DIBAYAR $3, $5 , 15 LIKE DAN SHARE INSTAGRAM , FACEBOOK YOUTUBE 2021 BUAT DUIT PAYPAL l WENG HONN
bebossathome blog Make Money 💰

DIBAYAR $3, $5 , 15 LIKE DAN SHARE INSTAGRAM , FACEBOOK YOUTUBE 2021 BUAT DUIT PAYPAL l WENG HONN

Reading Time: 2 minutes


Nak buat duit dengan Paypal dengan like dan share facebook , instagram dan youtube video?

⬇️ SUPPORT CHANNEL SI ANAK MALAYSIA ⬇️
https://www.youtube.com/channel/UCLYxyxBAYB2s1TCjgUa5ujQ/join
⬇️FACEBOOK PAGE WENG HONN⬇️
https://www.facebook.com/WengHonnOfficial
—————————-
💰Cara Yang Weng Guna Untuk Buat Duit⬇️
Full RM 1000 UDE Training 👉 https://ebookdropship.gr8.com/
==========================
Full Ultimate Digital Empire 👉 https://bit.ly/3ndsp45
klik like kat youtube video , duit masuk , klik like kat page , duit masuk , follow Instagram duit masuk.
Dalam video ini , Weng nak kongsi satu web site yang akan bagi duit kepada kita untuk like youtube video , like facebook page , follow Instagram dan banyak banyak lagi .
So web site yang Weng nak kongsi hari ini adalah , https://likesplanet.com/ .
Anda boleh register website ini tanpa modal , tanpa skill , as long as anda tahu guna mouse untuk klik , anda sudah pun boleh jana duit online dengan cara ini.
Jom kita register website ini.
Klik di register .
Dan isikan kesemua informasi yang diperlukan di sini.
Lepas settle , klik di register and you are done.
Di earn points/money sini , terdapat banyak cara yang kita boleh guna untuk buat duit.
Seperti Facebook , youtube , instgram , twitter dan jugak daily bonus dan contest.
Alright , sekarang jom kita tengok facebook terlebih dahulu.
Terdapat banyal facebook profile di sini yang kita boleh dapat duit just like profile mereka sahaja.
Sebagai contoh , klik kat like ini.all you need to do is just klik di like sini .dan anda akan dapat collect coin yang boleh ditukarkan kepada cash dengan paypal later on.
Ok next kita try youtube pulak.
Sila ambil perhatian , kita perlu tunggu 4 saat selepas like youtube video yang dibagi , refresh video page , then close it, baru duit akan dibagi kepada kita.
So for example video ini.
Klik di like .
Dan satu tab baru akan dibuka untuk youtube video ini .
Klik like . tunggu 4 saat . refresh video dan close it.
As you can see 1 points added to your balance.Dan 1 points sama dengan 0.00020 usd , sikita giler.
Nak beli separuh roti canai pun tak cukup.
Ok next Instagram pulak .
4 points =0.00080
So all you need to do is klik di like sini , dan anda akan dibagi 4 points iaitu sama dengan $0.00080 cents.
Dapat beli setitik the Tarik.
Macam mana nak cashout duit yang sudah dijana dengan website ini?
Klik di cash out.
So You can request a payout payment when you have:
$2.00 for PayPal.

When you collect money ?
After you request a payout, We will transfer money within 8 days.
Then letak paypal account anda di sini dan clik kat request cashout.
Dapatkah anda buat duit dengan cara ini ?
Memang car aini boleh buat duit , tetapi tidak banyak ,dan Weng tidak galak anda fokus kat website ini.

WENG DA BOSS
Learn everything about online business , start one and freaking fire your boss ,and BE YOUR OWN BOSS.
https://bebossathome.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *