anda boleh mula cara buat duit ini secara tanpa modal .next Weng akan kongsi cara yang anda boleh buat duit dengan link ini .

Nak share ke mana , macam mana nak drive traffic ke link ini .

 

# 1 Post kat facebook page anda

Cara yang paling senang untuk promote shopee affiliate ini adalah post kat facebook personal page anda . pastinya anda ada lebih daripada 500 friends kan ?Itu lah potential customer anda dimana anda boleh jual ke.

# 2 Post kat facebook page yang berkaitan dengan products anda.

So for example , anda nak promote affiliate makanan kucing , anda boleh share kat facebook group yang mengenai makanan kucing ataupun kucing.

# 3 Instagram

Bagi Instagram , best anda ambil gambar tu dan post .sebagai contoh anda nak promote facial mask .Beli facial mask ini kat shopee , dan ambil gambar yang anda sedang guna mask ini. Anda jugak boleh just post products tapi , gambar yang terdapat pengguna dalam memang lebih menarik perhatian , dan ini sama jugak post kat facebook.

# 4 Youtube

Promoting shopee affiliate dengan menggunakan youtube.ini memang antara satu cara yang baik untuk dapatkan traffic dan ini jugak merupakan antara satu cara yang saya guna untuk drive traffic.

Sebagai contoh , video yang tentang handphone Weng ini . dan bawah ini , kesemua ini adalah link affiliate.So , apabila ada orang click dan beli , saya akan dapat commission.

# 5 Blogging

Blogging merupakan cara yang paling common affiliate marketers guna untuk drive traffic ke affiliate link mereka.

Sebagai contoh ini adalah website yang promote affiliate shopee dan Lazada.

Anda boleh start website seperti ini secara percuma dengan menggunakan blogger.com ataupun wordpress.

Weng jugak guna website untuk promote shopee affiliate ini .ini adalah website yang Weng guna untuk prmote makanan kucing .

So as you can see apabila ada orang click masuk ke link ini  ia akan direct bawa mereka ke shopee listing ini.

Dan jika customer tu beli , saya akan dapat commission.

Ok , so anda boleh try beberapa cara ini untuk promote shopee affiliate anda.

Selain shopee affiliate , anda jugak boleh promote Lazada dan jugak company-company yang lain di kedua-dua website involve asia dan jugak accesstrade .

So , semoga Berjaya , anything that you nak tanya boleh comment below ya.

WENG DA BOSS
Learn everything about online business , start one and freaking fire your boss ,and BE YOUR OWN BOSS.
https://bebossathome.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *