APPLIKASI HP BUAT RM1000/SEMINGGU SESUAI UNTUK PELAJAR (BUAT DUIT SECARA ONLINE DUDUK RUMAH)
Affiliate Marketing bebossathome blog Make Money 💰

APPLIKASI HP BUAT RM1000/SEMINGGU SESUAI UNTUK PELAJAR (BUAT DUIT SECARA ONLINE DUDUK RUMAH)

Reading Time: 2 minutes

APPLIKASI HANDPHONE BUAT DUIT UNTUK PELAJAR.


Hi guys Weng sini , banyak subscriber tanya , ada apa-apa online business yang sesuai untuk pelajar tak ?

REGISTER BULLMART👉https://bullmart.com/buyer/signup?referral=Teamwenghonn

💲💲FOLLOW TIK TOK BUAT DUIT💲💲👉https://vt.tiktok.com/ZSeLYt5x6/

MYAFFILIATELEGA 👉https://bit.ly/2W9FLXK

📚8 Ebook Buat Duit Percuma ( free download) 👉https://freeebookdownloadyt.gr8.com/

Join My Community 👉https://www.youtube.com/channel/UCLYxyxBAYB2s1TCjgUa5ujQ/join

Memang ada banyak online business yang sesuai untuk pelajar .Anda boleh mula online business ini jika anda sedan belajar kat university dan nak jana duit partime dengan online business .

Online business yang saya nak kongsi dalam video ini adalah applikasi yang baru ini BUllmart .

Apakah bullmart ini dan bagaimana ia sesuai untuk pelajar seperti anda untuk buat duit/

Applikasi BUllmart ini adalah seperti Shopee , ia adalah marketplace.Anda boleh cari pelbagai jenis product dalam bullmart ini .

Business model Bullmart

Business model BUllmart ini memang gaogao .

A share products kepada B . B Beli A dapat commission .Dan jugak A akan dapat commission jugak apabila B beli mana-mana product dalam bullmart , walaupun bukan dengan link yang A share.

As long as orang ini , sign up bawah referral link anda , anda akan dapat commission setiap kali mereka beli barang kat bullmart ini. Best kan?

Anda dapat jana income passive dengan bullmart ini .

Sebagai , terdapat 100 orang bawah anda , setiap minggu mereka ini beli baju , barang dapur , yang bernilai RM 500 dan commission anda adalah RM10 . Setiap minggu anda akan dapat jana Rm1000 , passive tanpa anda buat apa-apa. Best kan. Tidur pun duit masuk.

So , kerja anda adalah suruh ramai orang join dengan link anda , dan beritahu mereka dalam bullmart ini anda boleh barang yang mereka perlu sama seperti shopee .ok.

Next cara bagaimana nak share link anda.

All you need to do is just register account bullmart anda dengan link bawah comment box video ini.

Ia adalah 100% percuma .

Lepas register pergi ke discover ,referral dan copy link.

Then anda boleh sent link ini kepada kawan -kawan anda menerusi whatsapp , facebook , twitter , telegram , mana-mana jer. Ingat ini , anda Cuma perlu buat 2 benda untuk buat duit dengan applikasi ini.

#1 ramai orang join dengan link anda

#2 beritahu mereka dalam bullmart ini anda boleh barang yang mereka perlu sama seperti shopee .

Itu shaja .

Next bagaimana anda nak share product dengan applikasi ini ?

Senang jer , pergi ke mana-mana products yang terdapat referral bonus , klik kat share button ini, copy link , dan sent link ini kepada kawan -kawan anda menerusi whatsapp , facebook , twitter , telegram , mana-mana jer.mereka beli anda akan dapat commission yang dinyatakan di sini .

Next , bagaimana nak check berapa duit anda sudah jana dan juga withdraw duit ini.

Bukan applikasi bullmart ini , anda dapat Nampak berapa duit anda telah pun jana di sini.

Dan klik into it , dan tekan withdraw untuk withdraw duit anda.

Ok jika anda adalah seorang pelajar , anda boleh guna cara ini untuk buat duit online dengan applikasi .

Ingat ini , anda Cuma perlu buat 2 benda untuk buat duit dengan applikasi ini.

#1 ramai orang join dengan link anda

#2 beritahu mereka dalam bullmart ini anda boleh barang yang mereka perlu sama seperti shopee .

Itu shaja .

See you

WENG DA BOSS
Learn everything about online business , start one and freaking fire your boss ,and BE YOUR OWN BOSS.
https://bebossathome.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *