BARU! 5 CARA BUAT RM 400 ,RM 500 AFFILIATE MARKETING TANPA MODAL COPYWRITING DIBAGI UNTUK BERJAYA !
bebossathome blog Make Money 💰

5 CARA BUAT RM 400 ,RM 500 AFFILIATE MARKETING TANPA MODAL COPYWRITING DIBAGI UNTUK BERJAYA !

Reading Time: 4 minutes

REGISTER MYAFFILIATELEGA PERCUMA (COPYWRITING)

👉https://bit.ly/2W9FLXK

GETRESPONSE AFFILIATE MARKETING

👉https://www.getresponse.com/affiliate-programs

CJ DROPSHIPPING AFFILIATE MARKETING

👉https://affiliate.cjdropshipping.com/

TRIBEUPACADEMY AFFILIATE MARKETING

👉https://tribeupacademy.com/affiliate-home/

DIANBA AFFILIATE MARKETING

👉https://shopee.dianba6.com/?invite_code=uqHaDLoX

SHOPIFY AFFILIATE MARKETING

👉https://www.shopify.com/affiliates

===========================

💰FREE ONLINE TRAINING INCOME LEGA 365💰

👉https://incomelega365.gr8.com/

📚8 Ebook Buat Duit Percuma ( free download)

👉https://freeebookdownloadyt.gr8.com/

Join My Community

👉https://www.youtube.com/channel/UCLYxyxBAYB2s1TCjgUa5ujQ/join

My facebook page 👉 https://www.facebook.com/WengHonnOfficial

Hi guys Weng sini , nak jana USD setiap bulan dengan affiliate marketing ? Jom Tengok video ini.

Dalam video ini saya akan kongsi 5 cara yang anda boleh jana USD dengan affiliate marketing di Malaysia.

Jom kita mula.

#1 Getresponse

Get response ini adalah email marketing services yang sangat popular di seluruh dunia.Terdapat 2 cara yang anda akan dibayar . $ 100 USD for every sale referred lebih kurang RM440  ataupun 33% bayar setiap bulan. Currently I am on 33% ini . Saya lebih suka recurring kerana dengan package ini saya akan dibayar setiap bulan .

Terdapat beberapa cara yang anda boleh promote product ini.

  • Dengan youtube . Seperti video ini , youtuber ini buat review tentang getresponse ini , dan kat bawah sini dia letak affiliate link getresponse ini.
  • Blogging . Jika anda tidak mahu buat video , anda jugak boleh tulis blog tentang getresponse ini.So ,apabila ada orang click kat link anda dan beli anda akan dapat commission.
  • Post kat forum.jika anda tidak mahu buat website dan set up website, anda boleh post kat forum.for example , quorra. So all you need to do is , cari topic yang mengenai email marketing system . cari soalan seperti ini, and answer this questions with your affiliate link. Anda tidak boleh tulis cincai -cincai , seperti join here , click this link to buy.Anda perlu comment like a genuine person . Jika anda tidak tahu macam mana nak tulis , you can google soalan ini, copy dan tukar sentences ini , dan letak affiliate link anda di sini.

Registeration adalah percuma . selepas register all you need to do is just promote this link. Registeration link ada kat bawah video ini

#2 Shopify

Saya bukan suruh anda mula dropshipping dengan shopify , tetapi anda boleh jadi affiliate Shopify ini dan mula promote Shopify ini.

Kecuali ketiga-tiga cara promotion yang saya mention tadi , anda jugak boleh promote affiliate marketing Shopify ini dengan create short courses , cara bagaimana nak set up Shopify ini.

Banyak instructor telah pun guna cara ini Berjaya jana beribu USD setiap bulan. Anda boleh create a courses and post it up to udemy , skillshare . udemy dan skillshare ini , dengan110.27M traffic ke udemy , memang kita boleh dapat banyak traffic yang percuma ke Shopify affiliate kita . Video yang anda buat kat youtube , jugak boleh repurpose dan post it up on udemy as well.

Registeration adalah percuma . selepas register all you need to do is just promote this link. Registeration link ada kat bawah video ini

 

 

#3 DIANBA

Dianba ini memang gaogao suka oleh shopee sellers. Dalam dianba ini , anda boleh dapat kesemua informasi untuk Berjaya di Shopee store anda. Dari apakah products yang hot sedang jual kat shopee ke total sales of the product . Shopee sekarang sedang hot kan di Malaysia, inilah product yang kita boleh promote .

Bagi mereka yang nak idea cara macam mana tulis copywriting untuk kesemua product affiliate marketing dalam video ini , anda boleh dapatkan kat MyaffiliateLega ini. Ia adalah 100% percuma untuk register dan guna.
Dalam MyaffiliateLega ini ,terdapat product affiliate yang anda boleh promote di Malaysia dan jugak copywriting yang anda boleh guna secara copy and paste. Link ada kat bawah video ini.

Registeration adalah percuma . selepas register all you need to do is just promote this link. Registeration link ada kat bawah video ini

#4 Tribeupacademy (facebook ads training programme)


Training untuk Facebook memang kao kao popular kat Malaysia. Setiap hari , anda dapat lihat macam macam programme tentang cara buat facebook ads . Facebook training programme memang banyak orang nak belajar .Sekarang anda boleh guna peluang ini untuk jana duit dengan promote facebook ads training ini.

Anda boleh promote tribeupacademy facebook training programme ini dan jana duit USD .Registeration adalah percuma . selepas register all you need to do is just promote this link.

Jika anda nak idea macam mana nak tulis copy writing anda boleh login ke Myaffiliatelega pergi video programme dan scroll down .ini adalah copywriting yang anda boleh guna .So all you need to do is just copy keseluruh article ini , paste ke social media anda seperti facebook page , then letak link affiliate ini ke sini and you are done.

Anda boleh join Myaffiliatelega ini kat link bawah video ini, 100% percuma untuk guna.

 

#5 Cjdropshipping

Anda boleh jugak jana duit USD dengan menjadi affiliate untuk CJdropshippinng ini. Yes , anda jugak boleh share product ataupun website cj dropshipping ini. Apabila ada orang beli dengan link anda , you can get up to 2% of the commission.

This is the amount of money that I generated .Walaupun tidak banyak , tapi ok la , as part time.

Registeration adalah percuma . selepas register all you need to do is just promote this link. Registeration link ada kat bawah video ini

Memang terdapat banyak cara yang anda boleh buat duit dengan affiliate programme ini di Malaysia.

My suggestion is that , focus kat satu programme ataupun mix dengan affiliate programme yang sama category.

For example ,  Dianba dan facebook ads ini boleh campur sekali , ini adalah kerana Dianba ini adalah tentang shopee , dan facebook ads ini jugak terdapat training yang mengenai faecbook ads dengan Shopee .

Jangan tamak dan apa pun nak buat , at the end of the day , memang tidak akan ada result , ini adalah kerana , mana-mana business memang perlu dedication , masa dan perlu kerja kuat untuk dapat lihat result.ok ,

Jika anda nak saya tunjuk lebih lanjut cara macam mana anda boleh jana lebih banyak traffic ke affiliate programme anda ,  sila comment “ saya nak belajar affiliate marketing” kat komen box video ini .

I hope this video helps . see ya.

 

WENG DA BOSS
Learn everything about online business , start one and freaking fire your boss ,and BE YOUR OWN BOSS.
https://bebossathome.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *