4 CARA BUAT $120 , $210 DENGAN PAYPAL ONLINE l CARA BUAT DUIT ONLINE MALAYSIA 2021 WENG HONN
bebossathome blog Make Money 💰

4 CARA BUAT $120 , $210 DENGAN PAYPAL ONLINE l CARA BUAT DUIT ONLINE MALAYSIA 2021 WENG HONN

Reading Time: 3 minutes

Banyak orang tanya saya apakah itu paypal dan bagaimana cara nak buat duit dengan paypal ?
⬇️Beli Barang Raya Murah⬇️
http://cheapplak.com/
⬇️Mula Online Course ⬇️
https://bit.ly/2QhJGyB
⬇️Register teachable⬇️
https://bit.ly/327ojT6
⬇️ SUPPORT CHANNEL SI ANAK MALAYSIA ⬇️
https://www.youtube.com/channel/UCLYxyxBAYB2s1TCjgUa5ujQ/join
⬇️MY FACEBOOK PAGE⬇️
https://www.facebook.com/WengHonnOfficial
💰Cara Yang Weng Guna Untuk Buat Duit⬇️
Full RM 1000 UDE Training 👉https://ebookdropship.gr8.com/
==========================
Full Ultimate Digital Empire 👉https://bit.ly/3ndsp45
dalam video ini , Weng akan terangkan apakah itu paypal dan bagaimana anda boleh buat duit dengan paypal.
Sebelum kita mula ,jika anda nak beli barang-barang raya yang murah pada tahun ini , anda boleh pergi ke website cheapplak.com ini.
Semua products ini adalah products yang paling murah di Shopee . Anda boleh check it out website ini.
Jom kit amula.
Apakah itu Paypal adakah ia legit ?
Weng sudah guna paypal 7 tahun dah , memang Weng dapat duit setiap bulan seperti yang anda dapat tengok di sini .
Paypal sudah 22 tahun dah dalam market ini .The first version of the PayPal electronic payments system was launched in 1999 . So memang paypal lama dah di market .
Paypal adalah seperti online bank . Paypal boleh digunakan untuk menerima dan bagi duit .
Dan paypal adalah free untuk register , anda tidak perlu bayar apa-apa.
However , paypal ada fees .ini adalah fees structure of paypal . Weng akan letak link ini kat bawah video ini . You can refer to it .
Next Bagaimanakah anda nak jana duit dengan paypal ?
There are actually banyak online business yang kita boleh guna untuk jana duit dengan paypal .
Weng akan kongsi beberapa cara yang saya guna untuk buat duit dengan paypal . Anda boleh ikut jika nak .
#1 Fiverr .
Fiverr ini adalah freelancing website yang saya guna untuk buat duit dengan buat research product di Shopee , dan lain -lain lagi .
So you can see 400 lebih usd ini adalah duit yang saya jana setakat ini . dan duit ini akan masuk ke paypal akaun saya .
Anda jugak boleh mula online business anda dengan Fiverr.
#2 Udemy
Udemy ini adalah platform yang jual online courses. As you can see over here , ini adalah pembayaran dari Udemy ke paypal akaun I .
So , dalam udemy ini , Weng sedang online courses yang berlainan . Dan duit yang dijana dalam udemy ini , akan automatically dibayar oleh udemy setiap bulan.
Jika anda nak mula buat duit dengan online courses di Udemy , anda boleh register di Udemy ini secara percuma.
Anda boleh belajar cara create online courses dengan Make Money Selling Online Video Start Up Course Hero Make Money Online Selling Online Video Programme . Anda boleh join course ini dengan link bawah video ini.

#3 Rakuten Marketing LLC
Rakuten Marketing ini adalah affiliate marketing yang anda boleh guna untuk buat duit secara online.
So , Rakuten ini akan akan bayar commission setiap bulan ke akaun paypal saya .
Dalam Rakuten ini , terdapat banyak giler products and services yang kitab oleh promote untuk menjana usd.
Cara yang Weng guna untuk jana duit dengan Rakuten ini adalah dengan set up website dan buat review.
Dalam website dropshipmme.com ini , semua ini adalah product affiliate marketing dari Rakuten marketing.
Anda boleh guna Rakuten marketing ini untuk mula online business ini jugak.
#4 Teachable
Teachable ini merupakan website yang Weng guna untuk menjana duit dengan jual online training programme .
Seperti anda dapat lihat , teachable bayar saya setiap bulan .
Wenghonn.com ini merupakan website yang saya guna untuk jual courses seperti shopee dropshipping , youtube dan banyak banyak lagi courses.
So , kesemua duit yang saya jana dalam teachable ini akan dibayar ke paypal akaun saya setiap bulan .
Jika anda nak jana duit dengan jual online courses seperti Weng , anda boleh jugak guna teachable ini.
Link untuk join teachable ini kat bawah comment box video ini .Ok
So ini adalah 4 cara yang Weng guna paypal untuk jana duit secara online .Jika anda jugak nak buat duit dengan paypal , anda boleh cuba mana-mana empat car aini.

WENG DA BOSS
Learn everything about online business , start one and freaking fire your boss ,and BE YOUR OWN BOSS.
https://bebossathome.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *