Hi guys Weng sini , dalam video ini , Weng nak kongsi 5 cara yang anda boleh guna untuk mula buat duit pada tahun 2021 ini .
$1000 CHALLENGE Make Money 💰

5 CARA BUAT DUIT $30- $80 TANPA MODAL ONLINE BISNESS l WENG HONN

Reading Time: 3 minutes

 

5 cara buat duit tanpa modal secara online 2021
Hi guys Weng sini , dalam video ini , Weng nak kongsi 5 cara yang anda boleh guna untuk mula buat duit pada tahun 2021 ini .
⬇️JOIN BULLMART⬇️
https://member.bullmart.com/register-member?referral=Teamwenghonn
⬇️JOIN GROUP AFFILIATE PLUS⬇️
https://www.facebook.com/groups/1140473316400956
⬇️ SUPPORT CHANNEL SI ANAK MALAYSIA ⬇️
https://www.youtube.com/channel/UCLYxyxBAYB2s1TCjgUa5ujQ/join
💰Cara Yang Weng Guna Untuk Buat Duit⬇️
Full RM 1000 UDE Training 👉https://ebookdropship.gr8.com/
==========================
Full Ultimate Digital Empire 👉https://bit.ly/3ndsp45
Kelima-lima cara buat duit ini ,tidak perlu apa-apa modal dan anda boleh mula dengan segera .
First sekali tulis comments kat fiverr.com , join untuk join fiverr ini ada kat bawah video ini.
Yes anda akan dapat jana duit dengan tulis comment sahaja . Dan duit yang anda jana bukan RM 1 , bukan RM5 tetapi adalah 30 usd 50 usd ! iaitu RM 120 dan rm 200 dengan buat comments shaja.
Klik kat dalam posting ini ada Nampak 217 reviews dengan 4.8 stars memang peluang online business yang senang dan baik untuk semua orang.
Next , bullmart.com
Bullmart.com ini merupakan marketplace di Malaysia yang sedang hot dan trending sekarang .
Terdapat beribu-ribu products dalam bullmart ini yang anda boleh guna untuk buat duit.Untuk mula buat duit dengan bullmart ini anda boleh register dengan link yang Weng letak kat bawah comment box video ini.
Macam mana anda boleh jana duit dengan bullmart ? Senang sahaja , anda Cuma perlu copy mana-mana products link di bullmart ini , dan share ke social media seperti facebook ,Instagram ataupun whatsapp group anda.
Dan apabila ada orang beli anda akan dapat referral bonus ini.
Products yang berbeza ada commission yang berbeza jugak .
Ramadhan dah nak sampai , sebelum Ramadhan mesti banyak orang nak shopping online kan ?
Ini adalah peluang untuk anda buat duit ! Pilih product di bullmart yang banyak orang akan beli untuk Ramadhan dan share link ini ke whatsapp group , ke kawan -kawan ataupun ke facebook group dan mula buat duit untuk raya .
Untuk mula buat duit dengan bullmart ini anda boleh register dengan link yang Weng letak kat bawah comment box video ini.
Untuk membantu anda belajar lagi cara macam mana nak buat duit dengan bullmart ini , Weng sudah create group affiliate plus ini bagi mereka yang nak belajar cara buat duit untuk join in secara percuma .So make sure you join in this group.
Next design dengan canva di fiverr.com
Dengan logo design ini kitab oleh jana $50 , $55 sehingga $80
Anda tidak perlu apa-apa designing skills ataupun software untuk design logo ini .
Anda Cuma perlu guna canva.type in logo di atas sini.
By default canva ada bagi kita beribu-ribu ready make template untuk kita pilih. So anda memang tidak perlu ada designing skills untuk mula business ini.
Just pilih mana-mana template yang sesuai .
Di sebelah kiri sini jugak terdapat logo yang anda pilih.
So dalam logo ini , anda Cuma perlu letak nama company clients anda shaja .Senang kan.
Tidak perlu software , just pilih template dan klik sahaja.
Language translator di fiverr
Dengan business translator ini , kita boleh jana $60 , $55 , $80 usd .
Kita boleh guna google translator untuk mula buat duit dengan business ini.
For example kita nak translate bahasa mandarin ke English ini.
Google translator dapat bantu kita untuk translate dalam masa beberapa saat sahaja.
Weng suggest anda Cuma pilih job yang anda tahu bahasa yang anda nak translate tu.
Ini adalah kerana , walaupun , google translator ini mampu tolong kita auto translate , tetapi kita pun nak make sure grammar semuua ini adalah betul ok.
Next Come up with Business Names dengan fiverr .
Dengan cara buat duit ini , anda boleh jana $50 , $60 or even $90 .
Actually terdapat banyak company yang perlu freelancer untuk bagi idea apakah nama untuk company ataupun product mereka.
Anda boleh guna creativity anda untuk list out beberapa nama untuk client anda , ataupun anda boleh guna website seperti https://businessnamegenerator.com/ untuk membantu anda.
So for example , client perlu satu nama untuk company sports.
So all you need to do is just type in ssports di sini, dan website ini akan automatically generate nama yang berkaitan dengan sports dalam beberapa saat sahaja .
Alright , so ini adalah 5 cara yang anda boleh jana duit secara online tanpa modal , dan anda boleh mula segera jugak!
Weng harap video ini dapat membantu anda .See ya.

WENG DA BOSS
Learn everything about online business , start one and freaking fire your boss ,and BE YOUR OWN BOSS.
https://bebossathome.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *