BARU !! APP HANDPHONE BUAT DUIT RM250 - RM 500 DUIT POKET RAYA 2021 BULLMART l WENG HONN
bebossathome blog Make Money 💰

BARU !! APP HANDPHONE BUAT DUIT RM250 – RM 500 DUIT POKET RAYA 2021 BULLMART l WENG HONN

Reading Time: 3 minutes

Hei guys Weng sini ,so Bulan Ramadhan pun dah nak sampai , dalam video ini , Weng nak kongsi apps bullmart ini , yang anda boleh guna untuk menjana duit extra sempena Ramadhan bagi anda beli baju , makanan pada Raya tahun ini.

⬇️JOIN BULLMART⬇️
https://member.bullmart.com/register-member?referral=Teamwenghonn
⬇️JOIN GROUP AFFILIATE PLUS⬇️
https://www.facebook.com/groups/1140473316400956
⬇️ SUPPORT CHANNEL SI ANAK MALAYSIA ⬇️
https://www.youtube.com/channel/UCLYxyxBAYB2s1TCjgUa5ujQ/join
💰Cara Yang Weng Guna Untuk Buat Duit⬇️
Full RM 1000 UDE Training 👉https://ebookdropship.gr8.com/
==========================
Full Ultimate Digital Empire 👉https://bit.ly/3ndsp45
Sekarang Weng ada kat office bullmart , just to show you yang company ini memang legit dan bukan scam .
Sekarang jom kita belajar cara yang anda boleh guna untuk mula buat duit dengan applikasi bullmart ini.
Ok ,so apakah benda yang kita selalu beli pada bulan Ramadhan dan jugak raya ?
Kurma , baju , keropok , barang hiasan , barang make up dan sebagainya .
So , dengan applikasi bullmart ini , kita boleh menjana duit dengan jual barang barang ini tanpa upload products , tanpa bayar apa-apa .
Kita boleh mula online business ini tanpa modal , dan menjana duit dengan share product link seperti Kurma , keropok , perfume ini , yang akan banyak orang beli sempena bulan Ramadhan dan jugak untuk raya .
Jadi ,anda Cuma perlu share link kurma ini , kat dalam facebook , whatsap , telegram ataupun ig anda , dan apabila ada orang beli anda akan dapat komisen yang ditunjuk di sini.
Untuk mula online business ini , klik kat link di bawah comment box video ini , untuk join bullmart affiliate marketers secara percuma .Memang tidak ada apa-apa fees .
Memang sekarang adalah masa yang terbaik untuk mula share product ini kerana banyak orang dah nak mula shopping untuk raya.
Jom sekarang kita tengok bagaimana kita nak buat duit dengan menggunakan applikasi Bullmart ini.
Selepas register dengan link yang dibagi bawah comment box video ini , anda akan dapat lihat page ini kat dalam handphone anda .
Anda boleh pilih mana-mana product dalam bullmart ini untuk mula menjana commission.
Tetapi selepas anda pilih product yang anda nak promote , make sure products berkenaan terdapat referral bonus ini. Referal bonus ini adalah commission anda. Ok
Memang bukan semua products di sini suitable untuk Ramadhan ataupun raya.
Dalam video ini , Weng akan tunjuk 5 products yang anda boleh buat duit dengan bullmart ini .
Ingat anda tidak perlu mengeluarkan apa-apa modal , tidak perlu website , tidak perlu buat shipping.
Anda Cuma perlu share product link kat dalam applikasi ini , dan apabila ada orang beli anda akan dapt commisen.ok.
Jom #1 Kurma
Kurma merupakan makanan yang mesti beli untuk Ramadhan dan raya. Kedai ZySweet Galore ini terdapat product seperti kurma , kuih lapis , Telapuk Kuda Kek Tapak Kuda Kuih Raya
For example , kuih raya ini. Anda Cuma perlu klik di share now dan share link ini ke whatsapp group anda , facebook group ataupun page anda ok.
However , sebelum anda share , make sure anda sudah register dengan link yang Weng bagi bawah comment box video ini.
Next , makanan organic #2
Unimart ini merupakan kedai yang jual barang organic . Makanan organic semakin popular di Malaysia , sekarang memang banyak orang nak jaga badan kan ?
So barang organic memang sedang hot di Malaysia . Sama seperti contoh kurma tadi , all you need to do is just share product link ini.
Semua kedai yang Weng share dalam video ini, saya akan letak link kat bawah video ini.
#3 Biothikactive
Biothikactive ini memang offer commission yang tinggi untuk reseller mereka .
For example BioTHIK Active Fiber Locking Mist ini anda akan dapat commission RM7.97 setiap sales , iaitu 15% peratus .
Same thing , all you need to do is just hsare porudct link anda ini social media anda , facebook group , facebook age , twitter , whatsapp dan sebagainya .

#4 Pakaian Raya dengan Dynas
Raya mana boleh tidak ada baju baru kan? Weng nak kongsi kedai bullmart ini dari Datin Dynas. Bagi mereka yang tidak tahu , Datin Dynas ialah seorang pelakon dan pengacara televisyen Malaysia.

Beliau berlakon dalam siri drama, Dibawah Ketiak Isteri . Beliau juga membintangi tiga musim drama Astro Ria Awan Dania, dan membintangi drama seram, Susuk selama dua musim. Pada tahun 2007, beliau menjayakan peranan sebagai Inspektor Julia dalam Gerak Khas, siri drama polis yang lama yang disiarkan di TV1 sejak tahun 1999.
Pakain dalam kedai Dynas ini adalah more towards
Baju mesti nak belikan masa Ramadhan anda raya ini , why not just share link baju Dynas ini dan dapat comsision ?Best kan?
#5 Perfume
Perfume memang ramai orang suka , terutama apabila harga perfume ini memang berpatutan.
kedai Priceabuse ini kat bullmart jual pelbagai jenis perfume yang harganya Cuma RM49.90 , memang berpatutan dan banyak orang mampu beli .

WENG DA BOSS
Learn everything about online business , start one and freaking fire your boss ,and BE YOUR OWN BOSS.
https://bebossathome.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *