Anda nak mula online affiliate Business di Malaysia ?BELAJAR ONLINE BUSINESS INI.
bebossathome blog Make Money 💰

Cara Mula Affiliate Marketing Di Malaysia Buat RM3.50 Dengan Share Link Anda Tanpa Modal Tanpa Pembelian l Weng Honn

Reading Time: 2 minutes

Anda nak mula online affiliate Business di Malaysia ?BELAJAR ONLINE BUSINESS INI.

Hi guys Weng sini , anda nak jana duit setiap kali ada orang tebus free sample dengan link anda ? Jom tengok video ini.

CARA SAYA BUAT RM1000 (AMC Programme) 👉 https://bit.ly/3rYFItk

REGISTER INVOLVE ASIA(PERCUMA) 👉https://invol.co/cl5xyw9

Join My Community 👉https://www.youtube.com/channel/UCLYxyxBAYB2s1TCjgUa5ujQ/join

My facebook page 👉 https://www.facebook.com/WengHonnOfficial

Dalam video ini saya akan kongsi satu peluang buat duit yang baru , dimana anda Cuma perlu share link kepada kawan anda , dan apabila mereka tebus free sample , anda akan dapat jana duit sebanyak RM 3.50 , tanpa perlu mereka beli apa-apa pun. Chun kan?

Jom kita tengok apakah cara buat duit yang chun ini.

Peluang buat duit ini adalah daripada dutch lady , memang company yang popular bukan sahaja di Malaysia tetapi seluruh dunia.

Langkah untuk dapatkan duit ini adalah sangat straight forward.

Step 1

User click on your tracking link

Step 2

User land on the advertiser website, register and claim the free sample

Apabila ada orang click kat affiliate link anda , dan register dan claim free sample daripada dutch lady anda akan dapat RM3.50 , tanpa mereka beli apa-apa.

Ini adalah form yang mereka perlu isi untuk claim free sample itu.

Bagaimanakah anda boleh join programme ini ?

Programme buat duit ini ada kat dalam involve asia .Anda perlu register involve asia terlebih dahulu barulah boleh apply peluang buat duit ini.

Bagi mereka yang tidak tahu tentang involve asia , website ini merupakan website yang terdapat banyak affiliate programme yang kita boleh promote . Dan banyak company ini adalah company yang besar seperti Watson , shopee , Lazada dan sebagainay.

Untuk register anda Cuma perlu register kat website mereka , ia adalah percuma . Link untuk register ada kat bawah video ini.

Selepas anda register dan approved , all you need to do is just apply mana-mana company yang anda nak promote.

You will get to see a apply button , all you need to do is just klik on the apply button dan it will become pending seperti ini.

Bagi mereka yang nak belajar cara buat duit dengan involve asia anda boleh join programme Affilaite Marketing CEO , dimana saya akan kongsi system yang dibukti Berjaya untuk buat RM1000 sebulan dengan affiliate marketing , dan anda jugak akan ada support group facebook .

Beberapa perkara yang anda perlu tahu tentang Dutch lady offer ini ,

  • Cookie Period: 25 days

Ini bermaksud selepas seseong klik kat link anda , mereka mesti register within 25 days .jika mereka register after that , you wont get the money.

  • Leads haven’t claim for any free sample from Dutch Lady for the past 6 months

Anda boleh baca tnc untuk programme ini kat dutch lady offer page.

Alright , bagi mereka yang berminat nak jana duit extra RM 100- Rm300 ringgit join programme buat duit Malaysia ini.

 

 

WENG DA BOSS
Learn everything about online business , start one and freaking fire your boss ,and BE YOUR OWN BOSS.
https://bebossathome.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *