CARA Mula Jana Duit AFFILIATE MARKETING MALAYSIA BULLMART TANPA MODAL l BUAT DUIT ONLINE
bebossathome blog Make Money 💰

CARA Mula Jana Duit AFFILIATE MARKETING MALAYSIA BULLMART TANPA MODAL l BUAT DUIT ONLINE

Reading Time: 3 minutes

REGISTER BULLMART PERCUMA 👉https://bullmart.com/buyer/signup?referral=Teamwenghonn

REGISTER MYAFFILIATELEGA PERCUMA 👉https://bit.ly/2W9FLXK

💰FREE ONLINE TRAINING INCOME LEGA 365💰

👉https://incomelega365.gr8.com/

📚8 Ebook Buat Duit Percuma ( free download )

👉https://freeebookdownloadyt.gr8.com/

Join My Community 👉https://www.youtube.com/channel/UCLYxyxBAYB2s1TCjgUa5ujQ/join

My facebook page 👉 https://www.facebook.com/WengHonnOfficial

Hi guys , anda nak jana RM 100 dengan share product link ke social media anda? Jom tengok video ini.

Online business ini tidak perlu modal , tidak perlu product .

Share link jer kat social media anda.

Dalam video ini saya akan kongsi cara bagaimana anda share video programme ini dimana anda akan dapat jana RM21 commision  , dan jugak bagi mereka yang takut tidak tahu copywriting , copywriting untuk product ini jugak akan dibagi , anda Cuma perlu copy and paste ke social media anda sahaja.

Cara ini bagus untuk affiliate marketers yang baru nak mula business affiliate marketing di Malaysia.

Product ini adalah Panduan Borong China CEO Lengkap Taobao Agent 1688 .Product ini adalah video programme bagi mereka yang nak beli barang terus dari website china 1688 dan jugak Taobao .

Sekarang memang banyak orang nak mula bisness kat Shopee kan ? So untuk dapatkan products yang murah , kebanyakan sellers ini akan beli product direct dari China.

Masalahnya adalah banyak seller tidak tahu bagaimana nak beli dari website china ini  , so training programme ini dapat membantu mereka .

Anda boleh promote products ini kepada mereka yang nak mula bisness kat shopee , Lazada tetapi tidak tahu macam mana nak beli direct dari China.

Jom tengok macam mana nak mula business affiliate ini.

First of all anda perlu register account di website Bullmart ini. Registeration adalah 100% percuma , tidak perlu bayar apa-apa .

Bullmart ini adalah seperti Shopee , it is a marketplace . Anda boleh share products kat website ini untuk jana komisen. Bukan semua products dalam website ini ada komisen .

Untuk check komisen products adalah sangat senang , klik kat dalam product. Dan referral bonus. Ini adalah komisen yang anda boleh dapat.

Anda boleh register account bullmart ini dengan link kat bawah video ini .

Selepas register , type ini E-Success . click ke kedai ini.dalam kedai ini terdapat banyak products yang anda boleh promote, tapi dalam video ini , kita nak promote Panduan Borong China CEO Lengkap Taobao Agent 1688 .

Untuk dapatkan affiliate link anda memang senang sahaja ,  just click on share dan link ke product ini akan automatically copied. So all you need to do now is just post ke facebook , ig , twitter, telegram anda.

Anda perlu make sure , product link anda terdapat username anda ok.

What about the copywriting ?

For copywriting is also very easy , anda boleh dapatkan copywriting Panduan Borong China CEO Lengkap Taobao Agent 1688 ini di Myaffiliatelega . Ia adalah free untuk register jugak.

Dalam myaffiliatelega ini jugak terdapat product-product yang anda boleh promote .Semua copywriting akan dibagi , berapa harga , berapa commission dan sebagainya.

Untuk Panduan Borong China CEO Lengkap Taobao Agent 1688 all you need to do is just copy statement ini , dan di link sini , all you need to do is paste your link over here.

Cara Promote

Antara cara yang anda boleh guna untuk promote product ini adalah menggunakan facebook.

Pergi ke facebook anda , dan type in beli borong china.Klik kat post .

So , ini adalah semua post yang tentang beli broong china . Click kat komen , anda boleh copy and paste copywriting ini Bersama dengan link anda di bawah semua post ini .

Anda jugak boleh join Bullmart affiliate group kat Facebook . Bullmart ada product training setiap minggu , dan anda jugak boleh dapat product free kat bullmart .

OK , bagi mereka yang nak mula business affiliate marketing tanpa modal , anda boleh ikut video ini.

WENG DA BOSS
Learn everything about online business , start one and freaking fire your boss ,and BE YOUR OWN BOSS.
https://bebossathome.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *