Cara Mula Clickbank Affiliate Marketing di Malaysia. RM500/BULAN DENGAN CLICKBANK AFFILIATE MARKETING CRASH COURSE
Affiliate Marketing bebossathome blog

Cara Mula Clickbank Affiliate Marketing di Malaysia. RM500/BULAN DENGAN CLICKBANK AFFILIATE MARKETING CRASH COURSE

Reading Time: 3 minutes

Cara Mula Clickbank Affiliate Marketing di Malaysia. RM500/BULAN DENGAN CLICKBANK AFFILIATE MARKETING CRASH COURSE .

Hi guys Weng sini , nak buat RM 500 sebulan ? Jom tengok video ini.

Software dan Training Untuk Clickbank Affiliate Marketing.

👉GETRESPONSE 30 DAYS FREE TRIAL https://www.getresponse.com/?a=fVqepGGyj7

BERJUANG AFFILIATE CLICKBANK PROGRAMME 👉https://bit.ly/3zwe3CT

WENGHONN CLICKBANK VIDEO SERIES

  1. https://youtu.be/p8_6flASKig
  2. https://youtu.be/-xMEnRVWQ4s
  3. https://youtu.be/hkLxQscAzWc
  4. https://youtu.be/W-b5igPEFDU
  5. https://youtu.be/DoE8gNpaHVg
  6. https://youtu.be/1MhSCVcIoLs

Sebelum saya mula perkongsian video ini , Selamat Menyambut Hari Kebangsaan Ke-64 . Merdeka! Merdeka! Merdeka!

Semalam saya ada buat satu post tentang 💰Dapat jugak sedikit rezeki dari clickback affiliate .Belajar cara buat duit dengan clickbank Secara Percuma!💰

Dan saya jugak telah pun letak semua training video yang percuma dimana anda boleh beljar cara bagaimana anda dapat buat RM500 ataupun lebih dalam sebulan tanpa modal.Check it out.

Dalam video ini saya akan kongsi satu cara yang saya guna baru-baru ini untuk buat duit Dengan click bank.

Jika anda tidak tahu apakah itu click bank , anda boleh search kat youtube clickbank weng honn saya dah buat giler banyak video tentang clickbank.

Cara baru saya nak kongsi dalam video ini adalah website medium ini .

System yang kita nak guna boleh dirumuskan seperti gambar ini.

1 Kita akan tulis article di medium.

2 Capture leads pembaca kita.

3 Bagi informasi yang valueable kepada mereka.

4 Sent them affiliate offer dimana mereka akan beli dan kita boleh jana duit.

Dun worry I will go step by step how to do this in this video.

Jom step pertama register akaun medium anda secara percuma .

Dengan medium ini , kita boleh create website untuk business affiliate marketing kita tanpa modal .

Mengapa kita guna medium dan bukan website yang lain untuk online business kita?

Ini adalah kerana ketinggian Domain Authority di medium . Domain authority ini adalah search engine ranking score developed by Moz that predicts how likely a website is to rank in search engine result pages (SERPs).

Dan medium terdapat domain authority score of  93 out of 100 , memang tinggi giler . dan ini bermaksud jika anda buat posting kat medium ini , pembaca akan lebih senang dapat cari article anda.

Selepas akaun medium anda siap , anda boleh mula tulis article untuk affiliate products yang anda nak promote .

For example , ini adalah article saya , saya sedang promote products life coaching , so I write an article about life coaching.

Step kedua , Capture leads pembaca kita. Pergi ke get response.com ini . link untuk dapatkan 30 hari free trial ada kat bawah comment box video ini.

Selepas register , pergi ke landing page , and start design landing page anda. Anda tidak perlu design yang fancy , a simple landing page seperti ini sudah ok .

Depends on what products you are selling , title ini akan berbeza.

Once you done your landing page , write the title anda description of your landing page.

Then name landing page anda. When done , ini adalah website link yang anda nak letak kat medium article ini supaya mereka yang berminat untuk subscribe boleh bagi email mereka kepada anda.

Technique paling baik adalah bagi ebook kepada mereka yang subscribe untuk meningkatkan lagi subscibers anda dalam masa yang singkat.

So you can put something like this , get your free life coaching ebook here .then put your landing page link kat sini .

Apabila ada orang subscribed to your list , anda boleh tengok kat getresponse akaun anda seperti ini. Ini adalah total subscribers dalam landing page ini.

OK.

Sila comment bawah landing page url anda , saya akan subscribe ya.

Bagi informasi yang valueable kepada mereka.

Next , apabila ada orang sudah subscribe ke landing page anda , anda tidak boleh direct sent email dan suruh mereka beli product.

Anda perlu first bagi informasi yang berharga kepada mereka terlebih dahulu , untuk membina kepercayaan mereka terhadap anda . I will suggest a 5 to 1 system.

Setiap 5 email yang anda hantar , sent them a offer yang mereka boleh beli .

Bagaimana anda boleh sent?

Back to your getresponse , pergi ke newsletter , so anda boleh tulis offer anda di sini , and put the product link kat clickbank ke sini.

For example , saya nak promote product clickbank ini .

Generate hoplink , inilah link yang saya nak letak kat newsletter saya .

Once you are done pilih senarai customer yang anda nak sent to.

Then sent .

Ini adalah 4 step yang anda boleh guna untuk mula bisness affiliate marketing ini .

Dalam comment box ini saya jugak letak beberapa video yang boleh bantu anda untuk mula bisness affiliate marketing ini di Malaysia.

Untuk cash out duit clickbank ini , for Malaysia clickbank akan hantar secara cheque ke rumah kita.

Ok harap video ini dapat membantu anda.tq

 

WENG DA BOSS
Learn everything about online business , start one and freaking fire your boss ,and BE YOUR OWN BOSS.
https://bebossathome.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *