BUAT $350++ DENGAN MENAIP NAMA ONLINE DUDUK RUMAH! (BUAT DUIT SECARA ONLINE DUDUK RUMAH)
Make Money 💰

BUAT $350++ DENGAN MENAIP NAMA ONLINE DUDUK RUMAH! (BUAT DUIT SECARA ONLINE DUDUK RUMAH)

Reading Time: 3 minutes

BUAT $350++ DENGAN MENAIP NAMA ONLINE DUDUK RUMAH! (BUAT DUIT SECARA ONLINE DUDUK RUMAH)
⬇️SUPPORT CHANNEL SI ANAK MALAYSIA ⬇️
https://www.youtube.com/channel/UCLYxyxBAYB2s1TCjgUa5ujQ/join
⬇️MY FACEBOOK PAGE⬇️
https://www.facebook.com/WengHonnOfficial
💰7 CARA BUAT DUIT ONLINE⬇️
https://bit.ly/3ghy4Xb
==========================
Step 1 , type name , step 2 send it out.
Step 3 , duit masuk ke paypal .cara mula business ini adalah…..
Hi guys Weng sini , so anda nak jana duit dengan typing sahaja ?Anda nak jana duit dengan paypal ?
Anda boleh guna cara ini untuk buat duit di seluruh dunia , di Singapore , Australia , US ,asalkan ada internet ada laptop sudah cukup.
Dan dalam last video ini , Weng akan juga bongkar satu rahsia yang anda boleh jana duit di Shopee dengan cara typing ini yang pasti anda tidak tahu.
So ,make sure anda watch till the end of this video.
Jom kita tengok apakah online business yang kitab oleh jana duit dengan typing sahaja .
Yang first one adalah kerja typing ini I will do fast and accurate copy typing for you .kat fiverr .
As you can see sellers ini is charging $0.5 usd per page sama dengan RM 2 per page.dan total review ini memang gao tinggi .
Duit yang dijana akan dibayar ke paypal account kita.
So , apakah job ini and how it works?
I will copy-type or retype both printed and handwritten texts, and if required, I can use the exact same font, margins and layout in order to keep the exact same text on the page.
So for example , clients akan bagi anda article seperti ini , dan anda Cuma type dalam document dan sent it ke clients anda . That is it .Tak perlu buat apa-apa yang lain.

Next creating business name . Ini juga dari website fiverr .

So actually terdapat banyak company dan business perlu idea untuk nama business mereka .
In fact ini memang adalah cara yang buat duit yang ramai tidak tahu. Company akan bayar beratus -ratus ringgit hingga berpuluh-puluh ribu untuk mendapatkan nama company ataupun nama product mereka.
So , jika anda tidak subscribe ke channel Weng ini , memang rugi besar , memang anda akan miss out banyak cara yang anda boleh buat duit secara online . Ok , so make sure anda subscribe ke channel Weng ini.
As you can see sini I will crete engaging business names dan seller sini charge $300 iaitu sama dengan RM1200 dan Nampak total review 162 man.
Inilah yang paling gao , 890usd , lebih kurang RM4000 untuk create nama untuk brand , business , startup , book product or website.Memang gao giler.
Terdapat jugak sellers yang offer berpuluh puluh USD jugak .
Anda tidak perlu be creative untuk menjana idea untuk brands company ini.
Terdapat banyak website yang percuma yang anda boleh guna untuk membantu anda untuk generate idea nama ini.
Website yang saya guna most of the time is namelix.
Untuk guna namelix ini is very simple , first of all, for example clients anda nak nama idea for sports.
So all you need to do is just put in sports here . and click generate.
Then depends berapa perkataan yang customer anda nak .it can be short , medium or long.
I will choose short for this video demo.
Click kat generate and you are done .
And website ini akan automatically generate ideas untuk sports ini.
So memang senang .
Next Shopee .
Yes ! anda juga boleh jana duit dengan job typing ini di Malaysia!!! Memang rugi jika anda tidak subscribe ke channel Weng ini , kerana pasti anda tidak tahu peluang untuk jana duit ini.
Typing service for online document RM2.00/page
Assignment Task Typing-related Work Helper [Only Help Typing Documents] dan
🔥😍 [TOP-QUALITY] Assignment Helper/Quiz Helper/Final Exam Helper 代写、代考 Upah Buat Assignment🔥😍
yang terdapat 80.4k sold!!
Dan harga untuk servise ini actually bukan RM5.00 sahaja , as you can see kat bawah product description ini , Charges are based on difficulty and time cost to complete . Jika setiap assignment ini adalah RM50 which is sangat murah 80ribu sold ini , sellers ini dah jana 4 million ringgit dah!
Memang gao gao giler .Siapa kata tidak boleh jana duit dengan online?
Orang yang kata tak boleh kerana mereka tidak subscribe ke youtube channel Weng ini , that why mereka tidak tahu peluang emas yang boleh menjana duit ini!!!
Jadi bagi mereka yang nak mula buat duit dengan typing , anda boleh mula mana-mana tiga business yang Weng kongsi dalam video ini ya.
Weng harap video ini ,dapat membantu anda. See ya.

WENG DA BOSS
Learn everything about online business , start one and freaking fire your boss ,and BE YOUR OWN BOSS.
https://bebossathome.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *