Macam Mana Nak Buat RM 100 ,RM 500 Dengan Facebook ? Copy dan Paste Jer! (Senang) Bullmart
bebossathome blog Make Money 💰

Macam Mana Nak Buat RM 100 ,RM 500 Dengan Facebook ? Copy dan Paste Jer! (Senang) Bullmart

Reading Time: 3 minutes

Anda nak buat RM 50 , RM 100, RM 500 dengan facebook anda , Cuma dengan cpy dan paste link sahaja ?
⬇️Register Bullmart Percuma⬇️
https://member.bullmart.com/register-member?referral=Teamwenghonn
⬇️Join Bullmart Affiliate Bullmart Group⬇️
https://www.facebook.com/groups/1140473316400956/
⬇️SUPPORT CHANNEL SI ANAK MALAYSIA ⬇️
https://www.youtube.com/channel/UCLYxyxBAYB2s1TCjgUa5ujQ/join
⬇️MY FACEBOOK PAGE⬇️
https://www.facebook.com/WengHonnOfficial
💰Cara Yang Weng Guna Untuk Buat Duit⬇️
Full RM 1000 UDE Training 👉https://ebookdropship.gr8.com/
==========================
Full Ultimate Digital Empire 👉https://bit.ly/3ndsp45
Jom tengok video ini.Weng akan kongsi cara dimana anda boleh guna Web Site Malaysia ini untuk buat duit dengan share link ke facebook anda sahaja.
Jangan risau , saya akan tunjuk step by step macam mana anda boleh buat duit dengan website ini.
Website yang buat duit ini adalah bullmart . Company bullmart ini adalah company Malaysia .
Bullmart ini lebih kurang sama dengan Shopee , tetapi apa yang tidak sama adalah kitab oleh jana duit dengan Bullmart ini dengan share product link ke facebook anda , dan apabila ada orang clik ke link yang anda share dan beli , anda akan dapat jana duit.Tidak kira customer ini beli sekarang , next week , next year , asalkan dia beli , anda akan dapat jana commission .So tidak ada masa limit.
OK sekarang jom kita tengok bagaimana nak register website ini dan mula buat duit.
Klik kat sign up disini , dan letak phone number anda untuk sign up .Link untuk join bullmart ini ada kat bawah comment box video ini .
Selepas anda klik kat link yang Weng kongsi ,anda akan dapat Nampak page register ini.
Letak number anda , dan tunggu sms yang dihantar oleh bullmart.
Lepas tu clik kat verify.
Letak username dan password anda.
Klik kar sign up when u done.
Then sign in ke bullmart dan anda telah pun Berjaya register bullmart.
Sekarang jom kita tengok macam mana nak mula buat duit dengan Bullmart ini.
First of all Weng nak terangkan berapakah commission yang anda boleh dapat ?
For example sekarang adalah season Ramadhan kan.So , kita nak jual kurma ini.
All you need to do is just type in kurma kat atas sini .
For example , Weng nak promote Kurma ini . referral bonus ini adalah commission yang anda boleh dapat pada setiap sales .
Product yang berlainan , commission jugak berlainan . Sebahagian kecil products tidak ada commission , so Weng tidak galak anda promote products yang tidak ada commision.
Make sure anda check referral bonus ini terlebih dahulu to make sure ada commission baru anda promote.
Next anda Cuma perlu klik kat share now , dan share ke facebook group , whatsapp group , telegram group anda.
SIla ambil perhatian di sini.
Anda perlu make sure kat belakang link ini ada username anda.
Anda perlu make sure username kat belakang ini adalah sama dengan username ini dalam profile anda .
Now , macam mana nak buat duit dengan cepat dengan bullmart ini ?
Jom Weng kongsi.
Cara #1 yang paling senang untuk buat duit dengan bullmart ini adalah share barang raya kepada member-member anda dan family anda terlebih dahulu ,suruh mereka beli terlebih dahulu .
Cara #2 apabila members-members ini clik kat link products yang anda share , mereka mesti perlu register jika mereka belum register .
Jadi, apabila mereka register bawah anda , sekiranya mereka tidak beli products yang anda kongsi hari ini , sekarang , anda jugak akan dapt commission apabile mereka beli products next week ker , next month ker ataupun 10 tahun kemudian.
As long as they sign up under you , apa-apa yang mereka beli , anda akan jugak akan dapat komisen .
Ok , so anda boleh jana passive income dah , tidur pun dah boleh jana duit .Jika anda nak guna cara ini untuk buat duit , cari banyak -banyak orang , kawan -kawan ,member member anda sign up dengan link anda .
Ini merupakan cara yang paling baik untuk buat duit dengan apps ini.
Cara #3 Push link ini ke followers anda.
Jika anda adalah seorang influencer or KOL , anda boleh guna peluang ini untuk buat passive income.
Jika anda ada facebook page yang banyak followers , Instagram yang banyak followers , anda boleh copy link products ini dan letak kat ig account anda , facebook ataupun youtube channel anda.
Ok , jadi ini adalah tiga cara yang anda boleh guna untuk buat duit dengan bullmart.
Pada pendapat Weng yang paling senang dan effective adalah cara kedua , dimana anda share products dan suruh kawan -kawan ,member-member untuk join under you.
Dan apa-apa saja yang mereka beli , hari ini , besok , next week , next year , selepas 5 tahun , anda jugak akan dapat commission .Tidur pun dapat jana duit .
Ok , so bagi mereka yang nak buat duit secara online tanpa modal , anda boleh rajin untuk share products dan suruh member-member anda untuk join bullmart ini,
Ok , Weng harap video ini dapat bantu anda. See ya !

WENG DA BOSS
Learn everything about online business , start one and freaking fire your boss ,and BE YOUR OWN BOSS.
https://bebossathome.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *