BARU ! BUAT RM5-RM500 SHARE LINK KAT FACEBOOK ! TANPA BELI APA APA AFFILIATE MARKETING MALAYSIA
$1000 CHALLENGE Affiliate Marketing bebossathome blog

BARU ! BUAT RM5-RM500 SHARE LINK KAT FACEBOOK ! TANPA BELI APA APA AFFILIATE MARKETING MALAYSIA

Reading Time: 3 minutes

Cara Buat duit Dengan Affiliate Marketing Di Malaysia , tanpa modal !Shopee , Lazada Accesstrade!

ACCESSTRADE l WENG HONN JOIN ACCESSTRADE PERCUMA 👉https://cutt.ly/ATxWeng

CARA SAYA BUAT RM1000 👉 https://bit.ly/3rYFItk

DOWNLOAD IMAGES + EBOOK 👉https://buatduitfree.gr8.com/

Join My Community 👉https://www.youtube.com/channel/UCLYxyxBAYB2s1TCjgUa5ujQ/

Join My facebook page 👉 https://www.facebook.com/WengHonnOfficial

Dalam video ini saya akan kongsi cara dimana anda boleh jana RM65 , Rm155 dengan , copy link dan , share ! tidak perlu beli apa apa dengan link anda jugak boleh jana commission .

Website yang dapat bantu anda jana duit ini adalah accesstrade . Jika anda pernah tengok one of my live training beberapa bulan lalu , anda pasti dah dapat jana duit jika and amula business ini .Jika anda baru kepada channel ini tak pa , make sure anda subscribe supaya anda tidak akan missed cara buat duit ini !

Anda boleh tengok balik live ini kat link atas video ini.

Accesstrade ini adalah website affiliate marketing di mana dalamnya ada pelbagai jenis company yang anda boleh promote seperti shopee , Watson , air asia dan banyak lagi big brands in Malaysia.

However , most of the company yang anda promote , share product link ini, anda Cuma akan dapat jana commission apabila ada orang beli dengan link yang anda share.

Dalam video ini saya akan kongsi satu cara yang anda boleh jugak jana duit  dalam accesstrade ini untuk buat duit tanpa perlu orang beli dengan link yang anda share.

Jika anda nak belajar bagaimana saya dapat jana RM1000 sebulan dengan affiliate marketing anda boleh join proggrame affiliate marketing ceo di mana anda dapat belajar system yang saya guna unutk buat duit dengan affiliate marketing di Malaysia tanpa modal .Link ke programme ini ada kat bawah video ini.

Sebelum mula , anda perlu register dengan accesstrade terlebih dahulu . Registeration link saya sudah letak kat bawah comment box video ini. Ia adalah 100% percuma , tidak ada apa-apa fees yang anda perlu bayar .

Once registered it may takes 2-3 working days untuk approve .This is just a testing account btw.

Once it is approved , under campaign , anda dapat lihat macam macam company yang anda boleh join and start promoting their products .

Untuk video ini saya nak anda cari accesstrade referral campaign .click on it.

So as you can see over here ,

Actions commissionable as below:

1 click occurs by the referee:

Referrer: RM5

Referee: RM5

That ini adalah flow dimana anda dapat jana RM5 ini.

The user clicked the affiliate link > go to the registration page, fill the info and sign up > apply and promote campaign > generate actions

You share link ini nanti saya akan tunjuk cara dapatkan link ini . anda share link referral anda kat facebook page anda. Orang yang clik kat link anda akan pergi ke regoistration page, mereka akan isi details dan sign.

Next orang ini perlu apply dan prmote mana-mana campaign kat dalam accesstrade , dan apabila dan orang click kat link yang dia share , anda akan dapat RM5 .

Tak perlu beli apa-apa product. Memang simple .

Anda perlu apply terlebih dahulu .after that , pergi ke affiliated programe dan copy link ini.and then start sharing!

Tips yang saya nak kongsi kepada anda bagaimana anda boleh jana duit dengan cepat guna campaign ini adalah , post something like this kat facebook anda , Cara jana RM 5 dengan share link sahaja , tanpa modal , 100% percuma . PM untuk matlumat lanjut .

Design satu simple banner guna canva.com , ataupun anda boleh download photo ini kat link yang saya bagi kat bawah video ini. Then just post it on your social media.

Then apabila kawan anda PM anda , all you need to do is bagi affiliate link anda kepada mereka , then kongsi video ini kepada mereka cara bagaimana mereka jugak boleh jana duit dengan accesstrade campaign ini . Make sure mereka ini join dengan affiliate link anda terlebih dahulu ya .Jika tidak nanti mereka join under saya pulak . Ok .

So apabila mereka share link ini kepada kawan mereka , mereka ni register prmote campaign anda akan dapat commission.anda jugak boleh post kat group buat duit ini , cara yang sama jugak.dan repeat jer.ok

Saya tidak tahu bila campaign ini tamat , so make sure you grab this money making opportunity Sekarang.

WENG DA BOSS
Learn everything about online business , start one and freaking fire your boss ,and BE YOUR OWN BOSS.
https://bebossathome.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *