TEKNIK BARU BUAT DUIT ONLINE 2021 JUAL1 SIM CARD UNTUNG RM18 MALAYSIA l BUAT DUIT ONLINE WENG HONN
$1000 CHALLENGE bebossathome blog Make Money 💰

TEKNIK BARU BUAT DUIT ONLINE 2021 JUAL1 SIM CARD UNTUNG RM18 MALAYSIA l BUAT DUIT ONLINE WENG HONN

Reading Time: 2 minutes

Hi guys Weng sini , dalam video ini Weng nak kongsi satu online business yang baru dimana anda boleh jana RM 20 dengan setiap sim card yang anda jual .
⬇️ SUPPORT CHANNEL SI ANAK MALAYSIA ⬇️
https://www.youtube.com/channel/UCLYxyxBAYB2s1TCjgUa5ujQ/join
⬇️MY FACEBOOK PAGE⬇️
https://www.facebook.com/WengHonnOfficial
💰Cara Yang Weng Guna Untuk Buat Duit⬇️
Full RM 1000 UDE Training 👉https://ebookdropship.gr8.com/
==========================
Full Ultimate Digital Empire 👉https://bit.ly/3ndsp45
Memang ini adalah online business yang legit dan Weng baru saja Berjaya close customer semalam.
Cara ini , memang sangat senang sahaja , anda perlu just beli sim card untuk customer anda . Itu sahaja
Anda boleh buat business dan menjana duit dengan business ini di mana-mana sahaja , janji ada internet dan juga laptop.
Jom kita mula.
As you can see buy a Malaysia number . so total adalah 7usd iaitu lebih kurang 28RM .So 10RM adalah untuk simcard top up dan the rest saya simpan.
Saya Cuma perlu beli sim card untuk customer ini sahaja dan saya dah boleh jana duit ini.
Memang senang giler.
As you can see over here jugak .So ini memang adalah legit , dan customer ini adalah dari Morocco .
Anda mungkin nak tanya , Weng mengapa orang ini nak beli sim card di Malaysia ?
Sebelum Weng terangkan ini , Weng nak bagi tahu , there are actually banyak peluang buat duit yang legit dalam dunia ini , all you need to do is just be adventurous , berani sikit untuk menceburi bidang online business yang lain.
Jangan duduk kat rumah mimpi pagi .you have go out and explore ,dan make sure anda subscribe dan tengok video youtube Weng , kerana saya akan kongsi banyak cara yang anda boleh guna untuk buat duit secara online ok.
So , back to the question , mengapa orang ini nak beli sim card?
Ok , customer ini nak beli sim card , kerana dia nak buka Shopee store kat Malaysia .
Yes dia nak buka shopee sellers store kat Malaysia .untuk mereka yang tidak tahu , untuk buka kedai shopee , kita mesti perlu phone number tempatan . Jika anda nak buka shopee kat Thailand , anda Cuma perlu ada phone number Thailand then anda sudah pun boleh buka kedai shopee Thailand.
Dan semalam dah deal dengan dia , dan dia sudah bawa .
Then saya Cuma perlu tolong dia register Shopee dan bagi dia password .
Untuk mereka yang nak mula online business dan tidak tahu nak buat apa , anda boleh try cara ini ya.

WENG DA BOSS
Learn everything about online business , start one and freaking fire your boss ,and BE YOUR OWN BOSS.
https://bebossathome.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *