buat duit tanpa modal,wan muhd ali shopee,cara buat duit online,bisnes online,pemasaran online,buat duit affiliate,buat duit rm100 sehari,buat duit dengan app,buat duit dari rumah,cara buat duit,buat duit mudah,buat duit usd,apa itu azadel,buat duit azadel,bisnes azadel,komisen azadel,klikjer,cara buat duit dengan handphone,cara buat duit online tanpa modal,cara buat duit dengan app,buat duit online
bebossathome blog Make Money 💰

Cara Buat $150 Duit Paypal 2021 Sebulan Tanpa Modal Dengan Handphone Laptop Di Malaysia l Weng Honn

Reading Time: 3 minutes

💰Video Motivasi CEO 👉 https://youtu.be/wCwh_QjgFiQ

Buat RM1000 Affiliate Marketing CEO 👉https://bit.ly/3rYFItk

Register Tube Buddy (Percuma) 👉https://www.tubebuddy.com/startupcoursehero

Nak jana duit dengan paypal di Malaysia? Belajar cara bagaimana anda boleh jana $150 paypal dengan affilaite marketing di Malaysia secara percuma tanpa modal .

Copy ini , paste ke sini , klik sini , dan post dan blow.

Hei guys Weng sini , dalam video ini , saya nak kongsi bagaimana saya dapat jana duit paypal ini dengan menggunakan tube buddy affiliate marketing .

Cara yang saya kongsi dalam video ini sesuai untuk mana -mana products ya.

Saya akan kongsi kesemua Langkah yang anda perlu buat in order untuk mula buat duit dengan tubebuddy.

Jika anda hilang semangat dan nak video yang dapat bangkitkan motivasi anda untuk mula bisness anda , anda boleh subscribe dan tengok video yang membarakan semangat anda di motivasi ceo ini.

First of all apakah tubebuddy ?

Tubebuddy adalah software yang youtuber guna untuk buat topic research .Banyak top youtuber sedang guna software ini dan software ini adalah certified by youtube jugak . Memang software yang legit .

Untuk pemula , nasihat saya , download tubebuddy ini , guna dan test software ini terlebih dahulu , so that you know what is this software about .

Untuk mula buat duit dengan tubebuddy ini , anda first perlu register tubebuddy affiliate marketer.

Link untuk register ada kat bawah comment box video ini.

Ia adalah 100% percuma .

Selepas register anda akan dibagi promote link seperti ini.

Langkah kedua , bagaimana anda nak promote link ini?

Anda tidak boleh cincai post kat facebook group anda , dan tulis join now !Jangan bazir masa anda , it will not works.

Anda perlu tahu siapa yang akan guna software ini , dan dimanakah orang ini.

Saya akan kongsi 3 cara yang saya guna untuk drive traffic ke link ini.

Pertama , quora .

Quora ini adalah forum yang sangat popular . Terdapat banyak orang yang tanya soalan tentang pelbagai benda.

Jadi , apa yang kita perlu buat di sini adalah , cari orang yang berminat dengan software tubebuddy ini.

Sebagai contoh , type sini how to increase youtube views .

Banyak orang post soalan tentang soalan ini. Next , pilih mana-mana soalan , all you need to do know is jawab soalan ini ,dan letak tubebuddy affiliate link kat sini.

Anda tidak perlu tulis article yang Panjang giler , just main point sudah ok.

Kedua , bagaimana jika anda tidak tahu apa nak tulis ? Anda boleh google article yang tentang tube buddy.copy article ini , letak kat article spinner . article spinner ini akan restructure article ini. Tetapi make sure anda check grammar article ini terlebih dahulu sebelum posting.

After checking all you need to do is just paste it to quora , and check out tubebuddy here.then insert link here.

Cara kedua untuk drive traffic adalah tulis article untuk long term organic traffic.

Anda boleh set up a website seperti website saya ini , anda boleh belajar macam mana nak set up website sendiri dalam 10 minutes dengan video atas sini .

Jika anda tidak mahu , anda boleh guna medium ini .

Saya jugak baru mula medium ini. Medium ini adalah platform bagi blogger untuk jana duit apabila ada member medium ini baca article kita .

Anda boleh register account percuma dengan medium dan start writing your blog dan letak affiliate link anda disini.

Cara yang ke3 adalah youtube . Jika anda ada youtube channel , anda boleh buat tubebuddy review , cara guna tube buddy dan letak affiliate link anda bawah description dan comment box video anda .

Ketiga-tiga cara yang saya kongsi dalam video ini , memang cara yang berkesan dan tanpa modal .

Tetapi apa yang paling penting adalah consistency seseorang untuk buat semua posting ini . Ini adalah kerana kebanyakan kita ini , putus asa , lepas 1-2 bulan kerana tak Nampak result .

Anda perlu at least 6-9 months of consistent work barulah boleh dapat result .So stay focus dan Jika anda hilang semangat dan nak video yang dapat bangkitkan motivasi anda untuk mula bisness anda , anda boleh subscribe dan tengok video yang membarakan semangat anda di motivasi ceo ini.

WENG DA BOSS
Learn everything about online business , start one and freaking fire your boss ,and BE YOUR OWN BOSS.
https://bebossathome.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *