CARA BARU 2021 BUAT RM100 SEBULAN TANPA MODAL DENGAN HANDPHONE , LAPTOP , PC MALAYSIA l WENG HONN
bebossathome blog Make Money 💰

DAPAT RM58 SHARE LINK GUNA HANDPHONE DENGAN SETIAP SALES MASUK -TANPA MODAL , TANPA SIMPAN STOCK

Reading Time: 2 minutes

💲💲TIKTOK CHANNEL BUAT DUIT💲💲👉https://vt.tiktok.com/ZSeLYt5x6/

MYAFFILIATELEGA 👉https://bit.ly/2W9FLXK

REGISTER BULLMART PERCUMA 👉https://bullmart.com/buyer/signup?referral=Teamwenghonn

📚8 Ebook Buat Duit Percuma ( free download) 👉https://freeebookdownloadyt.gr8.com/

Join My Community 👉https://www.youtube.com/channel/UCLYxyxBAYB2s1TCjgUa5ujQ/join

My facebook page 👉 https://www.facebook.com/WengHonnOfficial

Hi guys Weng sini , anda nak jana duit RM 58 setiap sales dengan share link shaja? Jom tengok video ini.

Dalam apps ini  anda boleh Nampak , total berapa anda sudah jana , dan anda jugak boleh cashout duit ini dalam app ini.

Anda boleh guna laptop ataupun handphone untuk mula business ini. Saya akan tunjuk cara guna laptop dulu then only dengan handphone .Jom kit amula.

Peluang buat duit yang saya nak kongsi dalam video ini adalah dengan product E-Success Affiliate Marketing CEO Buat Duit Denga Affiliate Marketing Di Malaysia

As you can see di sini , referral bonus adalah RM58.46 dan ini bermaksud , setiap sales yang anda bawa anda akan Berjaya dapat Rm58.46 , best kan ?

Anda tidak perlu keluar apa-apa modal untuk jana duit ini, anda Cuma perlu kongsi product ini kepada mereka yang nak belajar affiliate marketing , apabila mereka beli anda akan dapat komisen ini.

Imagine this , jangan tamak , setiap hari ada 2 sales masuk , sudah pun 116 sehari , sebulan dah 3480! Lebih banyak gaji daripada banyak orang kan?

Paling best anda boleh buat duit dengan handphone shaja.

Jom kita tengok bagaimana kita boleh mula business ini.

First of all , register bullmart account anda , ia adalah 100% percuma . Bullmart ini adalah affiliate marketing marketplace dimana kita boleh jana duit dengan share product link kat website ini.

Anda jugak boleh guna handphone untuk mula buat duit dengan business ini.

Lepas tu , type in affiliate kat sini, anda boleh guna handphone ataupun laptop.

Lepas itu , click kat E-success affiliate ini.Make sure kedai adalah E-success .

Lepas tu , kat bawah sini , klik kat share .

Sebelum anda share , ia adalah sangat penting anda tahu apa yang perlu ditulis . Copywriting.

Anda boleh dapatkan copy writing untuk products ini kat myaffiliate lega. Ia adalah percuma jugak.

Just register affiliate lega ini.

Then copy copywriting ini , dan letak link anda kat sini.

Dan post ke social media anda , whatsapp , share dengan kawan-kawan anda yang nak buat duit jugak.

Ok , bagi customer mereka juga akan dapat discount sebanyak RM64 cash back apabila mereka beli product ini.

So memang senang untuk jual kerana product ini ada discount yang tinggi.

Ok , bagi mereka yang nak buat duit dengan handphone anda boleh mula jual products ini.Untuk handphone , sama jugak pergi ke e-success , pergi ke share link bawah sini , dan mula share link anda.

Anda dapat Nampak , berapa anda sudah jana kat dalam applikasi ini.

Kecuali product ini , anda jugak boleh share mana-mana product yang ada komisen bullmart ini .

Ok harap video ini dapat membantu anda. See you and take care.

WENG DA BOSS
Learn everything about online business , start one and freaking fire your boss ,and BE YOUR OWN BOSS.
https://bebossathome.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *