PELUANG JANA RM5000/BULAN DI RUMAH SHARE LINK KE FACEBOOK ,WHATSAPP,TANPA MODAL ,TANPA SIMPAN STOCK
Affiliate Marketing bebossathome blog Make Money ๐Ÿ’ฐ

PELUANG JANA RM5000/BULAN DI RUMAH SHARE LINK KE FACEBOOK ,WHATSAPP,TANPA MODAL ,TANPA SIMPAN STOCK

Reading Time: 2 minutes

Hi guys Weng sini , anda nak jana up to Rm5000 setiap bulan di Malaysia ? SILA BACA…

REGISTER INVOLVE ASIA ๐Ÿ‘‰https://invol.co/cl6uz4d

๐Ÿ’ฒ๐Ÿ’ฒTIKTOK CHANNEL BUAT DUIT๐Ÿ’ฒ๐Ÿ’ฒ๐Ÿ‘‰https://vt.tiktok.com/ZSeLYt5x6/

MYAFFILIATELEGA ๐Ÿ‘‰https://bit.ly/2W9FLXK

REGISTER BULLMART PERCUMA ๐Ÿ‘‰https://bullmart.com/buyer/signup?referral=Teamwenghonn

๐Ÿ“š8 Ebook Buat Duit Percuma ( free download) ๐Ÿ‘‰https://freeebookdownloadyt.gr8.com/

Join My Community ๐Ÿ‘‰https://www.youtube.com/channel/UCLYxyxBAYB2s1TCjgUa5ujQ/join

Bagi anda yang nak jana duit dengan share link kepada kawan , member member, tanpa perlu kawan anda beli apa-apa , inilah video untuk anda.

Cara buat duit yang sana nak kongsi untuk jana duit hari ini adalah Involve Asia Publisher referral program (CPA) ini daripada involve asia.

Setiap conversion yang anda jana anda akan dapat RM 2 .

Dan best of all this offer accepts worldwide traffic , maksudnya, jika anda ada kawan dari Indonesia , singapura , Philipines , Thailand pun boleh join under you.

Jom kita tengok details cara buat duit ini.

Terdapat 3steps

Step 1

Kawan anda klick kat link affiliate anda

Step 2

Then mereka akan dibawa ke sign up page

Step 3

Kawan anda Berjaya register , activate dan mula promote programe seperti anda , dan kawan mereka join jugak , then RM2 akan dibagi kepada anda.

 

Tidak perlu jual apa-apa benda, tidak perlu beli apa-apa. Just suruh kawan anda register dan buat seperti anda. Copy and paste jer.

 

Untuk mula , anda perlu first register involve asia account anda 100% percuma , registeration link ada kat bawah video ini.

 

Lepas register type in involve asia di sini. Anda mungkin perlu apply.Saya dah apply lama dah untuk promote programme ini , so anda mungkin akan Nampak button apply kat sini since you are new.

Lepas tu click on promote . and generate link.dan ini adalah link yang anda nak promote kepada kawan anda.

Cara promotion.

Paling senang adalah promote dekat facebook. Ada member yang tanya saya , Weng saya tidak ada kawan kat facebook , tidak ada whatsapp macam mana saya nak prmote?

Awak tinggal kat gua ke? All I can say is anda nak jana duit ke tidak? Kalau nak , sila mula active kat facebook anda . jangan bagi alasan.

Untuk promote business ini , anda boleh share video ini dan letak affiliate link anda .

Saya telah sediakan semua marketing benda untuk anda. Anda Cuma perlu download copy paste dan share.Senang

Step 1.pergi ke myaffiliate lega.

Anda boleh register dengan link kat bawah comment box ini.cari involve asia.

Step 2:Download video ini.

Step 3:Copy copywriting ini.

Post kat facebook anda dengan link affiliate anda .

Jika anda nak jana up to RM5000 ini , anda perlu share kao kao kepada kesemua kawan-kawan ,saudara saudari anda.

Share video ini ke 50, 100 facebook group setiap hari .

Ok , bagi mereka yang nak jana duit tanpa modal , dengan handphone inilah antara satu cara yang anda boleh buat.

See ya.

 

WENG DA BOSS
Learn everything about online business , start one and freaking fire your boss ,and BE YOUR OWN BOSS.
https://bebossathome.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *