Dalam video ini , anda akan dapat belajar cara buat duit online dengan auto pilot , passive income Cuma dengan copy and paste link sahaja di rumah , tanpa modal .
bebossathome blog Make Money 💰

Cara Senang Buat RM 200 Online Tanpa Modal Duduk Rumah Jer!

Reading Time: 4 minutes

COPY DAN PASTE JANA RM 200 ONLINE SETIAP HARI TANPA MODAL DENGAN HANDPHONE/LAPTOP DUDUK RUMAH l WENG

⬇️REGISTER BULLMART 100% PERCUMA⬇️
https://member.bullmart.com/register-member?referral=Teamwenghonn
⬇️COPYWRITING MELETUP⬇️
https://rm200ceo.gr8.com/
⬇️E-Success Panduan Borong China CEO Lengkap⬇️
https://bullmart.com/shop/product-detail/E-Success_Panduan_Borong_China_CEO_Lengkap_Taobao_Agent_1688_Agent_Tutorial_Video_Free_Top_50_Hot_Product_Ebook_60596847f39e3?referral=Teamwenghonn
⬇️SUPPORT CHANNEL SI ANAK MALAYSIA ⬇️
https://www.youtube.com/channel/UCLYxyxBAYB2s1TCjgUa5ujQ/join
⬇️MY FACEBOOK PAGE⬇️
https://www.facebook.com/WengHonnOfficial
💰7 CARA BUAT DUIT ONLINE⬇️
https://bit.ly/3ghy4Xb

 

Langkah pertama ,copy link ini ,

Step kedua paste ke facebook page anda .

Step ketiga klik post.

Step keempat tunggu beberapa saat dan kemudia blow.

Hi what sup , anda Nampak amazing hari ini , dan amazing person like you , deserve an amazing way to make money online that really works!

Kerana anda boleh guna duit ini for an amazing experience seperti holiday , Shopping , beli benda yang anda suka , spent more time with your family and love one , cars , food .

Jadi belajar dengan video ini , adalah satu decision yang terbaik yang anda buat.

Dalam video ini , anda akan dapat belajar cara buat duit online dengan auto pilot , passive income Cuma dengan copy and paste link sahaja di rumah , tanpa modal .

Training dalam video ini akan dibahagikan kepada 6 easy steps untuk membantu anda set up online business ini properly .

Jika anda nak buat duit dengan cara ini , nak jana RM 200 ringgit setiap hari dengan cara ini , make sure anda follow step by step yang Weng tunjuk dalam video ini, dan buat terus apa yang Weng tunjuk dalam video ini .

Anda mesti perlu take action , anda tidak akan dapat apa-apa result jana apa-apa duit dengan Cuma tengok video ini sahaja . make sure anda buat terus kesemua steps yang Weng kongsi dalam video ini untuk buat RM200 setiap hari  .

Sekarang jom kita tengok step #1 cara buat RM 200 setiap hari ini.

Step 1: Register bullmart

Website yang kita nak guna untuk buat duit hari ini adalah dengan Bullmart .Bullmart ini adalah marketplace yang akan bayar commission kepada affiliate marketers.Link untuk register bullmart ini ada kat bawah video ini . Make sure anda guna link kat bawah comment box ini untuk register.

Step 2: next make RM200 per day

Kita nak cari products harga yang murah supaya senang untuk customer beli dan akan bayar commission yang tinggi kepada kita .

Type in E-Success Panduan Borong China CEO Lengkap  ataupun klik kat link bawah comment box video ini , saya sudah letak products ke link ini kat bawah comment box video ini. Sebelum kita continue , make sure anda sudah register bullmart ini dengan menggunakan link kat bawah video ini .

Seperti yang Weng kata , jika anda nak jana duit RM 200 sehari ini , nak shopping , nak beli baju , nak beli makanan yang chun chun , make sure anda take action dan buat kesemua yang Weng kongsi dalam video ini.

Programme ini adalah ajar orang yang nak belajar cara buat beli borong direct dari China .Memang giler banyak orang nak belajar programme ini , dan jugak programme yang orang lain jual adalah beratus-ratus ringgit !

Mahal giler , di sini Cuma jual Rm49.99 memang afforadable dan ramai boleh beli .

Step3 : Copy link product in untuk mula buat duit

As you can see di sini , setiap sales yang anda jana disini ,anda akan dapat jana RM22.50 . Setiap kali apabila ada orang beli programme ini , anda akan dapat jana RM 22.50 . Tidak kira bila mereka beli , next week ke , next month ke , next year ke , asalkan mereka  beli anda akan dapat commission.

Untuk share link ini , anda Cuma perlu klik kat share now button ini , dan ia akan automatically copy link affiliate anda .

Anda tidak perlu jual seribu untuk dapat jana RM200 ini , anda tidak perlu jual seratus untuk jana RM200 ini , anda Cuma perlu jual 10 sahaja untuk jana duit ini setiap hari .

Step 4: post ke social media anda dengan copy writing

Anda tidak boleh cincai cincai just post product ini ke social media .

Weng sudah sediakan copy writing yang meletup dimana anda boleh just copy and paste dan letak link anda ke posting ini . that is it . Kerja anda Cuma copy and paste sahaja .

Copy writing link ini ada kat bawah video ini . All you need to do is just klik kat link bawah video ini untuk access ke semua copywriting yang chun ini.

Tempat yang anda boleh post adalah facebook group yang mengenai , dropshipping , jual beli , lelong , community seperti Kelantan , Terengganu , Selangor .

Next post comment dalam posting yang dapat banyak comment.

Sebagai contoh posting ini terdapat banyak comment .

So what we want to do is , copy copywriting ini , letak link anda dan post ke dalam comment ini .Ok.

Next post ke Whatsapp group anda , telegram group .

 

 

 

 

Step 5: your action plan

Next plan untuk buat RM200 sehari .

Ini adalah planning yang anda mesti nak buat untuk buat RM200 sehari dengan cara ini.

#1 post 10 kali setiap hari ke facebook group dengan copy writing yang dibagi

#2 post 1 kali setiap hari ke whatsapp dan telegram group

#3 post 1 kali setiap minggu ke personal facebook account anda .

#4 Tulis 10 comment kat facebook posting yang ada banyak comment dan engagement .

Ini adalah 5 steps yang anda perlu buat setiap hari supaya anda boleh menikmati lifestyle yang chun chun ini .

Always remember nothing come easy In life , but it will be worthwhile to put in the hardwork.

Ok Weng harap video ini , dapat membantu anda. See ya!

 

 

WENG DA BOSS
Learn everything about online business , start one and freaking fire your boss ,and BE YOUR OWN BOSS.
https://bebossathome.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *