Cara Buat Duit Dengan Instagram - Buat Duit Dengan Handphone Tanpa Modal Malaysia
bebossathome blog Make Money 💰

Cara Buat Duit Dengan Instagram – Buat Duit Dengan Handphone Tanpa Modal Malaysia

Reading Time: 2 minutes

Cara Buat Duit Dengan Instagram – Buat Duit Dengan Handphone Tanpa Modal Malaysia

Belajar bagaimana cara buat duit dengan instagram dengan handphone anda tanpa modal di Malaysia .

Motivasi Hidup Berjaya 👉 https://www.youtube.com/motivasiceo

Kata2 Motivasi Hidup 👉 https://www.instagram.com/motivasiceo/

Ebook Senangjer Instagram 👉 https://senangjerinstagram.gr8.com/

Facebook Page Weng 👉 https://www.facebook.com/WengHonnOfficial

================================

KOL HUB👉 https://www.instagram.com/mykolhub/

KOL HUB WEBSITE👉 https://mykolhub.com/company/

Hi guys Weng sini , so ,anda ada Instagram ?ada handphone ?

Ada followers 2ribu dan ke atas?

Dan nak jana duit extra ataupun free gift daripada company?

Tengoklah video ini .dan pada akhir video ini , saya jugak akan bagi satu bonus ebook , iaitu  , Senang Jer! Instagram , Cara Buat Duit Marketing Instagram ,so make sure anda stay till the end of this video.

First of all , Instagram adalah tidak sama seperti youtube , anda tidak akan dibayar untuk posting ataupun video yang anda post kat instargram anda.

As you can read over here Unlike YouTube, Instagram doesn’t yet have a comparable payment system in place like YouTube’s Partner Program. Typically, influencers rely on sponsored content to make a living.

Dan ini bermaksud , cara Instagramer , KOL , influencer buat duit dengan Instagram adalah dengan sponsored content daripada company.

Sebelum saya pergi ke details cara buat duit dengan Instagram ini ,

Bagi mereka yang suka motivasi video untuk suksess anda boleh subscribe ke youtube channel baru saya motivasi ceo

Dan jugak instagrram motivasi ceo ini , untuk mendapatkan motivasi untuk Berjaya dalam hidup anda.

Link ada kat bawah video ini .

Memang terdapat banyak cara lagi yang anda boleh buat duit dengan instragram , seperti affiliate marketing , jual products anda , cari job melalui Instagram dan sebagainya.

Dalam video ini saya akan kongsi satu cara yang paling senang dan simple untuk buat duit dengan Instagram dimana anda boleh mula segera , selepas tengok video ini.

All you need to do is go to KOL HUB , anda boleh guna laptop ataupun handphone untuk access , sama sahaja.

Just type in KOL hub kat Instagram anda.

Saya jugak akan letak link KOL hub ini kat bawah comment box video ini.

So apakah KOL hub ini ?

MY KOLHub #1 Influencer Fission Marketing

“Connecting with Influential”

My KOLHub is the leading influential platform that connects brands with audiences via Influencer Fission Marketing and a hub to a database of over 24,000 influencers internationally.

So , KOLhub ini adalah company agency influencr .

Anda boleh baca kesemua details tentang company ini di website ini ,anda boleh jugak make a call to check jika anda nak.

Link untuk website ini saya sudah letak kat bawah video ini.

Di Instagram kol hub anda boleh Nampak banyak posting kol yang mereka sedang bekerjasama dengan , anda tidak perlu berjuta juta followers untuk mula buat duit dengan kol hub.

Anda Cuma perlu minimum 2ribu subscribers jer dah gaotim.

Untuk apply job dengan kol hub ini memang senang sahaja.

Klik di link ini  dan sign up terlebih dahulu.

Lepas sign up , anda akan dapat access ke telegram group mereka ini  ,dimana anda boleh apply macam -macam job.

Ada yang akan dibayar RM150 + products percuma , ada yang Cuma products percuma .

Joining mmg adalah percuma dan untuk apply job pun 100%  percuma .

Alright , jika anda ada Instagram , dan ada minimum 2k followers ikut cara ini untuk mula buat duit!

 

 

WENG DA BOSS
Learn everything about online business , start one and freaking fire your boss ,and BE YOUR OWN BOSS.
https://bebossathome.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *