Top 5 Cara Menjana Pendapatan Tambahan 2021 Tanpa Modal/ Modal Rendah Dari Rumah Malaysia
bebossathome blog

Top 5 Cara Menjana Pendapatan Tambahan 2021 Tanpa Modal/ Modal Rendah Dari Rumah Malaysia

Reading Time: 3 minutes


Download 8 Ebook Percuma 👉https://freeebookdownloadyt.gr8.com/

Buat RM1000 Dengan Affiliate Marketing 👉https://bit.ly/2WUczUM

📚EBOOK MOTIVASI PERCUMA📚

👉 https://bit.ly/2TBgEfm

Tidak Perlu Miskin Lagi (motivasi)👉 https://youtu.be/wCwh_QjgFiQ

Adakah anda sedang cari income extra bulanan dari Rm500 , RM 1000 ataupun RM 5000  di Malaysia?

Mencari pendapatan tambahan di samping mempunyai kerja tetap tidak salah , anda boleh mula mana-mana online bisness dalam video ini dengan fulltime job anda.

Dalam video ini saya akan senaraikan 5 peluang menjana pendapatan tambahan yang boleh anda lakukan, tanpa perlukan masa dan tenaga yang banyak , dan jugak saya akan bagi 8 ebook ini kepada anda at the end of this video. Anda boleh belajar cara buat duit dengan menggunakan internet dan anda jugak boleh jual 8 ebook ini untuk mula jana duit. So make sure anda tengok video ini sampai habis.

Sebelum kita mula , follow youtube channel ini dan tengok video motivasi ceo ini setiap pagi untuk menambah semangat perjuangan hidup anda !Link ada kat bawah comment box video ini.

  1. Berniaga barang-barang terpakai

Anda ada buku-buku lama yang tidak dibaca lagi? Ataupun mesin senaman yang terbiar mengambil ruang sudut bilik, baju yang anda tidak nak pakai lagi  ? Anda boleh jual barang-barang anda  secara online seperti Mudah.com, carousell or even shopee ! Di shopee anda boleh jugak jual barang-barang yang terpakai , all you need to do is just set used di sini apabila anda upload products terpakai.

Cara buat duit tanpa modal untuk pendapatan rendah Malaysia 2.

2. Menjadi ‘freelancer’

Setiap kita ini,pasti ada skill dan knowledge yang kita baik dengan. Web design , telemarketer , voice over, data entry , tidak kira apakah bakat yang anda ada , anda boleh jana duit extra .Bergantung kepada kepakaran anda, projek-projek ini kadangkala mungkin kecil, namun bayaran yang ditawarkan adalah lumayan. Platform seperti Fiverr, Freelancer.com dan Upwork.com antara website yang boleh anda lawati untuk mencari projek-projek tersebut .

Cara buat duit tanpa modal untuk pendapatan rendah Malaysia 3.

3. Melabur

Anda mempunyai impian untuk menjadi seperti Warren Buffet, antara manusia terkaya di dunia? Dengan piihan-pilihan seperti saham, unit amanah dan bon, pelaburan adalah salah satu cara yang amat popular daalm menjana pendapatan sampingan secara pasif. Namun, pastikan anda telah melakukan kajian menyeluruh , belajar sepenuhnya sebelum buat apa-apa pelaburan.

Cara buat duit tanpa modal untuk pendapatan rendah Malaysia 4.

  1. Affiliate Marketing

Anda boleh mula jana duit dengan share link sahaja . For example ,anda share product link shopee ini kepada kawan anda , apabila kawan ini beli anda akan dapat commission.

Anda boleh jugak share product di Watson , Lazada , dan banyak company yang popular di Malaysia untuk mula jana duit .

Affiliate marketing company yang saya sedang guna adalah involve asia . anda boleh belajar leboh lanjut cara bagaimana nak mula affiliate marketing ini tanpa modal di link bawah video ini.

Cara buat duit tanpa modal untuk pendapatan rendah Malaysia 5.

5. Menulis blog

Kadangkala, menjana pendapatan dalam talian hanya semudah menulis tentang perkara yang anda minati dan mengkaji strategi untuk memasarkan karya anda. Tidak kira apa juga topik yang anda pilih- fotografi, sukan, teknologi, hatta berkebun sekalipun, anda harus rajin menerbitkan artikel-artikel yang berkualiti tinggi untuk menarik minat pembaca.

Anda tidak perlu set up website untuk mula jana duit dengan menulis blog. Website baru yang saya join untuk tulis blog ini adalah website medium ini . Ia adalah 100% percuma untuk join.

Lepas join medium ini , click di join medium partner programme ,dan anda dapat Nampak berapa duit yang anda telah jana . So as you can see , semua adalah kosong , kerana belum ada orang baca lagi .

Cara-cara buat duit yang dikongsi dalam video ini bukan skim cepat kaya. Jangan expect anda boleh jana beribu-ribu dalam masa 7 hari . Anda perlu berkerja keras , dan consistent untuk bina online business anda. Bonus session!!

As promised , ini adalah 8 ebook online business untuk anda. Download link ada kat bawah comment box video ini .Anda boleh belajar cara buat duit dengan ebook ini , dan anda boleh jugak jual ebook ini kat facebook , whatsapp , mana-mana jer untuk mula online business anda tanpa modal.

 

 

WENG DA BOSS
Learn everything about online business , start one and freaking fire your boss ,and BE YOUR OWN BOSS.
https://bebossathome.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *