Applikasi Baru Buat Duit Di Malaysia Tanpa Modal Guna Hanphone Jer , Terbaik Buat Duit Masa PKP
bebossathome blog

Applikasi Baru Buat Duit Di Malaysia Tanpa Modal Guna Hanphone Jer , Terbaik Buat Duit Masa PKP

Reading Time: 3 minutes

App Baru Buat Duit Di Malaysia Tanpa Modal Guna Hanphone Jer , Terbaik Untuk Buat Duit Masa PKP
⬇️REGISTER BULLMART FREE⬇️
https://member.bullmart.com/register-member?referral=Teamwenghonn
⬇️COPY WRITING MELETUP⬇️
https://rm200ceo.gr8.com/
⬇️BULLMART SUPPROT GROUP⬇️
https://www.facebook.com/groups/1140473316400956
⬇️SUPPORT MY CHANNEL⬇️
https://www.youtube.com/channel/UCLYxyxBAYB2s1TCjgUa5ujQ/join
⬇️MY FACEBOOK PAGE⬇️
https://www.facebook.com/WengHonnOfficial
Anda boleh guna cara ini untuk buat duit dengan handphone ios ataupun android.
App baru buat duit di Malaysia tanpa modal , terbaik untuk buat duit masa pkp.
Hi guys Weng sini , anda nak jana RM 100? RM200 ? ataupun RM 500 dengan handphone anda ?
Jom tengok video ini.
Cara buat duit ini memang senang sahaja , anda Cuma perlu copy product link ini , post ke facebook page anda , apabila ada orang beli , duit akan automatically masuk.
Anda tidak perlu keluar apa-apa modal , tidak perlu buat apa-apa shipping , anda Cuma perlu share product link sahaja.
Jom kita tengok apakah applikasi ini.
Applikasi ini adalah bullmart , anda boleh download dan register applikasi ini dengan link yang Weng bagi bawah video ini .
Ok , bagaimana anda boleh jana duit secara berulang ulang , biarpun anda sedang tidur ?
Weng bagi jelaskan.
For example , anda nak share product ini .
Lepas share ke facebook page anda , apabila customer beli ,anda akan dapat commission , ini adalah cara buat duit yang pertama .
Next , apabila customers ini , beli apa-apa di bullmart next time anda jugak akan dapat commission walaupun mereka bukan beli dengan link anda.
Asalkan mereka register dengan menggunakan referral link anda , apa-apa yang mereka beli kat bullmart anda jugak akan dapat commission. Chun kan ?
Dan ini tidak ada expire date.
Mereka beli , sekarang ker , next week ke , next month ke , janji beli anda akan dapat komisen yang berulang -ulang .
Weng akan tunjuk macam mana anda nak suruh kawan-kawan join under anda supaya anda boleh jana duit yang berulang -ulang.
First of all bagaimana anda nak register untuk mula buat duit?
Klik kat link bawah video ini , dan anda akan dapat Nampak screen ini , anda jugak boleh register dengan website.
So just isikan kesemua butiran ini ,dan letak otp yang dihantar ke handphone anda.
Lepas tu ,tekan atas sini , and make sure that anda sudah isi username kat sini.
Now , macam mana nak share link supaya kawan-kawan anda boleh join under you ?
Terdapat 2 cara yang anda boleh guna untuk invite kawan.
First sekali referral dengan menggunakan product.
Ini adalah cara yang paling senang untuk dapatkan referral untuk join dan jana duit.
Pilih product yang murah dan ramai akan beli seperti product mee ini.
Ini adalah duit yang anda akan dapat apabila orang beli mee ini.
Memang bukan banyak , tetapi anda perlu ingat , apa-apa jer yang mereka ini beli kat kedai bullmart ini anda akan dapat commission jugak! Tidak kira apa-apa masa !
Best kan!
Anda boleh post link ini ke whatsapp anda ataupun ke facebook page anda.
Make sure that link ini terdapat username anda kat belakang link ini ya.

Cara kedua , direct share link.
Cara ini sangat direct dan senang sahaja .All you need to do is just pergi ke discover dan referral .
Click kat copy link ini.
Paste kat whatsapp ataupun facebook page anda .
Sama jugak make sure link ini ada username anda ya.
Next bagaimana anda boleh Jana RM 200 , RM 500 ringgit sehari dengan bullmart ini?
Anda boleh promote product seperti E-Success Panduan Borong China CEO ini dimana memang hot sekali kat market .
Product ini sudah pun jual 200 lebih dalam shopee.
Tetapi jika anda promote product shopee ini kepada kawan anda , apakah yang anda dapat ?
Tak dapat apa-apa kan?
Tetapi dengan bullmart ini , anda akan dapat RM 21 setiap sales yang anda dapat.
Anda Cuma perlu share product link ini sahaja!!!
Jadi sangat senang all you need to do is just klik kat share sini dan share ke whatsapp group dan jugak facebook group.
Tetapi jangan lah share buta -buta kan.Mesti nak copy writing sikit.
Nak ayat yang letup untuk Tarik orang beli product anda kan?
No problem saya sudah sediakan ayat-ayat copywriting ini , yang dimana anda Cuma perlu , copy dan paste ke facebook group.
Link untuk copywriting ini ada kat bawah video ini.
Letak link product ini kat sini ,dan post.
Itu sahaja. Memang senang giler .
Dan setiap kali ada orang beli anda akan dapat jana RM 21 ini .
Dan apabila orang ini beli jugak apa-apa jer products di bullmart , anda jugak akan dapat commission jugak.
Best kan ?
Sekarang jom register dengan link yang Weng bagi bawah video ini dan mula ajak ramai -ramai join bullmart ini dan buat duit sama-sama!!!

Now balik ke home page .

WENG DA BOSS
Learn everything about online business , start one and freaking fire your boss ,and BE YOUR OWN BOSS.
https://bebossathome.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *