CARA BUAT RM323 TANPA MODAL DENGAN HANDPHONE , LAPTOP , BUAT DUIT ONLINE MALAYSIA 2021
bebossathome blog Make Money đź’°

Reading Time: 3 minutes

 


👇👇NAK BERJAYA DALAM HIDUP ANDA?👇👇
SUBSCRIBE👉 https://www.youtube.com/motivasiceo
=========================
👇BUAT DUIT DENGAN INSTAGRAM👇
https://youtu.be/gxWmaT0QlDM
👇CARA BINA WEBSITE ANDA👇
https://youtu.be/-Ee8sLJZiHM
=========================
👇REGISTER SHOPEE AFFILIATE👇
https://affiliate.shopee.com.my/
👇REGISTER LAZADA AFFILIATE👇
https://www.lazada.com.my/lazada-affiliate-program/
⬇REGISTER BULLMART SECARA PERCUMA ⬇
https://member.bullmart.com/register-member?referral=Teamwenghonn
==========================

Hi guys Weng sini , so , duit yang saya jana RM 323 dari bullmart telah pun diterima ke dalam Maybank account saya .

Jika anda nak jugak buat beberapa ratus ringgit tengoklah video ini .

Cara yang saya guna adalah sangat simple , semua pemula jugak boleh belajar.

Dalam video ini , saya jugak akan kongsi cara yang lebih advance bagi mereka yang lama ikut channel ini , supaya geng advance ini jugak dpat belajar cara buat duit dengan Bullmart .

Jika anda nak Berjaya dalam kehidupan anda ,business anda , subscribe ke youtube channel motivasi ceo ini, dimana anda akan dapat video-video motivasi yang dapat membara semangat anda untuk mencapai  kejayaaan dalam hidup mu.link ada di bawah comment box video ini.

So bagi mereka yang tidak tahu , Bullmart ini adalah marketplace seperti shopee dan Lazada , tetapi ia ada feature affiliate . Well shopee dan Lazada jugak ada affiliate , tetapi perbezaan yang paling besar antara bullmart dengan shopee dan Lazada adalah :

  • Affiliate bullmart tidak ada had masa bila orang beli
  • Asalkan mereka ini join bawah referral anda , dan mereka ni beli dengan link anda , anda akan dapat komisen. Tidak kira bila mereka , next month ker , next year ke , asalkan product tu ada commission anda akan dapat duit.
  • Unlimited income
  • Ini adalah satu lagi special feature about Bullmart . anda akan dapat duit , bukan sahaja apabile mereka beli barang dengan link yang anda kongsi , tetapi apa-apa benda jer yang mereka beli di bullmart anda jugak akan dapat commission , tidak kira bila mereka beli .

Cara Keluarkan Duit Bullmart

Apabila anda Berjaya buat duit dengan bullmart ini ,anda boleh keluarkan duit ini dengan pergi ke app bullmart anda.kilk di earning . klik di withdrawal .add bank akaun anda . minimum withdrawal adalah Rm20 .

Letak berapa yang anda nak withdraw,dan submit . ok , typically ia akan angkat upto 72 hours untuk sampai ke bank account anda.

Jangan risau , memang anda akan dapatkan duit yang anda jana.

Next jom kita tengok

Cara advance untuk buat duit dengan affiliate marketing.

So anda sudah belajar cara yang paling beginner . Seterusnya , jom kita belajar cara yang lebih advance dimana anda boleh jana duit dengan affiliate marketing.

Now , cara advance ini , anda boleh guna untuk mana-mana affiliate marketing , bukan untuk bullmart sahaja , anda boleh guna untuk jana duit dengan Shopee affiliate , Lazada affiliate , click bank ,bullmart apa-apa jer .

Bagi mereka yang tidak tahu , shopee dan Lazada jugak ada affiliate marketing mereka sendiri.

Anda boleh register di kedua-dua website ini , saya akan letak link ke website ini kat bawah video ini.

Dan jangan lupa subscribe ke youtube channel motivasi ceo ini , jika anda nak Berjaya dalam hidup anda . Link ada kat bawah video ini.

Cara advance pertama adalah blogging .

Dengan create content anda boleh expand lagi business anda .

For example ,website bidadari.my ini  15 Laptop Terbaik 2021 Menarik Dan Berbaloi Beli .

So apabila mereka yang berminat untuk beli laptop ini , mereka akan klik kat button ini , dan ia akan bawa ke shopee page ini .

Anda jugak boleh create content seperti ini. Tidak semestinya laptop , apa-apa jer products yang anda nak promote. Anda boleh belajar macam mana set up web site anda dengan link kat atas sini .

Creating content is a great way to build your affiliate marketing business in the long run .

Next Instagram .Instagram memang adalah satu lagi cara yang baik untuk buat duit dengan affiliate marketing .

Saya jugak telah buat satu video dimana anda boleh jana duti dengan Instagram anda tanpa modal .

Anda boleh belajar dengan link kat atas video ini .

Untuk Instagram ,anda perlu letak product link anda kat bio atas sini .kerana jika anda letak link kat bwah descrption anda , followers tidak akan dapat clik.

So , selepas anda psot video ataupun  image products anda , anda boleh tulis link kat bio.

Supaya mereka yang berminat tahu mana nak klik dan beli.

Yang ketiga youtube.

Memang youtube merupakan antara satu cara yang bagus untuk buat duit dengan affiliate marketing .

Dengan youtube , anda boleh reach audience anda ke seluruh dunia , not limited only in Malaysia.

Kerana advantage ini , kita boleh reach out to a wider audience.

Cara buat duit affiliate dengan youtube in general adalah buat video product review .ini adalah cara yang paling kerap digunakan.

Seperti video ini dimana video ini buat review laptop , dan kat bawah sini ada link dimana mereka yang berminat boleh klik masuk dan beli .

Kesemua cara untuk buat duit dengan affiliate marketing yang saya kongsi dalam video ini memang bukan benda yang anda akan menjana duit cepat . Ini bukan skim cepat kaya.

Cara yang saya kongsi dalam video ini , adalah cara yang terbukti akan dapat membantu anda menjana duit jika anda rajin , consistent dalam business affiliate marketing ini .

Weng harap video ini dapat membantu anda thanks.

WENG DA BOSS
Learn everything about online business , start one and freaking fire your boss ,and BE YOUR OWN BOSS.
https://bebossathome.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *