PAYPAL CARA PERCUMA BUAT DUIT DENGAN PAYPAL $100 , $150 , $500 TANPA MODAL l WENG HONN
$1000 CHALLENGE bebossathome blog

PAYPAL CARA PERCUMA BUAT DUIT DENGAN PAYPAL $100 , $150 , $500 TANPA MODAL l WENG HONN

Reading Time: 3 minutes

PAYPAL CARA PERCUMA BUAT DUIT DENGAN PAYPAL $100 , $150 , $500 TANPA MODAL l WENG HONN

⬇️ SUPPORT CHANNEL SI ANAK MALAYSIA ⬇️
https://www.youtube.com/channel/UCLYxyxBAYB2s1TCjgUa5ujQ/join
⬇️JOIN GROUP BUAT DUIT ONLINE⬇️
https://www.facebook.com/groups/1426302554368058
—————————-
💰Cara Yang Weng Guna Untuk Buat Duit⬇️
Full RM 1000 UDE Training 👉https://ebookdropship.gr8.com/
==========================
Full Ultimate Digital Empire 👉https://bit.ly/3ndsp45

Hi guys Weng sini , anda nak buat USD 100 ? USD 200 ? USD 500 dengan paypal ? Jom tengok video ini

Dalam akhir video ini , Weng akan kongsi jugak macam mana anda boleh guna satu system yang free , dimana ia dapat membantu anda untuk buat duit dengan lebih senang .

Business ini adalah untuk mereka yang serious nak buat duit dengan freelancing ini.

If you’re serious about freelancing, strengthen your CV Portfolio and use ClearVoice to help grow your business.

Yang paling best adalah Set Your Own Rate.You decide what you want to get paid. Set your range to see assignments relevant to you.

Anda boleh set berapa harga yang anda nak charge.

Yang paling banyak orang tanya Weng , lepas customer bayar bila saya akan dapat duit yang saya jana?

Get Paid Quickly

ClearVoice freelancers are paid via PayPal upon assignment approval. Work with the confidence you’ll get paid on time. Ok so dun worry.

ClearVoice ini adalah lebih kurang sama dengan website freelancer seperti , fiver dan upwork.

Tetapi clear voice adalah lebih professional dan anda boleh set harga yang lebih tinggi daripada fiverr ataupun upwork.

Terdapat banyak job yang anda boleh list di sini , dalam video ini Weng akan kongsi job writers . Anda boleh register mana -mana freelancer job sini .Writers merupakan kerja yang lebih senang untuk mula bagi pemula .

Nanti Weng akan kongsi bagaimana anda boleh guna satu software yang percuma yang boleh bantu anda tanpa anda tulis apa-apa.

Make sure you stay until the end of this video.

As you can see over here , customer pilih freelancer dengan baca sample , sample yang dikongsi oleh writer ini .

Jadi , anda perlu upload sample of your content ke website ini terlebih dahulu .Jika anda adalah writer then is easy for you .Jika buka , is ok , nanti Weng Konsi cara macam mana anda boleh create your own article tanpa tulis.

So , sekarang jom kita register  ClearVoice ini.

Scroll all the way down dan click for freelancer .

Letak nama anda .anda boleh register dengan twitter , google ataupun email.

Letak email dan password anda.

Ok now , kita perlu join Talent network ini untuk mula buat duit dengan website ini.

Dan untuk join talent network ini , terdapat beberapa benda yang kita perlu buat.

Klik kat improve your cv.

Dan anda perlu siapkan kesemua task di sini.

Memang semua task ini senang sahaja , mostly just isi personal information.

Weng nak anda ambil perhatian adalah add six or more pieces ini.

Di sinilah anda perlu upload sample article anda.

Jika anda ada website seperti Weng , all you need to do is just copy article link website anda dan paste ke sini .

Ataupun upload pdf file yang tentang article anda ke sini.

Ok , jangan risau . Jika anda tidak ada apa-apa article do not worry.

All you need to do is just google dan cari article yang anda nak buat.

For example , weigt loss article ini.

So anda Cuma perlu copy paragraph ini , dan letak ke spinner ini ,dan spin.

Then copy paragraph ini dan paste ke words.

Repeat semua steps ini , sampai complete.

Then save article ini sebagai PDf.

Pas tu upload ke website ini.

Anda perlu upload minimum 6 article seperti ini.

Lepas tu , klik kat join talent network.

Ok , di sini , letak paypal email anda , dan jugak negara .

Di sinilah dimana anda boleh decide charges anda.

Berapakah anda nak charge setiap perkataan?

1usd ke ? 0.50 us ker? Yang pro boleh charge sehingga usd 5 setiap perkataan . So , saya article yang terdapat 500 perkataan sudah pun usd 2500 iaitu sama dengan RM 10,000 .

Untuk pemula , adalah dalam linkungan usd 0.10 ke usd 1

Ok . so bagi mereka yang serious nak buat duit , anda boleh try cara buat duit dengan paypal ini.

See ya/

 

 

WENG DA BOSS
Learn everything about online business , start one and freaking fire your boss ,and BE YOUR OWN BOSS.
https://bebossathome.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *