Weng akan kongsi apakah product yang sedang hot di Shopee, macam mana nak cari product yang hot di Shopee ini , dan jugak macam mana nak beli secara borong dari China .
bebossathome blog

SHOPEE TAK ADA SALES ? JUAL LA PRODUCTS INI ! CARA BUAT DUIT DI SHOPEE MALAYSIA PRODUCTS RESEARCH

Reading Time: 2 minutes

Yo guys Weng sini , product yang anda jual kat shopee tidak ada sales?
Tengoklah video ini.
⬇️TOP SHOPEE PRODUCTS SETIAP BULAN⬇️
https://weng-honn.teachable.com/p/laman-lega-latest-50-top-hot-and-trending-shopee-products-for-dropshipping-and-stokist-high-demand-l
⬇️ SUPPORT CHANNEL SI ANAK MALAYSIA ⬇️
https://www.youtube.com/channel/UCLYxyxBAYB2s1TCjgUa5ujQ/join
⬇️MY FACEBOOK PAGE⬇️
https://www.facebook.com/WengHonnOfficial
💰Cara Yang Weng Guna Untuk Buat Duit⬇️
Full RM 1000 UDE Training 👉https://ebookdropship.gr8.com/
==========================
Full Ultimate Digital Empire 👉https://bit.ly/3ndsp45

Dalam video ini , Weng akan kongsi apakah product yang sedang hot di Shopee, macam mana nak cari product yang hot di Shopee ini , dan jugak macam mana nak beli secara borong dari China .
First of all , cara untuk cari product yang hot di shopee .
Terdapat beberapa cara yang anda boleh guna untuk cari product yang hot dan trending di Shopee.
#1 Shopee keyword Ads
Shopee keywords ads merupakan tool yang paling baik untuk buat products research .
For example , saya nak jual baju .Tetapi saya tidak tahu apakah baju yang sedang hot and trending kat Shopee , yang banyak orang sedang cari.
So , kita boleh guna cara ini.
Apabila kita letak baju di sini , shopee ads ini akan automatically tunjuk apakah products baju yang orang sedang cari,.
Kita try baju kurung .as we can see , baju kurung ini terdapat 602,897 search for the past 30 days .
So adakah baju kurung ini product yang baik untuk jual ? yes memang , kerana banyak orang sedang cari .
Tetapi jenis apa baju kurung yang boleh dijual ? apa yang saya patut jual?
We need to go to level 2 .Level 2 adalah , apakah jenis baju kurung yang sedang hot di Shopee.
Balik ke atas sini, as we can see , terdapat banyak jenis baju kurung yang actually banyak orang sedang cari.
For example , baju kurung budak , 146 887 searches.
Baju kurung budaj perempuan 29059 searches. Memang tinggi .
Anda boleh jugak pergi ke level 3 iaitu apakah jenis baju kurung budak perempuan yang ramai sedang cari.
OK.
#2 Shopee top sales products.
For example Shoes .
All you need to do is just type in Shoes di sini .dan top sales.
Dengan cara ini ,anda akan dapat lihat apakah top sales products kasut ini kat Shopee.
First of all skip first line ini , kerana ini adalah dengan ads.
What we want is the second column onwards .
Jadi semua ini memang hot selling shoes product in Shopee.Weng tidak suggest jual kasut di Shopee unless anda sudah pun jual kasut sebelum ini .Jika anda baru mula nak jual kasut , Weng tidak suggest jual kasut yang biasa seperti ini , kerana banyak sizes , banyak patterns dan banyak stock kena simpan . Ok.
#3 Next TOP VIRAL & HOT TRENDING PRODUCTS IN SHOPEE MALAYSIA
Dalam programme ini , anda akan dapat top 50 hot selling shopee prodcuts.
Top 10 shopee hot products untuk setiap category di shopee
Top 20 products yang dapat high demand tetapi tak banyak sellers sedang jual kat shopee .
Anda boleh dapatkan semua viral dan hot trending products ini kat link bawah video ini .
Apa yang lebih menarik adalah , anda boleh request apakah products yang anda nak buat research anda Cuma comment di sini sahaja dan saya akan tolong anda untuk buat product research ini .
Cuma dengan RM 9.99 sebulan anda boleh dapaatkan kesemua informasi ini setiap bulan .
Dengan informasi ini , anda tidak perlu stress lagi tentang products yang anda jual tidak hot ataupun tidak ada customer suka.
Ok , gunalah cara ini untuk mula buat duit di Shopee Malaysia .
Weng harap video ini dapat membantu anda . See ya

WENG DA BOSS
Learn everything about online business , start one and freaking fire your boss ,and BE YOUR OWN BOSS.
https://bebossathome.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *