SENANGNYA BUAT RM120 SEHARI !!!- RAHSIA BUAT DUIT ONLINE COPY AND PASTE JER!! l WENG HONN
bebossathome blog Make Money 💰

SENANGNYA BUAT RM120 SEHARI !!!- RAHSIA BUAT DUIT ONLINE COPY AND PASTE JER!! l WENG HONN

Reading Time: 3 minutes

Imagine this , dengan copy and paste excel sheet ini , anda akan dapat jana $30 USD iaitu RM 120 .
⬇️TOP SHOPEE VIRAL PRODUCTS LIST⬇️
https://weng-honn.teachable.com/p/laman-lega-latest-50-top-hot-and-trending-shopee-products-for-dropshipping-and-stokist-high-demand-l/
⬇️JOIN FIVERR SECARA PERCUMA⬇️
https://fvrr.co/3ad5Fh2
SUPPORT CHANNEL SI ANAK MALAYSIA ⬇️
https://www.youtube.com/channel/UCLYxyxBAYB2s1TCjgUa5ujQ/join
⬇️MY FACEBOOK PAGE⬇️
https://www.facebook.com/WengHonnOfficial
💰Cara Yang Weng Guna Untuk Buat Duit⬇️
Full RM 1000 UDE Training 👉https://ebookdropship.gr8.com/
==========================
Full Ultimate Digital Empire 👉https://bit.ly/3ndsp45
Dengan cara ini , anda tidak perlu apa-apa knowledge online , saya akan tunjuk step by step macam mana anda boleh mula online business ini .
Anda Cuma perlu ada laptop dan internet anda boleh dah mula online business ini.
Anda boleh buat duit dengan business ini, di mana-mana shaja.

Online business yang Weng nak kongsi hari ini adalah I will research for shopee hot and trending products ini.
Apakah actually adalah research ini?dan bagaimana anda boleh jana duit dengan cara ini ?
Ini adalah one of the service yang Weng provide dimana saya akan tolong customer untuk buat research tentang apakah produts yang sedang hot di Shopee , yang sellers boleh mula jana duit dengan Shopee .
Terdapat 3 packages yang Weng offer , basic $10 , standard $25 dan premium adalah $30 . perbezaan tiga package ini adalah total products yang Weng buat research.
Memang cara ini boleh dapat jana duit ,yang ramai orang tidak tahu.
Sekarang bagaimana anda boleh dapat data hot and trending products ini ?
Caranya adalah sangat senang sahaja .
Anda boleh dapatkan kesemua informasi ini dengan TOP VIRAL & HOT TRENDING PRODUCTS IN SHOPEE MALAYSIA .
Dalam TOP VIRAL & HOT TRENDING PRODUCTS ini , anda akan dapat kesemua hot and trending products kat Shopee setiap bulan , dan anda Cuma perlu bayar RM9.97 setiap bulan sahaja memang murah giler.
1 sales 1 bulan kat fiverr ini dah boleh settle RM 9.97 ini.Memang berbaloi giler untuk mula online business ini.
As you can see dalam hot and trending products ini, ada TOP 50 HOT SELLING SHOPEE PRODUCTS
Ada Top 20 High Demand Low Competition Products April 2021
April Top 10 Hot Products untuk setiap categories kat Shopee.Memamg semua informasi yang diperlukan untuk top shopee products research semua ini dah ada kat dalam sini .So you don’t need to be worry .
Dan jika customer request specific products research ataupun keywords , anda boleh request kat LET ME SEARCH FOR YOU APRIL 2021 , dan Weng akan tolong buat research untuk anda .
So everytime when you have an order , anda Cuma perlu copy dan paste informasi ini dari TOP 50 HOT SELLING SHOPEE PRODUCTS senang sahaja,
Ok Next , jom tengok macam mana nak mula business ini di Fiverr.
First of all anda perlu register account fiverr anda dibawah link yang dibagi bawah comment box video ini.
Lepas register anda perlu upload service ini ke Fiverr.
Klik kat gig atas sini , dan create gig .
Title sini tulis do Top Shopee products research ,category pilih business dan market research.language letak English dan research method pilih quantitative.tags letak shopee research.
Klik on save now.
Next di sini , kitab oleh set 3 packages .
Click kat try now.
Anda boleh lbagi nama kepada ketiga-tiga package ini, or just follow Weng jer.
Basic
Standard
Premium
Anda boleh set , berapa products research yang anda nak buat untuk setiap package ini .
Anda boleh set berapa hari yang diperlukan untuk habiskan research ini. Untuk copy dan paste excel anda boleh habiskan task ini dalam masa 5 minutes jer. Memang senang .
OK I will leave it to you berapa lama yang anda nak set.
Apabila siap scroll down ,dan letak berapa harga yang anda nak charge.Anda boleh charge 10 for basic ,15 and 20 .
Depends on you . jika anda nak offer apa-apa extra untuk menjana lebih banyak duit anda boleh tambah di sini.
I will leave it blank for now.
Next,
Dalam description ini , anda boleh letak apakah services yang anda boleh bagi kepada buyers anda.
So , informasi yang anda akan bagi adalah semua informasi sini .
Just copy dan paste sahaja.
Dalam questions and answer sini , biasanya saya akan letak frequent ask question , ataupun saya akan tulis pm saya terlebih dahulu sebelum beli.
Save and continue.
Dalam questions ini anda mesti letak Which shopee category you want me to do research?
Click kat add , save and continue.
Ok disini ,anda perlu letak video ataupun gambar.
Yang paling senang adalah dengan menggunakan images.
Pergi ke canva. Click kat presentation.
Just create a simple image ,
Upload ke fiverr when you are done.klik kat save and continue and publish gig and you are done!
Apabila anda siap publish share ke semua social media anda , facebook , whatsapp , supaya ramai dapat tahu !
Bagi mereka yang nak mula buat duit secara online , anda boleh cub acara ini.
Ok , Weng harap video ini dapat membantu anda .see ya

WENG DA BOSS
Learn everything about online business , start one and freaking fire your boss ,and BE YOUR OWN BOSS.
https://bebossathome.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *