DIBAYAR RM420 SHARE LINK JER ‼️ APP BUAT DUIT MALAYSIA | CARA BUAT DUIT APPS TANPA MODAL l WENG HONN
bebossathome blog Make Money 💰

DIBAYAR RM420 SHARE LINK JER ‼️ APP BUAT DUIT MALAYSIA | CARA BUAT DUIT APPS TANPA MODAL l WENG HONN

Reading Time: 3 minutes

NAK DIBAYAR RM420 SHARE LINK JER ?Anda nak jana RM 30 , RM 60 , RM 350 dengan handphone anda ?

⬇️ SUPPORT CHANNEL SI ANAK MALAYSIA ⬇️
https://www.youtube.com/channel/UCLYxyxBAYB2s1TCjgUa5ujQ/join
STEP 1:
⬇️JOIN BULLMART⬇️
https://member.bullmart.com/register-member?referral=Teamwenghonn
STEP 2:
⬇️JOIN Do it for Duit ⬇️
https://docs.google.com/forms/d/1-RiqD5zzGkIeKQ-IIeoQhsdyTESWsDzx63HXN9I7zcQ/viewform?edit_requested=true
⬇️PRODUCT YANG BUAT DUIT⬇️
https://bullmart.com/shop/seller/Unimart.my?search=HAMPER&min_price=&max_price=&rating=&category=&page=1
=======================
⬇️JOIN GROUP AFFILIATE PLUS⬇️
https://www.facebook.com/groups/1140473316400956
⬇️ SUPPORT CHANNEL SI ANAK MALAYSIA ⬇️
https://www.youtube.com/channel/UCLYxyxBAYB2s1TCjgUa5ujQ/join
💰Cara Yang Weng Guna Untuk Buat Duit⬇️
Full RM 1000 UDE Training 👉https://ebookdropship.gr8.com/
==========================
Full Ultimate Digital Empire 👉https://bit.ly/3ndsp45

Dalam video ini Weng akan kongsi satu cara yang anda boleh jana RM 30 , RM 60 , RM 350 dengan share product link sahaja .

Tolong Weng share video ini kepada kawan-kawan , member-member anda yang nak buat duit ya.

Memang sekarang masa yang tough , jadi ada apa-apa peluang yang boleh buat duit yang legit ,memang kita perlu share supaya dapat menolong others as wel.

Ok so , applikasi yang kita nak guna untuk buat duit dalam video ini adalah dengan Bullmart day “Do it for duit” Campaign

Event ini memang giler . memang boleh buat duit gao gao .

Jom Weng kongsi berapakah duit yang anda boleh jana dengan event ini.

-below 1-14 transaction Rm2
-above 15-19 transaction Rm2.5
-above 20-29 transaction Rm3
-above 30-49 transaction Rm5
-above 50 transaction Rm7 (no max capp)

Bagi Weng terangkan ini .
For example , 50 transaction ini RM 7
Ini bukan bermaksud 50 transaction adalah RM7 , tetapi setiap transaction adalah RM7 .

Dan ini bermaksud 50 x RM7 = RM350
As you can see , above 50 transaction adalah RM7 dan no max cap .
Ini bermaksud jika anda dapat 100 transaction anda akan dapat RM 700 , begitu senang sahaja!!

Nanti dalam video ini , Weng akan kongsi macam mana anda boleh jana duit RM700 ini.

Untuk Join event ini , first thing first , anda perlu register bullmart dengan link yang Weng letak kat bawah comment box video ini.
Lepas register anda perlu fill up form ini dengan details account bullmart anda dan sebagaiya.
Account bullmart adalah ini.
Link untuk register ini jugak ada kat bawah comment box video ini.
So make sure anda register terlebih dahulu ia adalah 100% FOC .

Tidak kiralah apa products yang anda promote , asalkan ada orang beli bullmart ini akan bagi duit kepada anda .

Jadi berapa duit yang anda boleh jana?.

– 1-14 transaction Rm2
-above 15-19 transaction, setiap transaction adalah Rm2.5
-above 20-29 transaction, setiap transaction adalah Rm3
-above 30-49 transaction, setiap transaction adalah Rm5
-above 50 transaction, setiap transaction adalah Rm7 (no max capp)

Ini adalah list commission untuk sellers.

Bagi Weng , memang saya akan aim above 50 transaction, transaction ini maksudnya 50 orang beli . dan apabila transaction saya melebihi 50 , setiap transaksi yang saya akan dapat adalah RM7 ! for example , minggu ini sudah ada 60 orang beli dengan link yang saya share ke facebook saya . Jadi , 60 x RM 70 , saya sudah pun dapat menjana RM420 dalam seminggu !

So , Weng nak jual products apa yang senang buat duit ?Nak macam mana share link ini?

Ramadhan dan raya pun dah nak sampai kan?
Memang banyak orang akan beli benda ,seperti , pakaian , makanan dan jugak hamper untuk bagi kawan-kawan dan saudara-saudari kan?

Why not share link product ini kepada kawan-kawan , saudara-saudari anda ? Mereka pun dah ready untuk beli , kenapa tak support member sendiri kan ?

Jom , Weng share beberapa products yang anda boleh buat duit RM 420 dalam seminggu ini dengan senang.

1) Hamper Raya.
Kedai unimart ini ada tiga jenis hamper raya yang harga Cuma dari RM85 ke RM135 .
Hamper memang hot selling masa ini , so make sure anda mula promote hamper ini ke facebook anda , facebook group dan jugak whatsapp product link ini kepada member-member anda.
Alright sekarang , macam mana nak share link ini ?
Memang senang sahaja , click di share now .
Dan anda akan dibagi pilihan ke tempat yang anda nak share link ini.

For example whatsapp .
Ok , apps ini akan automatically copy link dan anda boleh pilih contact kat whapsapp anda untuk sent.
First sent ke member-member yang rapat dengan anda terlebih dahulu . Ataupun saudara-saudari anda.
Anda jugak boleh beli product ini sendiri ataupun , ibu bapa , abang akak anda untuk beli.

Product kedua adalah kurma , terdapat banyak products kurma di bullmart ini , anda boleh jugak jual products kurma ini . caranya adalah sama sahaja . Just share product link kurma ini.
Instead of beli dari tempat lain yang anda tidak dapat jana duit , why not , just share product di Bullmart ini untuk menjana duit ?Kan ?

WENG DA BOSS
Learn everything about online business , start one and freaking fire your boss ,and BE YOUR OWN BOSS.
https://bebossathome.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *