CARA BARU 2021 BUAT RM100 SEBULAN TANPA MODAL DENGAN HANDPHONE , LAPTOP , PC MALAYSIA l WENG HONN
bebossathome blog Make Money ๐Ÿ’ฐ

CARA BARU 2021 BUAT RM100 SEBULAN TANPA MODAL DENGAN HANDPHONE , LAPTOP , PC MALAYSIA l WENG HONN

Reading Time: 3 minutes


Nak jana extra RM100 dengan applikasi handphone? Tengok video ini bagaimana anda boleh buat RM100 sebulan dengan applikasi handphone tanpa modal di Malaysia .

๐Ÿ’ฒ๐Ÿ’ฒTidak Perlu Miskin Lagi (motivasi)๐Ÿ‘‰ https://youtu.be/wCwh_QjgFiQ

Buat RM1000 Affiliate Marketing CEO ๐Ÿ‘‰https://bit.ly/2WUczUM

JOIN BULLMART ๐Ÿ‘‰https://bit.ly/3xutGcm

Facebook Bullmart Affiliate ๐Ÿ‘‰https://www.facebook.com/groups/1140473316400956

Telegram Bullmart Affiliate ๐Ÿ‘‰https://t.me/BullmartAffiliates

Hi guys Weng sini , nak dapat RM100 extra untuk bulan Ogos? Jom tengok bagaimana anda boleh dapat extra RM100 bulan ogos ini dengan share product link!

Peluang jana RM 100 extra ini adalah Go-Quest Event daripada BUllmart .

First of all apakah Bullmart ?Dan adakah ia legit?

Bullmart adalah same dengan Shopee , ia adalah satu marketplace . Anda boleh beli macam-macam product di Bullmart ini .

Apakah yang special dengan bullmart ini ?

Benda yang special tentang bullmart ini adalah kita boleh jana duit dengan share products di bullmart.

For example , mooncake halal ini , all I need to do is just click di share dan sent link ini ke abang saya , apabila dia beli saya akan dapat RM3.50 . Dan selepas itu , apa yang abang saya beli kat bullmart ini , walaupun bukan denganย  link saya , saya jugak akan dapat komisen , asalkan dia join bawah link saya.

Anda boleh dapatkan referral link ini kat app bullmart referral sini .

Betulke saya akan dapat duit ni?

So , saya sudah pun cash out RM300 lebih dan lepas 2 hari dah masuk ke bank akaun saya dah .jadi jangan result anda betul boleh dapatkan duit.

Next , bagaimana nak dapatkan RM 100 cash prize ini ?

First anda perlu join bullmart affiliate + community ini di telegram , link saya sudah letak kat bawah video ini.

Anda jugak boleh join bullmart affiliate plus di facebook , link jugak ada kat bawah comment box video ini.

Apakah go-quest event ini , dan bagaimana nak jana RM 100 .

30 transactions in 1 month , ini adalah target yang anda perlu capai untuk dapat duit RM 100 ini.

Klik kat TNC.

You are require to hit ๐Ÿ‘๐ŸŽ transactions within the event period. Event period adalah ๐Ÿ‘ ๐€๐ฎ๐ ๐ฎ๐ฌ๐ญ – ๐Ÿ‘๐Ÿ ๐€๐ฎ๐ ๐ฎ๐ฌ๐ญ ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ

โœ… Each transaction must have a ๐— ๐—œ๐—ก๐—œ๐— ๐—จ๐—  spending of ๐—ฅ๐— ๐Ÿฎ๐Ÿฑ.

โœ… Transactions ๐— ๐—จ๐—ฆ๐—ง be made under your referrals.

โœ… You can invite as many signups as you want.

Untuk mula event ini , anda boleh ikut Langkah yang saya kongsi dalam video ini.

Langkah satu baagi mereka yang belum join bullmart anda boleh join dengan link yang saya kongsi bawah comment box video ini. Ia adalah 100% percuma , dan tidak ada apa -apa fees.

Langkah 2 ajak kawan anda join. Ada dua cara yang kita boleh guna untuk kawan kita join bawah kita.

#1 dapatkan referral link kat apps .

#2 anda boleh share product link , dan mereka akan automatically join bawah anda apabila mereka register.

Langkah 3 pilih product yang orang senang beli. Barang keperluan harian , makanan , snack , shampoo , coffee . ini memang barang yang banyak orang akan beli .

Langkah 4 Mula share product ke social media seperti facebook , Instagram , whatsapp dan telegram ย ย .

Untuk mula , paling senang adalah suruh family member anda beli telebih dahulu dan jugak kawan-kawan rapat untuk support terlebih dahulu .

Next , post kat different facebook group yang berkaitan dengan product yang anda nak promote.

Seperti yang diberitahu dalam programme Affilaite Marketing CEO saya , post product ke facebook group yang niche dan bukan general . ini adalah kerana facebook group yang general ini ,memang tidak akan dapat bantu untuk jana traffic ke link anda.

Anda boleh post ke facebook group seperti ini Share Shopee , Lazada , Bullmart Coupon Barang Murah dan invite ramai untuk join jugak .

Untuk share product link memang senang sahaja , all you need to do is just , click di share , dan paste it to facebook group ini , ataupun ke facebook anda , whatsapp , telegram group .

Untuk copywriting , tak perlu terlalu rumit .

Seperti yang anda lihat posting di group ini .

Guide untuk anda adalah ,

Weng harap video ini dapat membantu anda tq.

WENG DA BOSS
Learn everything about online business , start one and freaking fire your boss ,and BE YOUR OWN BOSS.
https://bebossathome.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *